Hoe Olaf Amigurumi te maken

Hallo Hoe Olaf Amigurumi te maken ? allemaal, ik ben begonnen met het maken van amigurumi en ik vind mijn recepten altijd uit buitenlandse bronnen en ik doe het op die manier, maar de laatste tijd realiseerde ik me dat deze recepten erg moeilijk te begrijpen zijn voor degenen die geen vreemde taal spreken. Dus besloot ik om de recepten die ik in mijn vrije tijd op deze manier vond en die ik leuk vond met jullie te delen, het te vertalen en natuurlijk ook de oorspronkelijke eigenaar te noemen. Olaf Amigurumi is er een van.

Ik wacht op degenen die zeggen dat ik zulke dingen niet kan doen op mijn Instagram-pagina, je kunt allerlei soorten speelgoed bestellen die je leuk vindt door foto’s te gooien en je kunt deze klus voor een stuk goedkoper dan andere verkopers laten doen, alleen omdat ik het voor mijn plezier doe. Nu deel ik hier mijn eigen vertaling van de tabel die je in de meeste amigurumi-patronen (recepten) kunt gebruiken voor een gedetailleerde lange beschrijving.
Je kunt mijn blog bekijken. Alle contactlinks zijn beschikbaar in de sectie met mijn profielinformatie hieronder.

Afkortingen;
R = Rang
mc = Magische ring
ch = ketting
sc = Sc
sl st = Shift
inc = Maak twee frequente naalden in dezelfde lus
dec = Neem twee strakke pinnen tegelijk
BLO = Kijk maar naar het gat aan de achterkant
Fo = End Connect
(12) = Hoeveel lussen moet je hebben als je klaar bent met de rij
(…) * 6 = hoe vaak de bewerking tussen haakjes wordt herhaald

De bron die ik dit amigurumi Olaf-recept heb vertaald, is: amigurum.com