welkom bij een break-up van creatief met haken ik heb het hele vest inmiddels al helemaal klaar en zoals je kunt zien is dit nog wel een forse kabel ik heb hem daarom ook en de op draads gebreid en dat kun je hier aan het en boord zien dat dat ook wel nodig was van een enkele draad dan was het hele patroon niet zo mooi uitgekomen als dat het nu is nu we gaan dus beginnen met dit stuk met deze kabel te bereiden want dat hebben we natuurlijk nodig om onze bovenkant nou het is nogal een lang vest op onze bovenkant natuurlijk te kunnen breien en zoals je kunt zien
bestaat de hele het hele vest uit één stuk dus er zijn geen naden het wordt voor de rest wordt het in een dag lang gebreid dat is alles iets voor de komende lessen of de komende je delen van de call aan de achterkant is ziet het er zo uit en dat is vaak met nu gaan beginnen met de kabel goed ik heb hem niet dubbeldraads gebreid aan normaal gesproken met dan zie je altijd als je gaat kabel de dat hier aan de zijkant een flinke gaten ontstaan meestal komt dat door het gebruik van een kabelnaald ik gebruik nooit een kabelnaald ik doe het altijd op de ja nu is dat de japanse manier
kabel ik heb ik doe het gewoon met met mijn naalden zelf maar mijn brein naalden en ik gaan jullie dit nu dus ook leren dus ik zou zeggen pak je garen pakje breinaalden aanzet ongeveer nee je zou precies 14 steken op en gaan we aan de gang zo ik heb 14 steken dubbeldraads opgezet in 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 want zoals je ziet ik haar over ik bij altijd met een rondbreinaald gewoon dat ik had praat steun goed hoe gaan we nog beginnen met hij in we nemen de eerste steek en de laatste is altijd een kans steek en die nemen we althans ik ik neem altijd af alsof ik
averecht te gaan breien dus het niet mijn broer af dan breek ik nog toe aan van rechten en vervolgens ga ik terug ambra diep 8 werd dit is in 2 3 vlieg vijf zes zeven acht ga ik weer 2a verwerkt wat heb je dus al plasje dubbeldraads breed en door de camera kijkt want je kijkt niet om een even handen maar kijk door een camera dus twee aan de ander de laatste rubber eigenlijk altijd recht dit was toen een goed de volgende rij en eigenlijk alle teruggaande naalden blijft dat hetzelfde dan breien de steken ze als ze zich voordoen zeg maar als je dus tegen de achterkant
van je werk aan kijkt dan dat kun je hier zien omdat dit eigenlijk de linkerkant is een je hier dus je voorkant dat waar de kabel dalen komt haken of breien stekense als ze zich voelt dus we beginnen weer met onze kan steek die niet me gewoon af je ziet hier dus 2 in dit geval doen te steken die voor alsof ze gewoon recht gebreid zijn dus die breng ik nieuw boek gewoon recht deze doen zich voor als een averechte dus ik draai deze aan verwachten af en wat zij als het goed is zijn er dacht aan dat klopt precies dan doen ze zich weer voor als twee rechten aan de laatste krijgen we altijd
pracht aan een kerel aan de gaan we beginnen aan onze volle armen zijn we terug bij de volgende naald nu gaan we met de kabel beginnen aan haken of breien dus eerst weer onze kan stick die hadden behoren averecht af we breien eerst onze twee averechte steken ik zit het met rare dat is dus niet de bedoeling zo het garen dat blijft aan de voorkant want we kabel zonder kabelnaald deze eerste twee over dus een hoefijzer aan deze ligt hier dus een omgekeerd ervoor om dus je moet het eigenlijk omgedraaid zien want hier komt de het patroon al omlaag dus zover zijn we nog
niet dus je laat je graden laat je aan de voorkant gebruik je hier b dus geen kabelnaald de eerste twee steken die nemen we nu averecht af waarmee je naald aan de voorkant leeft dus je rechternaald van je rechterhand blijft aan de voorkant zie haalt de eerste twee steken hou je gewoon af ze zijn dus niet zo breed dan zit je draad natuurlijk in de weg dus geen probleem daar gaat het nou ook net al de sla je terug om 2 dit is het je heen maar omdat je nu als je kabel geen gaten krijgt aan de zijkant want deze draad zie je als ik hania trekken dan trekt ie gewoon de opening dicht die
wat zal ontstaan als je normaal gesproken gaat kabelen met een kabel naald dan wij gebruiken geen kabelnld omdat dit gewoon een fijnere manier van kabelen tenminste voor mij is en ik vind ik leuk om dit met jullie te delen goed nog een keer ik heb deze twee dus links af gehaald toen heb ik mijn kamer weer onbeslagen terug naar achter en de volgende 2 steken die breng ik gewoon recht dit is in en dit is 2 wanneer hebben nog steeds geen kabel nou wanneer mijn draad hier aan de voorkant zit weet ik dat ik aan de achterkant die steken moet afhalen dus nogmaals als dit draadje aan de
voorkant set werk ik verder aan de achterkant wat ga ik nu doen deze twee die zijn gebreid en deze twee niet die heb ik gewoon van naald van links naar rechts verplaats die ga ik dus niet oppakken en wat er nu gebeurt je ziet dus dat ik die steken die zijn gewoon gebreid uit die die kun je gewoon links laten liggen hij kan dus nu vier steken op mijn draag dan nadat die ze blijven na vier steken over deze twee aan deze twee op mijn linker zitten nummer 2 dat is ook de bedoeling deze twee moet je in de gaten houden te voorst daar ga ik nu is ook mijn tuin onder zaten en ik zag mijn rechter naald die
schep ik aangehoord uit het alle vier te steken wat als gevolg dat de twee op de linker blijven aan die twee die zijn er hier af die pak ik terug op en achter en als ik nu weer verder wil breien moet ik dus mijn ja mijn merk uit elkaar kan trekken kijk en nu heb ik dus in principe ze kabel lukken is mijn draad zit meteen op zijn plek ik kan hier dus meteen verdergaan kijk dit is die van dit is 2 en ik heb zoals je ziet en kabel hier gaan we precies hetzelfde doen aan die tegengesteld ik heb die andere heb ik aan de had ik de draad aan de voorkant maar dat komt omdat dit naar kerstmis
wezen hier moet het hoeven een dat je naar links wijzen dus ik doe alles in omgedraaide vorm waar daarnaast min draad aan de voorkant zat leeft hij nu dus aan de achterkant normaal gesproken in deze keer had ik je te steken die namelijk averecht op aan de voorkant ze had ik mijn naam aan de voorkant nu neem ik ze aanvraagt op aan de achterkant dus ik stick gewoon this twee ik doe mijn cara na de ook mijn naald naar de achterkant die ga ik dus af aan mijn linker naald er gewoon uit dan blijft de waat hier zitten ik brei acht twee en nu zie je ook dat mijn garen nu aan de achterkant
dan weet ik dat ik ze steken aan de voorkant moet weghalen dus deze twee die heb ik je breed de volgende twee niet dus dynamiek averecht op ik doe precies hetzelfde als daarnet ik heb dus al mijn linker nu twee en apen 2 steken staan aan om mijn linker heb ik ze alle vier staan had die de gratis dat je dharma van een truck je linkernaald uit die vier steken waarbij de eerste twee netjes leven was te op je linkernaald aan die twee die wat hier netjes schepen die zat ik terug om mijn achternaam aan ik ga weer verder breien dan zie je dus dat mijn hoefijzer haar eigenlijk alles
nou deze steken die breien gewoons als ze zich voordoen nadat leven gewoon averechte steken ja terug en je breed de laatst dan draaien we en dit is dus de teruggaande naald aan die breien we altijd zoals ze zich voordoen de eerste nieuwe we averecht af dan doen ze zich voor als twee rechte steken dus die breien ik ook graag dan krijg ik allemaal averechte steken te zien dus alles want ze gaan we recht voor doet dat breien boek aangeraakt het blijft moeilijk om te breien via een camera zo ga terug dat zijn twee wachten aan de laatste te breien gewoon kijk en hier heb je je
de kabel in woorden de kabel die moet zich niet natuurlijk nog een zaten aan daartoe breien we een paar rijen gewoon zoals te steken zich voordoen dus ook hier aan de voorkant waar de kabels het project nu ze als ze zich voordoen het niet mijn begin steek averecht af aan de volgende twee die breien averecht en zonder de kabel en breng ik deze steken gewoon recht dan kom ik je 2 averecht tegen en ik ben om je op het eind van mijn naald gaat noemen terug brengen naar doen draaien we we breien nog een keer de steken ze als ze zich voordoen we hadden we de kan steken
de eerste neem ik averecht af want ik krijg nu twee een rechte steken te zien dus draag ook graag aan ik krijg je 8 averechte te zien dus die breien we gewoon haven raakt dan zie ik het weer achter aan om te laatste om de een stick die breder is dan nog een mooi of ernstig je had ook keek met je enkel grap het zit er gewoon keurig je zo nu gaan we het volgende hoe venstertje en maken want zoals je kunt zien heb ik al dus altijd drie op een rij zetten dus ik ga jullie nog een keer voordoen we nemen de eerste steek gewond linksaf lang blijven 2 averecht de graven blijft hier aan de voorkant om
dat wel een naar rechtswijzend kabeltje moeten krijgen de eerste twee steken die zaten we sommige te breien over op de rechter na want het haar aan de voorkant ik heb je mijn ga zitten nu op een achterhaald en ik laat mijn schapen terug gaan naar de achterkant dan breek ik de twee volgende krijgt een bij elkaar aan de voorkant weet ik dat ik wist ik aan de achterkant moet oppakken dus ik sla die twee eerste die had ik gebreid die sla ik over en ik neem de volgende twee die neem ik op en ik heb dus nu via 4 steken op een krijgt er nou waarvan de ch2 op mijn linker
mijn achternaam trek ik terug uit die vier die die twee bleven nu op mijn linker naald staan en ik pakte je voorste die pak ik terug kwam mijn rechter aan ik brei te vormen en heb ik weer in de rijks lezend kabeltje het ga op leeft nu aan de achterkant de volgende 2 steken neem ik links op maar via de achterkant aan ik brei de volgende 2 zie je dat mijn graven die draad die zit hier aan de achterkant dus nu weet ik dat ik aan de grote kant mens tekenblad terug moet halen dat zijn titi waar ik dus die les om het gaat dus om deze twee ik hem een maand er weer terug uit pak
deze twee viel terug en ik bereid deze twee dan kom ik 2 averecht de tegen aan de laatste klik kijk goed dat herhalen we nu nog een keer ik ga brei nu een teruggaande naald dus deze ga ik terug dan nog een keer een rechte naald zonder te kabelen terug dan nog een keer en linker terug en dan kabel ik nog een keer zodat we drie hoe vezeltjes hebben en dan zie ik jullie terug ik heb nu in drie vijf was en ik had niet meer inhoud voor retour en dan gaan we hier aan het asiel patroontje beginnen zo ik heb nu net aan de achterkant heb ik weer helemaal terug gebreid in je
ziet dat nu alle drie de hoefijzers op zijn plek zijn nu gaan we verder met het middenstuk en dat is het azul stuk we eerste halen we nog steeds averecht af aan we breien nu nog steeds onze twee averechte dan ga je met je draad terug naar achter en wij je f2 recht nu komen we weten als uw patroon arm besluit je het raad om terug naar voren en deze volgende twee daar stukje met je nou via de achterkant dus je steekt gewoon een je niet het dat u het nou willen voor ons hebt neem je rechternaald gaat naar de achterkant dan wij je ze alle twee samen met kun je zien dat die steken wat je
een examen hebt gebreid die wijzen dus van rechtsonder naar linksboven 4 van rechtsonder naar links boek goed de volgende steek 3 breien gewoon wacht nu gaat het over deze dia je achtig afnemen dan steek je je linker naald door de eerste twee je zet je wilt terug op je linker dan haal je de tweede over de eerste terug en je zet de overgebleven via de achterkant terug op je rechter naald en nou zie je als je al die handelingen herhaal dan wijst de volgende steek van linksonder naar rechtsboven dus krijg je ook een heel mooi figuurtje in het midden de volgende toeren halen
we dat nooit je hoort dus eh dus op zich je een enkel publiek dan maak je een omslag en je breidt de volgende twee krijgt dan twee aandacht aan de laatste die preek alle tot dit draagt zijn of mensen die bij een hem overheid geen enkel probleem de kans ik maak je zoals je het zelf wil want dat heeft totaal geen invloed op het patroon en dan zie je wat ik bedoel de steken wij zijn nu echt na mekaar te kiezen 3 van draaien we aan breien we gewoon onze teruggaande naald we nemen de weer averecht af aan de premissen zoals we ze tegenkomen dus dat zijn nu twee er uit dan averecht
en de omslagen die breien hook aan verwacht dus een omslag die wij je gewoon aantal we nou het blijft moeilijk om door een camera te kijken aan te breien van niet verwacht hier aan de laatste kan sterk en dan zijn we weer terug naar voren dan zie je ook dat hier het ijs of patroon ontstaat we zullen het nog een keer herhalen je neemt de eerste strip kunnen duwen averecht af brad tech tree aan verwacht dan kon je twee rechte tegen drie recht dan maak je een omslag die haal je dus naar voren je draad die twee steken die pakjes samen via de achterpad aan die haar breien
oksel en me achterkant het blijft ie druk je haken zijn en heb je het middenpunt met de steek die wat dus van rechtsonder naar linksboven wijst dan komt een stick die breien gehoor krijgt en dan komt die leuke steek weer stick dus in via de achterkant haal je hem af dan ga je er wat in en die moet je alle twee deze steken zet je op je linkernaald de tweede haal je over de eerste je zet de overgebleven steek terug op je naald en je ziet nu weer jaar wederom dat deze wees van rechtsonder naar linksboven en deze weest van linksonder naar rechtsboven dan maak je een omslag en je breidt de
laatste twee pracht dan weer aanvraagd 2 een goudstuk waar je kan twee trajecten en dan krijg je hier in het midden je aan zo’n patroontje het is nu de bedoeling dat je zorgt dat je 5 zei ik ik heb het nu even over gaten dat je 5 arzu gaten hebt zeg maar dus u bereid dat gewoon nu helemaal doel totdat je vijf van die er soldaten hebt en dan zien we elkaar weer terug zo we zijn weer helemaal terug we hebben vijf van die a hoe gaat dat zoals je kunt zien in twee drie vier vijf in het midden keurig de streepjes allemaal na mekaar toe wijzend en nu gaan we weer terug naar ons
hoefijzer patroon a dat is eigenlijk precies hetzelfde als dat het in eerste instantie hebben gedaan dus ik doen we nog een keer voor het zijn gewoon onze averechte de eerste twist ike met draad aan de voorkant die hang je gewoon af dan gaat je draad terug naar achter en wij je er twee gewoon krijgt omdat je draad aan de voorkant zit haal je te stinken achtig hou je ze af zie dan heb je die vier weer op je naald je haalt je rechter naald eruit de twee voorste hoort je in de gaten wordt je mogen absoluut niet gaan vallen de achterste twee die blijven op je linker
en je ziet dat die voorste twee wier handen armen bij man dat ik mijn darmen op woord plebs er gewoon zetten je pakt met je rechter je stikken weer op die gaat terug in bijstand zag maar aan je brein te voelen in de twee gewoon echt nou is je cadeautje weer goed nu nemen we de volgende te nemen we ook af met je draad aan de achterkant je breidt de volgende twee aan omdat je draad aan de achterkant zit betekent dat je aan de voorkant moet oppakken dus die pak je op op die twee kwaad de draad onze die via zit er nog steeds op je linker dus je haalt je of je hart en je haalt je rechternaald aan web uit
die hoort rekening met die voert de twee dus zet je weer terug op je naald en je breit gewoon veilig je ziet dan vanzelf ik het hoefijzer patroon leer verschijnen ik maak even de naald helemaal af aan de laatste ik heb hier een draad vergeten zie ik de laatste de beweeg gewoon krijgt en daar komt het hoefijzer weer aan beide kanten je gaat nu weer gewoon terug we nemen de voorste nieuwe wonen af aan breien te steken ze als zich voordoen als ik heb twee recht draait is gewoon aan verwerkt dus je ziet om te kabelaar heb je helemaal in kabeljauw woorden ik vind het trouwens ook een vreselijk ding
alleen we hebben straks wel een kabel naald nodig maar dat is meer om steken erop te parkeren aan niet zozeer om daarmee de kabel dat waren mijn aanrecht en nu kreeg ik richie raakte aan de laatste die brad cool krijgt kijk je werkt nu precies ditzelfde patroontje werk je af hier aan de bovenkant energy mekaar bij de volgende serie weer terug goed ik heb hem helemaal klaar en als we gaan kijken dan is het lapje 7 centimeter breed ik weet niet of je het kunt zien maar is 15 centimeter lang tot hier ja