Wolkvestpatroon is een van de meest gebreide en geprefereerde patronen voor babyvestjes. Degenen die op zoek zijn naar verschillende voorbeelden van babyvestjes, hebben toegang tot deze patronen op veel pagina’s op onze site.

Hoe maak je een Cloud Vest-patroon?

Hoe maak je een wolkenvestpatroon? Kleding aan de voorkant, handig voor kinderen en baby’s, heeft altijd de voorkeur. Voorbeelden van met de hand gebreide vesten zijn er onder. Cloud baby vest met zijknoop, namelijk wolk vest patroon, is een van de voorbeelden die door moeders gebreid en gebruikt worden. Dit patroon, dat je kunt breien in de kleuren die je wilt, staat bekend als schattig en handig. In het vervolg van het artikel ligt het cloud babyvest, dat we hebben uitgewerkt als voorbeeld van 1 jaar oud babyvest, gratis op je te wachten. 76 steken zijn genoeg voor 1 jaar babywolkenvestpatroon. U kunt dit vest voor uw baby breien of voor uw kinderen breien door het aantal steken te verhogen.

Onze inhoud is ook in de vorm van uitleg van babyvestpatronen met video en foto. Wolk jas patroon is ook van dezelfde inhoud. Wie op zoek is naar een voorbeeld van een expressief babyvest, kan deze op veel van onze pagina’s raadplegen. U kunt de details over het babyvest in de cloud gratis vinden in het vervolg van het artikel.

Cloud Baby Vest gratis

De nummer 4 spies is geschikt voor wolk babyvest gratis. Voor onze manen zijn 4 knopen nodig. We kunnen beginnen voor het monster babyvest voor 1 jaar door 76 lussen te gooien. Video-inhoud van het wolkvestpatroon staat ook aan het einde van de post.

• We breien de eerste 4 rijen als harasha.

• We maken 7 lussen van harosha-rubber en vergroten 1 lus om het knoopgebied te verlaten.

• We breien 10 lussen voor het voorpand en meerderen 1 steek en 3 lussen achteruit.

• We meerderen weer 1 steek en breien 12 steken voor de armen.

• We meerderen 1 steek en 3 steken achteruit.

• We hebben 17 lussen aan de achterkant gebreid. We verhogen het met 1, breien 3 achteruit en verhogen het met 1.

• We breien voor 12 armen en we breien opnieuw 7 steken voor het knoopsgat, en we breien opnieuw voor 1 steek.

• We breien ook patronen voor babywolken en andere borduurmonsters en naaien deze daarop.