IEDEREEN KAN GEMAKKELIJK BREIEN (De eenvoudigste naadloze haakpatronen voor het maken / breien van sokken)

IEDEREEN KAN GEMAKKELIJK BREIEN (De eenvoudigste naadloze haakpatronen voor het maken / breien van sokken)

In deze video vertel ik je hoe je heel makkelijke naadloze sokken maakt voor beginners. Ik heb geprobeerd alle details zo goed mogelijk te geven. Uw vragen…
Welkom op mijn breikanaal van dit leven, vandaag gaan we naadloze gehaakte sokken maken, speciaal voor beginners. Kijk, zo zijn de achterkant en de voorkant van deze sok hetzelfde, er is geen hielwerk op de banaan, dus het is is heel gemakkelijk om het in twee uur te voltooien en aan onze voeten te dragen, of je kunt het ook voor je dierbaren breien en een verscheidenheid maken. Je kunt het in verschillende kleuren cadeau doen. Het is heel gemakkelijk te maken en het is erg handig. Ik dacht dat ik niet op de voeten zou kunnen zitten omdat er geen hiel is, maar het neemt de vorm van de voet heel goed aan. Daarom kun je je kleurrijke sokken maken zonder je zorgen te maken. Ik gebruikte een middeldik garen tijdens het doen dit. 100 acryl 100 gram, 210 meter lange slofjes. Ik gebruikte een garen. Ik gebruikte ook haak in de nummer zes. Je kunt je garen breien met haakwerk en deze dunnere garens en dunnere sokken krijgen. Ik werk het liefst met dik garen tijd omdat ik wil dat het warmer blijft ja, ik geef de metingen later in de video in detail als je klaar bent z en als je gewoon op de abonneerknop hieronder drukt, kunnen we beginnen, bij het begin, ik heb een lus gemaakt alsof ik een magische cirkel maak. Ik heb het zo gehouden, ik heb het haakwerk hier geplaatst en heb een lus gemaakt vanaf hier, Ik heb weer aan een ketting getrokken, ik heb aan een ketting getrokken en hem vanaf de onderkant vastgemaakt. Ik heb nog een halve ketting voor jullie gemaakt. Je kunt hem eraf trekken en beginnen met het vormen van een kleine ring. In onze ketting maken we 12 dubbele leuningen in onze magische ring samen 312 Ik maakte de dubbele leuning 312 en ik trok zo aan ons touw en verkleinde onze mensen, dan reizen we rond met behulp van een naald. jij trok aan een ketting, ik zak weg in de ruimte die ik weer vastbond dit en ik maak twee dubbele leuningen 1 en 2 2 2 rijen we maken twee dubbele leuningen op al onze leuningen we hebben in totaal 24 dubbele leuningen Als je kleiner wilt breien, kun je beginnen met 10 leuningen aan het begin. Als je het groot genoeg wilt zien, kun je beginnen met 14 leuningen in plaats van 12. Je hoeft niet te veel te doen, want nadat we hebben gebreid en voltooid, zal de basis gemakkelijk overeind komen door het mm aandeel en inschrijven en heb je in totaal 24 leuningen Ik heb het vastgemaakt door te schuiven Ik trok weer aan een ketting Ik keek over de ruimte Ik heb gescrolld Omdat dit eigenlijk samenvalt met onze eerste leuning Ik heb hier een dubbele leuning gemaakt Ik heb vanaf nu een dubbele leuning gemaakt We zal doorgaan als een leuning op elk van onze leuningen in elke rij Er zijn in totaal 24 dubbele leuningen als je een beetje breit, laat dit er niet klein uitzien, als je het draagt, zal het comfortabel zijn vanwege de flexibele maand. Evenzo blijven we breien tot je 35 cm bent.Na het voltooien van de rij, binden we hem hier opnieuw waar een ketting is, we maken opnieuw een leuning met een ketting op dezelfde plaats, laten we breien tot het 35 centimeter is, dan zie je weer abonneer abonneer Nadat ik de laatste leuning heb gemaakt, staat hij in de laatste rij. Nogmaals, ik bond het vast met een rol en trok aan een ketting, laten we meteen de maat zien, het is bijna 136 centimeter. Als je grotere getallen maakt, kun je meten tot 40 centimeter Omdat het een hielloze sok is, is het een beetje meer rij dan sokken met hoge hakken. we maken er meer dan het aantal, we zullen de laatste rij maken, ik trok aan een ketting, ik keek in de ruimte die ik weer vastmaakte en ik een frequente naald gemaakt, we maken frequente naalden in respectievelijk al onze relingen. Dit is het rekgedeelte wanneer we het op onze voeten in Çorum dragen. Daarom zullen de relingen ook een beetje los zitten, het maakt niet uit, wat doen denk je? Meer Op dezelfde manier zonder de nummers te veranderen met de draden ervoor, ja, je kunt kleinere nummers krijgen, of je kunt beginnen met dikkere draden met minder leuning en sokken breien in zeer kleine of grote aantallen. Het is heel gemakkelijk, jij zei niet in een uur, je kunt met een paar breien in 2 uur m en ik bond het aan de kook we zullen ons touw doorknippen zonder aan de ketting te trekken abonneren abonneren abonneren deze maand met behulp van een naald Ik keek in de ruimte waar ik voor het laatst gescrolled en kwam uit de achterkant en we bezoeken de tweede in dit deel Ik zit tussen deze en dus schrijf in abonneer abonneer maak dit een van onze sokken zo veel De delen zien er zo uit Op dit moment heb ik dit een keer op mijn voet geprobeerd, er was een kleine opening in dit deel, toen heb ik het gebreid , weet je, omdat het hier smaller werd, het verbindende deel draaide. Anders, kijk naar dit deel hier, de verticale verbindingen gaan hier dezelfde kant op als ik het op mijn voet zet, als het zo opent. je in een lijn in de sectie, dus maak je geen zorgen ja, dit is de uitleg van onze gemakkelijke soep, ik hoop dat je het leuk vindt. Als je het leuk vindt, vergeet dan niet op de vind-ik-leuk-knop te drukken en een reactie achter te laten.