Hoe u een omaatje haakt van begin tot eind met meerdere kleuren en staarten verbergen gratis beginners

www.hookmiup.etsy.com www.facebook.com/hookmiup www.twitter.com/mironnalani Granny Square Materialen: 3 verschillende garens Maat G Haakgaren naaldrij …
aloha youtube mijn naam is vlees op we gaan een oud Amerikaans vierkant maken ook bekend als een oma vierkant en dat gaan we doen met een maat G haaknaald 425 millimeter en een vierdraads garen beginnend met een schuifknoop je maakt een lus en trek hem dan precies zo door het midden we gaan beginnen met een ketting van zes dus een twee drie vier vijf zes nu gaan we een halve vaste doen hier in die eerste ketting daar oke ketting3 dit chain3 telt als je eerste stokje nu gaan we twee stokjes maken en ik haak hier graag bovenop mijn staart Ik haak daar bovenop omdat ik niet terug wil gaan om het te naaien door later, dus dit zal het uiteindelijk gemakkelijker maken oke dus nu ga ik twee lossen en nog drie dubbele haken doen en je kunt zien dat ik mijn staart neem zoals ik het zei en ik probeer hem tegen mijn werk zo en dat zal me helpen om er bovenop te verkopen, dus als je aan deze kant ziet, kijk dan is hoe ik dat doe i th inkt dat maakt het een stuk makkelijker in de laatste ketting om drie stokjes vast te zetten en dan drie stokjes dit gaat om vier zijden te maken en zoals je weet zijn er vier zijden aan uh vierkanten dus dit wordt onze eerste kleur die we’ ik ga hier twee kettingen maken en nu ga ik een halve vaste doen hier in deze ketting drie, dwars door het midden, maar ik ga niet de tijd nemen om door kettingen of zo te gaan, dus ik ga dit plaatsen nu gaan we door en eindigen en de reden dat ik stop, gewoon omdat ik van kleur ga veranderen en ook omdat ik zo een oma-vierkant maak, zo heb ik geleerd en ik vind het echt leuk het op deze manier oke dus dat is de eerste deze staart hier we gaan door en knippen het af haal het uit de weg en hier ga ik door en neem dit garen en ik wil het achter in mijn werk en dus hoe ik het doe, ik pak mijn haaknaald, ik ga dwars door mijn stokje en hier aan de bovenkant en trek het gewoon naar achteren oke nu dat mijn ya rn staat achter in mijn werk Ik ga een beetje inzoomen laten we doorgaan en naar de volgende kleur gaan oke kunnen jullie dat zien, excuseer me dus ga je gang en steek je haak erdoor hier gaan we beginnen dit is onze eerste kettingruimte dit is we gaan naar boven en beginnen de volgende rij dus ik steek je haak erdoor Ik krijg mijn tweede kleur die deze geweldige roze is, dan leg ik hem recht op mijn haaknaald en Ik trek het recht door die hoek. Oké, vanaf daar haak je drie dubbele stokjes. Oké, doe die twee dubbele haakjes, ik zal je snel iets laten zien. Ik heb deze twee staarten. Ik ga deze in mijn werk ook oke op die manier hoef ik niet terug te gaan om het later te naaien dus houd de twee staarten tegen mijn werk ik ga door zoals dit is hoe het eruit ziet op de achterkant kijk hoe het daar gewoon zit ik trek mijn draad er zo overheen, dus we doen twee stokjes en opnieuw telt deze 3 lossen als die eerste dubbele cr ochet je gaat twee lossen en dan nog drie stokjes in deze hoeklosse één drie stokjes in de volgende losse twee spatie geketend aan 3 dubbele haakkettingen een drie dubbele haakketting – je ziet in het patroon hier in principe in elke hoek die je gaat doen 3 dubbele haak ketting 2 3 dubbele haak ketting 1 om van de ene hoek naar de volgende hoek te komen en weer doen we 3 dubbele haak ketting 2 3 dubbele haak ketting 1 onder deze ketting door 3 hier precies door het midden een slip slip knoop doen slip stitch eindigen omdat we van kleur wisselen ok draai je werk om zie die staarten die we in deze hoek verstopten we gaan door en knippen die af haal ze eruit de manier waarop, dus nu hebben we onze ene teen die we zo naar achteren trekken er is een vliegtuig dank je ons vliegtuig gaat in deze eerste ketting naar de ruimte opnieuw zet je garen volgende kleur ik heb groen leg het recht op je haak en je gaat dat garen er gewoon doorheen trekken doe nu een 3 lossen die trein 3 telt als je eerste stokje we gaan twee stokjes voor ons doen we pakken met onze staarten hier en houden het tegen ons werk zodat we er bovenop kunnen haken dus dat is een twee twee dubbele haakjes want die ketting 3 telt als een eerste stokje ik ben nog steeds aan het haken bovenop mijn staarten in deze ene hoek oké ketting 1 3 dubbele haak in de ketting een spatie die hier is ketting 1 3 dubbele- haak ketting tot 3 dubbele haak kettingen 1 3 dubbele haak in je ketting 1 spatie 1 3 dubbele haak ketting tot drie dubbele haak ketens nu doen we drie dubbele haak in de ketting een spatie dus ik geloof je misschien zie je het patroon nu in elke ketting één spatie je haakt drie stokjes en dan doe je een ketting één om bij de volgende ruimte te komen als je bij de hoeken bent, net zoals voorheen je gaat drie stokjes doen in de hoek een twee lossen en dan weer drie stokjes, dit is rij drie en je kunt n maak dit zo groot als je wilt, dus vanaf rij drie blijf je rij drie gewoon herhalen totdat je de gewenste maat van je omavierkant hebt bereikt.Ik zou normaal gesproken doen omdat je vier verschillende kleuren zou kunnen doen of dezelfde kleur op de laatste rij zou blijven of doe die halve vaste hier door het midden van de ketting drie we gaan een vierde rij doen en we blijven bij de groene zodat je kunt zien hoe ik het doe zonder te eindigen dit is hoe je het zou kunnen doen zonder te eindigen ga je twee halve vasten maken op een van hen ga je in dit allerlaatste stokje hier aan het einde oke dus doe daar een halve vaste en dan een halve vaste in deze ketting twee spatie nu je daar drie lossen gaat tellen met je eerste stokje twee stokjes ketting twee nu drie stokjes oke en dan één lossen drie stokjes en één lossen ketting één drie stokjes en ketting één ruimte ketting één ik ben bij een hoek dus wat doen we in een mais er drie dubbele haakjes ketting twee drie dubbele haak ketting een drie dubbele haak en een ketting een spatiebalk een drie dubbele haak ketting een nu rechts een hoek grijs dubbele haak geketend tot spijt Ik ben de cameraketting kwijtgeraakt 1 3 dubbele haak in de ketting een spatie jihan dag dubbel haken en ketting een ruimte wie ziet het er zo schattig uit je kunt sjaals maken met deze dekens kussenslopen portemonnees sjaals we zouden zoveel kunnen doen met deze oma vierkanten er is zo veel plezier ik heb net mijn laatste hoek ketting een heb ik nog twee ketting een ruimtes dus je gaat die drie stokjes in elke losse doen een spatie jane een drie stokjes in de laatste losse een spatielosse 1 halve vaste en de 3 lossen daaronder daar en af ​​draai je werk om knip je staarten af ​​want we deden al dat werk en namen al onze handdoeken door ons werk en knippen

we hebben maar één staart om mee te eindigen waar we een garennaald of een kinderhandnaald gaan gebruiken, hoe je het ook wilt noemen, gewoon om een ​​naald als deze te splitsen Ik gebruik deze de hele tijd en koop ze constant opnieuw omdat over keer zijn ze van plastic en als je ze vaak gebruikt zoals ik, zullen ze breken of verdwalen, maar het mooie ervan is dat ze erg goedkoop zijn.Je kunt ze bij Walmart krijgen voor ongeveer vijftig dollar en ze komen in een pak van drie of zo Ik koop ze allemaal tegelijk Ik ga zo’n drie pakken voorbij en koop ze dan een tijdje niet meer, dus ik weet niet precies hoeveel er binnenkomen, maar je krijgt er minstens drie drie of vier misschien voor ongeveer een dollar vijftig ze zijn geweldig en ik ging gewoon door en nam mijn werk en ik deed gewoon willekeurig door de achterkant van de steken geen rijm of reden eigenlijk is er een reden waarom je ze wilt verbergen daar ga je knippen dit is de achterkant en dit is de voorkant, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben, abonneer je op ik weer mijn naam is Miran aloha heel erg bedankt