Ugur-Bocegi-koelkast-Susu

Koelkast ornament lieveheersbeestje magneet maken

Vandaag wil ik een pauze nemen van het breien en een mooi koelkastornament laten zien. In feite zullen we weer gaan breien, maar deze keer zullen we als verandering ornamenten maken in plaats van kleding en accessoires te breien.

Koelkast ornament lieveheersbeestje magneet U kunt de resterende breinaalden die u heeft, gebruiken om te maken. U kunt deze lieveheersbeestjesmagneten, die u maakt met touwen in verschillende kleuren, gebruiken als koelkastdecoratie of als speelgoed voor uw kinderen.

Ugur-Bocegi-koelkast-Susu

Lieveheersbeestje magneet Voor de constructie werd zwart breigaren gebruikt in de basis. Op het bovenste gedeelte worden breigaren van verschillende kleuren gebruikt. De hier gebruikte draden worden in verschillende diktes gebruikt. Op deze manier gemaakte lieveheersbeestjesmagneten hebben een ander uiterlijk gekregen.

Lieveheersbeestjesmagneten zijn voornamelijk gemaakt van basis. Later is het gekleurde gedeelte op het bovenste gedeelte gemaakt. Vezel wordt opgevuld en een ronde vorm wordt gegeven.

Terwijl de gekleurde delen op de lieveheersbeestjesmagneten werden gebreid, werden daartussen zwarte kralen toegevoegd. Op deze manier werden de plekjes van het lieveheersbeestje gemaakt. Witte kralen worden ook in zijn ogen gebruikt.

Lieveheersbeestjesmagneten worden in verschillende maten gemaakt wanneer ze worden gemaakt. Je kunt verschillende lieveheersbeestjes maken, groot en klein. Ten slotte kun je een mooie magneet maken door een magneet aan de onderkant van de basis te plakken.

Lieveheersbeestje magneet Je kunt de onderstaande video bekijken voor de productie ervan. Hier kunt u in detail leren hoe u lieveheersbeestjes maakt en hoe u kleine decoraties voor uw koelkast maakt.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=8XX5mKAcqAU