Maïsrij breien met twee spiesjes Video geannoteerd

Ik heb zelf een patroontje bedacht

Vooral vrouwen die van breien houden Ik heb zelf een patroontje bedacht Dit is wat ik de geliefden zeker vraag om naar te kijken en ik kijk ernaar uit om je te laten zien vanaf het eerste moment dat ik het zie. Corn Line breien maken met twee spiesjesWe publiceren op onze site, lieverds.

Maïsrij breien met twee spiesjes maken
Maïsrij breien met twee spiesjes maken

Letterlijk Canselin breienwat echt heel, heel waardig is en je zult de opeenvolgende patronen erop net zoveel bewonderen als ik. Twee naalden breipatroonNi Ik hoop dat je het zonder moeite kunt, je handen zijn gezonde dames.

Een andere hebben we onlangs op onze site gepost Nieuwe voorbeelden van twee naaldbreienDegenen die het eerder op onze site hebben gezien en hun bewondering hebben uitgesproken. 2020 Voorbereiding voor naaldbreien met patroonWe vragen je om een ​​kijkje te nemen.

Canselin Knitting World Youtube-kanaalwat ze uitleggen in oprecht en gedetailleerd Hoe maak je maïsrijen breien met twee spiesjes? Bedankt voor het samenstellen van de video.

Video van het maken van maisrijbreien met twee spiesjes