Zelfs als breien wordt gezien als een vrijetijdsbesteding, vereist het eigenlijk expertise. Verschillende gebreide trui-patronen, gebreid van verschillende kleuren en wol, behoren tot de meest populaire handbreipatronen. Er zijn veel nieuwe handgebreide patronen op onze verschillende pagina’s op ons Canimanne.com-adres. Dames die dol zijn op handwerk kennen al hun fijne kneepjes en details als ze al lang aan het breien zijn. Vrouwen die nieuw zijn met breien, willen echter weten wat ze niet weten en willen experts worden op dit gebied. De vraag hoe je een trui-arm kunt maken, wordt op dit punt ook gesteld. Meer informatie over het knippen van de sweaterarm vindt u verderop in ons artikel.

Hoe maak je een truiarm?

Het breien van een platbinding is veel gemakkelijker dan details zoals een gebreide trui op de arm of een kraag. Onze volgers vroegen zich af hoe ze een truiarm kunnen maken. In dit artikel hebben we het onderwerp van het afknippen van de armen van een trui opgenomen. Het belangrijkste om te weten wanneer breien een trui staat bekend als mouwkniptechnieken. U kunt het antwoord vinden op uw vraag over hoe u zich bij de armen aansluit. Hamarat-dames willen het antwoord leren op deze vraag waar ze nieuwsgierig naar zijn voor hun kinderen en hun dierbaren. Om deze reden wordt er ook vaak gezocht naar gebreide babytruien en handgebreide patronen voor kindertruien.

Hoe hand gebreide truiarm te knippen?

Naast de vraag hoe je een trui-arm kunt maken, moet je leren hoe je een kunstmatige mouw in gebreide truien kunt maken. Wanneer sommige met de hand gebreide trui-patronen worden gemaakt, worden ze gecombineerd door een valse arm te maken. Er zijn veel technieken in breipatronen. De voor- en achterkant van de trui zijn gebreid voor het snijden van de armen bij het breien. De lus wordt verwijderd van het breiwerk in het armgedeelte en de lus wordt verzameld. Met deze techniek kan een arm worden toegevoegd aan de gebreide voor- en achterkant. Voor de sweaterarmuitsnijding kunnen metingen worden gedaan van eerder gebreide truien om de breedte van de bovenarm aan te passen.