JURK-TUNIEK GEMAAKT MET SHISH TRICOT MET VIDEO EXPRESSIE
Mist-gebreide-jurk-tuniek-model

Gebreide jurk of tuniek maken

Ik blijf je verschillende breimodellen laten zien die je in de winter kunt gebruiken. Tegenwoordig kunt u hem gemakkelijk in de winter gebruiken gebreide jurk of tuniek Ik wil graag de gedetailleerde constructiefase presenteren van een naaldmodel dat kan worden gebruikt.

Behalve gebreide truien, vandaag een leuke gebreide jurk of tuniek Ik wil je een model laten zien dat je als kunt gebruiken. Let op de uitleg hier, je kunt dit breiwerk als tuniek gebruiken of je kunt de lengte iets langer maken en als jurk gebruiken.

Naaldbreien tuniekmodel Hier worden twee dunne draden gemengd en wordt een draad van gemiddelde dikte verkregen en met deze draad gebreid. Afhankelijk van de dikte van deze draden wordt een spies van 6 mm gebruikt. Je kunt spiesjes gebruiken op basis van de dikte van je touw.

Om het breipatroon te maken, werden 96 lussen genomen en 12 rijen rubberen breiwerk gemaakt in de vorm van een platte achterkant, waarna een gewoon breiwerk werd gemaakt. Op deze manier werd het doorgetrokken tot aan het kraaggedeelte. Waar u op moet letten bij het nemen van deze maatregel, met welke maat u moet beginnen volgens de grootte van uw lichaam, wordt uitgelegd in de video.

Dit gebreide jurk patroon Het breipatroon wordt compleet gemaakt door een voorstuk, een achterstuk en twee armdelen te maken. Later werden deze stukken gecombineerd om een ​​tuniek of jurk te maken.

Naaldgebreide jurk of tuniekmodel U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.