Hoe maak je een knuffel met haken? ;

Hoe maak je een knuffel met haken? Ik heb onlangs een advertentie gezien voor een tuinhulp die handsfree-knuffels wordt genoemd. Het leek als een interessant idee – ik heb zelf Hugger-producten gemaakt, en een van hen wordt handsfree knuffels genoemd. Het enige probleem dat ik ooit heb gehad wanneer ze ervoor zorgen dat ze de haken haalden om aan te blijven. (Het was niet dat ze uitkwamen.)

 

Als je iets als ik bent, haat je het aan het werken met haken. Ik haat het om met draad te werken. Ik wil mijn handen vrij kunnen gebruiken, zonder te hoeven vasthouden aan die draaddraden. Ik wil ook geen haak die weggaat en de weg verloren gaat.

 

Dus besloot ik om handsfree te proberen. Ze hebben een haaksysteem dat werkt door je toe te staan de haak vast te draaien, zodat het de balk onder de plant grijpt. Door de haak heen en weer te bewegen, kan het in de strakke gebieden haken en een veilige grip maken. Dat lijkt vrij eenvoudig, maar hoe maak je een knuffel met haken?

 

Om te beginnen, nam ik wat tijd om echt na te denken over het type materiaal dat ik voor de haken gebruikt. Ik wil bijvoorbeeld een haak die sterk genoeg is om het gewicht van de plant vast te houden, maar niet te sterk dat ik het door mezelf kon uittrekken! Dus ik zocht naar haken die zijn gemaakt van roestvrij staal. Staal zal roest, maar het is sterk genoeg. Dan zocht ik naar haken die uit plastic waren gemaakt. Plastic is ook sterk, maar het kan worden gewassen en het houdt zijn vorm goed.

 

Ik heb ook gekeken naar hoeveel ruimte beschikbaar is onder de plant. Als ik een kleine bureau-formaat aan het doen was, zou ik er geen enorme hoeveelheid ruimte eronder nodig hebben. Als ik echter een grotere plant aan het doen was, heb ik misschien meer ruimte nodig. Daarom was het eerste dat ik deed om enkele metingen van mijn plant te nemen, inclusief de hoogte, breedte en lengte. Dit geeft me een goed idee van het aantal haken dat ik nodig zou hebben.

 

Vervolgens ging ik naar mijn lokale woningdepot en kocht alle haken die ik nodig had. Toen ik ze eenmaal had, legde ik ze op het aanrecht, met elk een label en begon toen mijn denken. Wat zijn de belangrijkste punten waarvan ik er zeker van zou willen zijn van wanneer ik mijn haakonderhoud doe?

 

Het eerste is dat ik mijn haken op hetzelfde niveau wil hebben. Met andere woorden, de haken mogen niet hoger boven de planten zijn dan ze hoog boven de planten liggen. Je kunt geen van je haken laten hangen die lager hangen dan ze zouden moeten zijn, want dit kan ervoor zorgen dat wortels afbreken. Ook moet je in gedachten houden dat het goed is voor je planten om elkaar aan te raken of zelfs aan te raken, maar ik wil geen van mijn planten om de grond aan te raken.

 

Een ander belangrijk ding waar ik zeker van zou willen zijn, voordat ik met mijn plan begin, is dat mijn plant niet zijdelings, horizontaal, verticaal of onder een hoek wordt. Sommige planten, zoals veel van de varens en wijnstokken, zullen zijdelings horizontaal, verticaal of onder een hoek naar hun respectieve ondersteuningsstructuur groeien. Als een van mijn planten zijdelings naar de steunbundel groeit, zal ik het afsnijden en vervangen door een steunbal of verhuizen het elders in mijn tuin. In de plantenzorg, knuffel je haken! Dit is de eenvoudigste manier om een plant in uw tuin goed te planten.

 

Summary
Hoe maak je een knuffel met haken?
Article Name
Hoe maak je een knuffel met haken?
Description
Hoe maak je een knuffel met haken?
Author