Hoe u gemakkelijke babylaarzen

hallo iedereen in deze video. Ik zal je laten zien hoe je deze babyschoentjes Slipper laarzen maakt, het is heel schattig, ik hoop dat je ze leuk vindt, het is zo gemakkelijk, je kunt het, ik beloof het …
hallo iedereen in deze video ik zal je laten zien hoe je deze babyschoentjes maakt het is heel schattig ik hoop dat je ze leuk vindt het is zo eenvoudig dat je het kunt ik beloof je dat je verschillende kleuren garen kunt gebruiken als je vragen hebt, laat me alsjeblieft opmerkingen achter en draag ze Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal Laten we beginnen met de schoenmaat van 6 maanden tot baby’s van 1 jaar. Ik zou je de afmetingen kunnen geven van 10 centimeter 4 inch ze hebben vandaag iets minder garen nodig Ik heb roze en wit gebruikt Elke kleur heeft 10 gram nodig, ze kunnen elk garen gebruiken je hebt de garenmaat drie millimeter ik heb een haak van twee millimeter gebruikt begin met een slipknoop ik maak 30 kettingen ik heb 30 kettingen gemaakt de maten zijn 14 centimeter ketting een de eerste ketting, die een enkele vormt haak in de tweede ketting, sla vasten over in de volgende ketting steek van de haak of trek aan de draad grijp ze een vaste maat maak hier een vaste en houd een vaste in elke ketting om een ​​enkele haak en een draai te maken Ik zal een enkele haak Nogmaals, maar deze ti sla ik gewoon de feedback-lus over gebruik de ketting om een ​​enkele haak te maken in de eerste steek alleen achterste lus ik ga maar één enkele haak in de lussen van elke werksteek dit is de laatste enkele gehaakte ketting erin en draai overslaan maak de ketting een enkele haak in de eerste steek achterste lus ik ga aan het werk slechts één enkele haak in de lussen elke steek i acht rijen maatregelen zijn zes centimeter de maten hier overslaan 13 centimeter 9 steken plaats de markering in de 10 steken op de andere kant slaat ook 9 steken over De markering in de tiende steek nu trek ik de draadketting één keer en draai de ketting om Maak een vaste in de eerste steek de volgende steek twee drie vier vijf zes zeven acht negen ne verwijder de markeerdraad doe een enkele haak tien lossen één en draai de ketting overslaan doe een vaste in de volgende 10 vasten alleen achterste lus ik maak acht rijen ik heb acht rijen gemaakt maatregelen zijn 10 centimeter ketting één afgesneden die afsnijden de markeerder eraf halen en de haak in dezelfde steek grijp het garen trek het aan de ketting maak een vaste in dezelfde steek alleen achterste lus een twee drie vier vijf zes zeven acht negen tien ketting een en draai de ketting overslaan een vaste in de volgende 10 vasten maak gewoon een achterste lus ik heb acht rijen gemaakt ik heb acht rijen gemaakt maak het stuk doormidden gebruik een draad van 2 meter en werk om een ​​lopende steek te maken langs het midden sla 4 steken van de draadvouw over afknip en steek de naald op de vijfde maak een knoop aan het einde van de draad trek S ie de draad en draai de schroeven vast werk een lopende steek in het midden maak een knoop en knip de draad nu maak ik een klein lint gebruik wit garen maak de slipknoop ketting negen sla de eerste ketting over die is strak Houd steken in de tweede ketting maak een enkele haak maak een enkele steek in elke ketting i acht maakte een enkele steek ketting knip de draad af en laat deze iets langer staan ​​omdat we hem nodig hebben om te naaien rn vouw de sok terug in de ketting Gebruik het midden om bij te maken wo meter draad en werk om een ​​leidende steek langs de rand van de twee lagen te verbinden om een ​​leidende steek over de rand te maken steek een naald in de andere rand om aan de draad te trekken steek loopt en trek Nu we bij de enkel zijn begint de rand te naaien sluit de twee randen aan door te naaien nu beginnen we de rand te maken van wit garen doe de schuifknoop Steek nu de haak in de achterkant van de enkelkant en grijp het garen Trek aan de ketting Twee haak in de volgende rij en een stokje in de volgende rij maak altijd een stokje in elke rij een stokje in de hoek een stokje in de volgende vijf steken een stokje in de herboren een stokje in de volgende vijf steken, een stokje in de hoek, een stokje in de volgende rij altijd een stokje in elke rij met een vaste om de twee bovenste kettingen, ketting twee, nu verbinden laten we de voorste en achterste palen dubbel haken om dit eerste stokje. het garen, dubbel e de voorste paal en haak je haak van voren naar achteren voor de volgende, doe hem dan weer om dit stokje heen doe een achterkant pf oost-stokje maak een voorpaal dubbel haak de achterpaal dubbel haak de voorpaal, achterpaal en zo verder ik zie je aan het einde hier is mijn laatste steek in de serie haal je haak om de bovenste ketting grijp er twee na het garen ik heb twee lussen gemaakt maak een knoop met het roze garen en trek dan door de roze ketting twee maak een voorste paal dubbele haak achterpaal dubbele haak voorpaal achterpaal en ga door, ik zie je aan het einde, dus hier is mijn laatste steek van de rij, voeg je haak toe om de bovenste ketting twee pak het garen ik heb twee lussen en dan door de witte snede trek aan de roze draad ketting twee maak een hoek dubbel haak tweede paal dubbel haak hoek tweede paal maak twee rijen met wit garen i uit twee rijen met wit verbind met de slip steek ch kette Een trek Het snijd het garen dit zijn mijn babysokjes Ik hoop dat je het leuk vindt We zien je in de volgende vi deo