KETTING MAKEN VOOR MANNEN MET VIDEO-EXPRESSIE
Kraagmodel voor heren

Halsband maken met Tunesisch bedrijfsmodel voor mannen

In de winter gebruiken mannen de laatste tijd liever halsbanden in plaats van sjaals. Halsbanden hebben de voorkeur omdat ze er eleganter uitzien en gemakkelijker te gebruiken zijn. Ik ook vandaag halskraag model voor mannen Ik wil de productie laten zien.

Voor mannen zijn ze het beste alternatief voor een paard. U kunt de halsbanden kant-en-klaar kopen, of u kunt ze thuis maken voor uw partner, kind of broer of zus. Vandaag heb je een heel stijlvol halskraag modelbouw Ik wil laten zien

Het halskraagmodel dat ik je vandaag zal laten zien, is gemaakt met Tunesisch werk. Hier werden twee verschillende kleuren touwen gebruikt bij het maken van een halsband. Er is een zeer stijlvolle halskraag gemaakt met blauwe en zwarte kleuren, de meest geschikte kleuren voor mannen. Tunesisch business halskraagmodel eigenlijk een breiklus die voor vrouwen kan worden gedaan. U kunt deze nekband voor uzelf maken door touwen te kiezen die geschikt zijn voor vrouwen.

Tunesische zakelijke halskraag Voor de constructie is eerst de ketting getekend. Later werd er een Tunesisch model op deze ketting gemaakt en vorderde. Hier, voor degenen die de Tunesische zaken niet kennen, wordt in detail uitgelegd hoe ze de Tunesische zaken moeten doen. De constructie van het model kan in korte tijd worden geleerd door de vertelling in de video te volgen.

Naar de vertelling in de video halskraag model voor mannen Bij het uitleggen van de details van de constructie, hoeveel rijen modellen er gemaakt zullen worden en andere details worden heel goed uitgelegd.

Halskraag model voor heren Je kunt de vertelling in de onderstaande video volgen voor de productie ervan.