Hallo Kinder unter 1 Jahren babybooties Ideen my liefdes, hoe gaan dit? In die klas van vandag leer ons hoe om hierdie pragtige babaskoen te maak . Ek het al ‘n paar soortgelyke modelle hier op die kanaal gemaak, maar dit is nog makliker om te doen. Ons sit dus met hierdie verskil in punte. As ons hier vou, is ons stuk baie mooi werk. ‘N Baie maklike taak om te doen. Jy gaan mal wees daaroor. Om hierdie skoen te maak, het ek ‘n naald nommer 3,5 mm gebruik. Ek het net die omsendbrief gebruik, want dit maak dit makliker om hier op te neem. Maar u kan dit ook met ‘n reguit naald doen. U kan

1 Jahren babybooties Ideen

ook naald nommer drie gebruik. Dit sal baie maklik wees om te werk. Ek het ook babawol hier gebruik . So my liefdes, ek sal die beskrywing van die skoen in sentimeter hieronder in die video beskrywing laat. Hierdie een wat ek gemaak het, is van drie tot ses maande, maar ek sal ook ander groottes hier agter laat sodat jy jou stuk kan vergroot. Laat ons dus na ons deurbraak gaan. Kom ons begin deur 22 punte hier op ons naald te plaas. Ek gaan dus al my 22 punte hier doen en ek is dadelik weer by u. Nadat u al die steke hier op die naald gesit het. Nou gaan ons begin werk om dit so te doen. Die eerste
punt wat ons gemaak het sonder om te werk. Die tweede keer gaan ons aan breiwerk werk. Die volgende almal brei. Ons gaan hierdie hele loopbaan op hierdie manier hier doen en ek sal saam met u kom. Na die hele loopbaan, die volgende een, neem ons die eerste punt sonder om te werk. Ons sal dit altyd in alle loopbane doen om ‘n sybalk hier langs ons werk te vorm wat ons naaldwerk sal vergemaklik . Hier gaan ons dus voortgaan om ‘n halwe steek te maak. Ons sal altyd ‘n ry brei en ‘n ry kous kombineer. Hoe ons punt homself voorstel. Ons sal hierdie loopbaan op hierdie manier meer maak en
ek sal saam met u kom. In hierdie volgende loopbaan gaan ons dit alles in breiwerk doen. Presies hoe ons punt hom voordoen. Neem die eerste steek sonder om te werk en die volgende sal ons almal brei. Ons sal altyd werk soos ons dit wil sê. Ons gaan hierdie loopbaan meer maak en ek sal saam met u kom. Ons het hier ons derde loopbaan voltooi en nou sal ons voortgaan presies soos ons tot nou toe gedoen het. Ons sal voortgaan om ‘n loopbaan in die helfte en ‘ n loopbaan in breiwerk af te wissel . So my liefdes, ons sal altyd werk, want ons punt is om ons voor te stel. Hierdie loopbaan hier, wat die vierde is, sal
ons dus alles in die helfte doen, want die punt wys in die helfte. Ek gaan dus 16 beroepe hier doen. Ons het al drie gedoen. Ek gaan nog 13 beroepe doen om die 16 te voltooi, en ek sal weer by u wees. Ek het my 16 loopbane hier gemaak en hierdie twee punte in elke loopbaan afgewissel en hier so gebly. As ons nou hier werk, moet ons ses punte verminder aan die begin van ons loopbaan. Ons sal die afname soos volg doen . Laat ons die twee punte bymekaar kry en die twee saam neem. Hierdie punt sit ek weer op my naald. Ek sit dit hier terug. Ek neem nog een en ek gaan albei saam van my naald afhaal. Ons het reeds twee
afnames gemaak. Nou sit ek weer daardie steek op my naald. Ek neem nog een steek en trek die naald van my naald af. Laat ons dus die ses afname hier doen, en ek is dadelik weer by u. Ek het my ses afnames hier gemaak. Ek het ‘n steek op daardie naald gekry en hier op daardie ander naald 15 steke. Dus ‘n totaal van 16 punte in hierdie deel van ons werk. Nou gaan ons presies doen wat ons voorheen gedoen het. Daardie eerste steek wat ons sonder om te doen van die naald geneem het. So ek laat dit al hier op hierdie naald en die volgende, ons sal dit brei
soos die steek wys. Ons gaan al ons werk op hierdie manier doen deur die twee loopbane saam te voeg. Laat ons hierdie hele loopbaan hier in breiwerk doen bly dus hier met ses punte minder. Nou het ons ons werk hierheen gewend en ons sal op dieselfde manier voortgaan. Ek gaan een steek hier neem sonder om te werk, en die volgende sal ons almal so stik. Ons het dus reeds twee loopbane hier met 16 punte beëindig. Ons sal dit hier in die middel van ons ses-en-twintig ryskoene nodig hê soos die wat ons reeds gemaak het. Ons het al twee loopbane van hierdie 26 gedoen. Ons sal
nog vier en twintig beroepe hier doen en ek sal weer by u wees. Ek het dus my 26 loopbane hier in die tweede deel van my werk gedoen. Nou sal ons ses punte moet verhoog om dieselfde hoeveelheid punte hier aan die begin van ons werk te behou. Om te vergroot, kan ons die breinaald gebruik. Sit dit hier in die middel van hierdie eerste twee punte, draai die draad hierheen en bring die naald. Ons kan dit so stel of ons kan ‘n haaknaald hier gebruik. Op dieselfde manier sal ons die naald hier plaas en die draad hier voor bring. Hier het ons dus al twee verhogings gemaak,
drie verhogings, 4, 5, 6 verhogings. Ons moet dieselfde hoeveelheid punte van die begin af behou. Ons is dus hier met 22 punte in totaal. Nou gaan ons voortgaan om dit te doen op dieselfde manier as wat ons tot dusver gedoen het. Die eerste steek wat ons hier geneem het sonder om te werk, en die ander sal ons almal brei. Ons doen hier deur die loop van ons loopbaan presies soos ons punt aangebied word. Ek gaan my hele loopbaan op hierdie manier doen en ek gaan saam met jou. Nadat ons ons loopbaan hier voltooi het, draai ons ons werk om en sal ons voortgaan
om hier te doen presies soos ons punt aangebied word. Ons sal 16 beroepe hier doen, net soos ons daar aan die begin gedoen het om hier met twee gelyke kante te bly. Dit is dus reeds ons tweede loopbaan. Ons het 16 beroepe hier en ek sal saam met u gaan. Nadat ons hier die derde deel van ons 16 loopbane voltooi het. Nou gaan ons alle steke van ons naald verwyder. Ons gaan twee punte saam neem en ons gaan die twee saam neem. Ek sit daardie punt weer op die naald. Kom ons kry twee en haal dit uit ons naald. Ons sit die punt weer op die naald. Ons het nog een geneem en die twee saam geneem. Hier gaan ons dit dus
vir ons hele loopbaan doen totdat ons alle steke van ons naald verwyder. Ek gaan my hele loopbaan hier doen en ek sal weer by u wees. Nadat ons al die steke hier van die naald verwyder het, is ons so. Ek het my draad gesny en ‘n tapytnaald gesit om die naaldwerk hier te doen. Ek sal my draad hier binne die laaste punt deurgee. Ons gaan ons voorkop hier aan die verkeerde kant draai en nou gaan ons altyd naaldwerk met behulp van ‘n steek aan die een kant en ‘n steek aan die ander kant. Laat ons dus ‘n punt hier bo kry en ‘n ander punt hier onder.
Een punt van bo en een van hier onder. Altyd die punte hier aan ons einde. Ek het die gewoonte om dit op hierdie manier te doen, maar u kan dit doen op die manier wat u die beste pas. Ek sal op hierdie manier hier voortgaan en altyd ‘n punt hier bo neem en ‘n ander hier onder tot aan die einde van ons loopbaan, en ek sal dadelik weer by u wees. Nadat ek hierdie gedeelte van ons naaldwerk hier voltooi het, sal ek my draad hierheen neem wat deur die steke na die ander kant gaan. Tot ons hier kom. Kom ons in hierdie deel van ons naaldwerk, laat ons nou die
agterkant van ons skoen maak net soos ons hier gedoen het. Kry altyd ‘n punt hier bo en ‘n punt hier onder. Ek gaan dus hierdie hele deel doen. As ek hier aankom, is ek weer by u. Nadat u hierdie deel en hierdie een voltooi het. Ek het die draad hier aan die begin van ons werk gevind. So hier sal ek hierdie twee drade neem en ‘n knoop maak. Ek sal weer ‘n knoop maak om goed beveilig te word. Hier kan ons ons drade tussen die punte wegsteek en dit al sny. Nou moet ons hierdie deel van die bokant van ons skoen afwerk. Ons het dus al die twee dele gedoen. Laat ons
dit nou hier doen. Ek sal dit dus hier gaan haal waar ons ons loopbaan hier begin het . Ek gaan dus my draad hier plaas en op hierdie manier maak ons ​​’n sigsakkie tussen die steke. Vang die een en die ander. Laat ons dit so doen totdat ons by daardie ander hoek kom. Nadat ons van ons werk af hierheen gegaan het, trek ons ​​hierdie draad deur ‘n knoop hier te maak en maak ons ​​die boonste gedeelte van ons skoen toe. Hier kan ons die draad tussen die steke wegsteek en dit al sny. Nou kan ons ons skoen hier aan die regterkant draai
. Pas aan by die kind se voet en ons kan dit ook aantrek as ons wil. Ons kan ‘n paar ornamente hier opsteek. So hierdie boonste deel vou ons dit so op en dit stop hier van die verskil in punte. Hierdie werk is dus baie cool. En hier is ons skoen al klaar. So my liefdes, ek sit hierdie pêrelversierings hier, maar u kan enigiets anders sit. Enige ander ornament wat u wil hê. As ‘n lintboog is dit ook baie mooi. As dit per ongeluk soms ‘n bietjie te breed op die voet van die kind word, kan ons dit ook hier ‘n bietjie toemaak. Sluit hier aan
en maak ‘n paar steke aan hierdie deel wat ook mooi sal lyk en nie die baba se voet sal verlaat nie. U kan hierdie gedeelte ook hier aanpas. Ek hoop dat u hierdie video geniet het. As u daarvan hou, moet u dit ook al agterlaat. Teken hier ook in op die kanaal. Aktiveer die kennisgewingklok sodat u niks wat ek hier met groot liefde vir u plaas, mis nie. Baie dankie vir u aandag en liefde. ‘N Soen op die hart. Bly by God en sien u volgende klas

Leave a Reply