+2 ideeën over Ik probeerde te haken in 2021

+2 ideeën over Ik probeerde te haken in 2021

Vandaag probeer ik voor het eerst te haken! Ik ontdek ook wat amaguri is! Ga naar squarespace.com/cupquake om 10% korting te krijgen op uw eerste aankoop van een website …
deze video wordt gesponsord door squarespace hier ruby ​​het is een baret wow oh mijn god het ziet er gek uit het is tiffy probeert want tiffy probeert graag dingen vandaag we gaan leren haken ik heb al je opmerkingen gezien en haken was een van de top dingen die jullie wilden dat ik het zou proberen, dus we gaan er nu gewoon in duiken ik heb geen ervaring met haken en we zijn hier om het stereotype van oude dame-haaksters te doorbreken het is niet iets wat je doet als je ouder wordt, gewoon waardeer dingen meer ik heb echt gezien dat haken terug in stijl begint te komen, wat zo cool is dat mijn geheugen van haken het gebruik van plastic tassen als portemonnees is het is geweldig voor het milieu haken is een van die dingen die ik nooit echt heb opgepikt, maar sinds ik ‘ ik heb veel tapijten getuft bekijk hier enkele video’s als je ze niet hebt gezien heb veel garen het gaat hand in hand om nog maar te zwijgen van het feit dat ik uiteindelijk toch terugging naar de winkel en meer garen kocht regenboog kerel je hebt om die te nemen, oh mijn god, dit is zo mooi iw mier om hier een trui van te maken of zoiets ja ik ga het gewoon nemen omdat het zo mooi is terwijl ik daar was ik heb een paar haaknaalden bekeken en ik wist niet welke maat ik nodig had, dus ik kreeg het gewoon drie van hen ik kwam thuis met al mijn tools klaar om te leren en wat is een betere manier om te leren dan live te streamen we hebben iets leuks in petto voor vandaag ik ga live leren haken ik vond een paar tutorials voor beginners op youtube dat zal me leren wat ik moet weten voor haken ik zal ze in de beschrijving linken als je ze zelf wilt bekijken maar ik ging er gewoon voor ik wist eerlijk gezegd niet waar ik moest beginnen en ik had gewoon het gevoel dat ik moest beginnen dus we hebben het nu gedaan er zijn een heleboel verschillende steken die je kunt gebruiken tijdens het haken en ik besloot om met de enkele steek te beginnen omdat het het gemakkelijkst is oh wacht ze gaat snel meid wacht even we gaan toen ik ermee begon was een beetje een worsteling om erachter te komen hoe je de haak de y eigenlijk vast moest houden arn en de haak tegelijkertijd [Laughter] heb ik de slipknoop verkeerd gedaan ze gaat te snel het is erg strak ik probeer het los te maken oké ik zie het ook ik ben ik grijp het te strak vast oké ik moet voorzichtig zijn draai het weg links oké ik ging in ik deed het ik doe het en ik ontdekte dat veel ervan te maken had met de spanning van het garen hoe strak ik het met mijn vinger trek versus hoeveel speling ik eigenlijk had ik kreeg zoveel van de youtube-video zoals ik kan, maar om eerlijk te zijn, alle twitch-chat begon op gang te komen we hadden wat haaksters in de chat en het is alsof ze me live leerden hoe ik mijn techniek kon verbeteren wat ik anders moest doen ze gaven me een heleboel tips en trucs dus ik ga je die tips geven tip nummer één was om het garen twee keer om je vinger te wikkelen zodat je meer spanning kunt vasthouden tip nummer twee is wanneer je klaar bent met een rij en je staat op het punt om je haakwerk om te draaien zet je duim aan de andere kant draai hem om en begin dan met haken ja ik weet dat dit eenvoudig klinkt maar het klikte niet f of ik totdat iemand zei dat ik mijn duim aan de andere kant legde oké zodat die gedachte om mijn duim aan de andere kant te leggen en om te draaien het zoveel gemakkelijker maakte. tip nummer drie was om je steken te tellen een twee drie vier vijf zes zeven tip nummer vier is om altijd wat speling op je garen te hebben, want het maakt echt een verschil en tip nummer vijf is om je eigenlijke haakpatroon horizontaal en niet verticaal te houden dit was een geweldige, dat is wanneer dingen voor mij klikken, dat is zo logisch om het zijwaarts te houden horizontaal toen realiseerde ik me dat dit iets is dat je niet kunt haasten en dat ik gewoon tijd moest besteden aan deze ene steek om te leren hoe ik het garen echt vast moest houden hoe ik het moest naaien hoe ik het moest naaien dus ik heb de rest van de nacht gehaakt ik vond het eigenlijk heel erg leuk en het was best ontspannend om te doen terwijl ik gewoon aan het chillen was op de bank tv te kijken of in de passagiersstoel van een auto te rijden of je weet gewoon een ontspannend haakwerk terwijl ik op de fiets fiets ga trainen in ik haak letterlijk overal met elk vrij moment dat ik kan krijgen ik kan zelfs haken tijdens het bewerken van mijn website aangezien ik de meeste tijd besteed aan het maken van kunst is het essentieel voor mij om tijd te besparen met het bewerken van mijn website en daarom ben ik verheugd om samen te werken met squarespace squarespace maakt het gemakkelijk en tijdbesparend voor u om uw website naar uw wens aan te passen met sjablonen kies uit de beste websitesjablonen in hun klasse en bespaar zelfs wat tijd door te zoeken in verschillende websitegenres u kunt ook al uw sociale media-accounts verbinden en berichten weergeven van uw profielen op uw website op die manier krijgt u meer inhoud met minder werk en kunnen uw bezoekers op één plek op de hoogte blijven van u allemaal en als we het echt over efficiëntie willen hebben, kunt u video’s van een derde partij insluiten rechtstreeks op uw website hosten, het is letterlijk net zo eenvoudig als kopiëren en plakken, dus u kunt aan de slag met het maken van meer kunst, u kunt naar squarespacecom gaan voor een gratis proefperiode en wanneer u klaar bent om te starten h je website ga naar squarespacecom forward slash cupcake om 10 korting te krijgen op je eerste aankoop van een website of domein door de code cupcake te gebruiken zodra ik me op mijn gemak voelde met de steek ik dacht dat het leuk zou zijn om te proberen je weet als een klein gehaakt knuffeltje en ik ontdekte nu ook de wereld van haakpatronen toen ik voor het eerst ging leren haken, de hoek was om een ​​beetje judy-knuffel te maken van het kruisen van dieren sinds ik het garen had van mijn judy rug-tuftvideo, kijk dat eens als je heb het niet gezien, maar ik ontdekte eigenlijk dat de Judy-patronen een beetje schaars waren en ik vond een meringue-patroon uiteindelijk leuker dan het Judy-patroon, dus ik kocht het nu ik weet dat dit patroon zei dat het gemiddeld was, maar ik wilde zien wat anders steken die ik moest leren en jongen had een shocker oh dus er zijn verschillende afkortingen voor de verschillende soorten haaksteken ik heb de vaste nodig een half stokje een stokje splitsen meer minderen en een ketting oke oke ik weet niet of ik dit kan doen dit was een tussenproduct en ik wilde het gewoon kopen om het te zien en ik voel me nu erg geïntimideerd ik besloot het terug te bellen een beetje omdat dit een tussenpatroon was

en ik ging op Etsy en vond wat meer beginnerspatronen waarvan je weet dat ze iets eenvoudiger zijn om minder steken te maken ik ken er nu maar één als je net als ik bent en je weet niets van haaksteken hier zijn er een paar om op te noemen van een enkele steek de dubbele haak de halve dubbele haak de hoge haken de losse steek haak een gerstekorrel steek haak een magische cirkel de oma streep elizabeth steek en de lijst gaat maar door en door nu op dit punt voelde ik me een beetje overweldigd omdat ik heb letterlijk net één steek geleerd en had er zoveel moeite mee dat ik gewoon het gevoel had dat ik aan het verdrinken was in een poel van emoties, dus wendde ik me tot mijn lieve vriend youtube ik dacht dat het voor mij gemakkelijker zou zijn om te leren van een youtube-tutorial in plaats van naar een patroon te kijken waar ik niets van weet plus ik ben een visuele leerling ik hou ervan om dingen te zien en te kopiëren weet je dat is hoe ik leer en dat is wat ik heb geleerd over de wereld van amigurumi amigurumi is de japanse kunst van het breien of kleine wezens met knuffeldraad haken ik ben net begonnen aan het schattigste ding ter wereld ik besloot wat tutorials voor beginners op te zoeken en ik kwam deze hommel-tutorial tegen ik zag dat het 40 minuten duurde en dat ze alles laat zien wat ze doet en besloot dat te doen gewoon een steek doen en meteen begonnen we met het leren creëren van een magische cirkel we leerden ook hoe we konden vergroten, iets dat ik nooit eerder wist oké ik heb het gele gedeelte afgemaakt en ik heb het gevoel dat het er een beetje uitziet baret voor robijn robijn gaat het goed schatje kijk ribby het is een baret oh je bent aan het stoppen nu dat is een baret dat is een schattige baret wat vertel je mama mama ze vertellen mama zo wat zeg je mama hier robijn het is een baret wow oh my god het ziet er ook gek uit, dat ziet er cool uit, toch ja robijn ik besloot om aan deze kleine hommel te werken buiten de camera weet je terwijl ik aan het chillen ben op mijn bank het is letterlijk zoals waar ik de meeste tijd doorbreng en ik heb geleerd hoe ik een andere moet naaien kleur whic het was best gaaf en ik naaide de nacht door rondhangen met mijn kat die wilde spelen met mijn garen ze wil het zo graag oké dus het is de volgende dag ik heb zo ongeveer de hele nacht doorgebracht met het haken van de kleine b en eh een beetje vanmorgen toen ik op mijn spin-bike zat, moet ik deze kleine man nu echt spullen, dus hij komt eraan ik ben bijna klaar ik kan de finish zien dus voor het vullen heb ik dit spul hier ik moet eigenlijk meer bestellen dit is alles dat ik ben vertrokken maar ik denk dat het genoeg zal zijn dus laten we doorgaan en het bijtje vullen de volgende dag ik heb geleerd hoe het te verminderen en we hebben onze kleine knuffel gevuld en zijn kleine buitje dichtgemaakt oké dus hier zit hij vol hij ziet er zo uit schattig ik moet terug naar mijn bureau om de rest van de video te bekijken want ik weet niet wat ik moet doen dus laten we teruggaan naar mijn computerbureau en dat afmaken en toen begonnen we te werken aan de vleugels waar ik leerde hoe je nu die dubbele naait, ik voelde een beetje wanhoop omdat ze dat was zo snel bewegend in de tutorial en er was geen tweede video die uitlegde hoe ik het echt moest doen, dus ik voelde daar een beetje frustratie, vooral omdat het tegen het einde was dit is serieus zo verwarrend dat ik denk dat ik dit zo heb bekeken 10 keer al is dit echt moeilijk, maar ik denk dat ik het heb ik moet er nog een doen, hoewel mijn vinger pijn doet, maar ik ben er doorheen gegaan en heb de kleine hommel afgemaakt en dat is het laatste kleine knipje klaar oke wacht wacht wacht wacht je deed het niet Ik denk niet dat ik deze video zou kunnen maken zonder wat b-roll te rollen hier is hoe mijn allereerste amigurumi uitkwam en mijn eerste haakproject ooit voltooid en eerlijk gezegd weet ik niet wat het is, maar ik ben er zo geobsedeerd door elke keer als ik ernaar kijk, word ik zo ontzettend blij en eerlijk terwijl ik eraan werkte, ik voelde me alsof ik een kleine verslaving had, weet je, ik wilde gewoon nog een rij haken nog een rij nog een rij nog een rij en dat hadden we natuurlijk Kom kijken om de reactie van mijn man te krijgen je ziet hem ja wat heb je voor mij oh dit is een schattig klein mannetje hij is zo schattig schattig klein mannetje wat de heck kerel je bent een supersnelle leerling dit is geweldig het was soms verbijsterend soms en eerlijk gezegd had ik soms zin ik wist niet eens wat ik aan het doen was maar het kwam er geweldig uit, het maakt me zo gelukkig goed gedaan schat bedankt ik heb het geprobeerd ik hoop dat jullie allemaal van deze video genoten hebben en ik denk dat we een naam moeten verzinnen voor dit kleine bijtje ik ‘ ik ben een beetje geobsedeerd en als jullie van dit project genoten hebben, laat het me dan weten door een like achter te laten op de video zorg ervoor dat je meldingen aanzet laat hieronder een reactie achter wat jullie denken dat ik hierna zou moeten haken en vergeet niet de afspeellijst die ik voor jullie allemaal heb gemaakt, ik denk dat je er goed van zult genieten, zie jullie allemaal later