Koffie-Bean-Baby-Hirkasi

Modelbouw van babyvest van koffiebonen

Vandaag wil ik je een heel stijlvol vestmodel laten zien dat je voor meisjes kunt maken. Babyvest met koffiebonenventilator Ik vind het model erg mooi, ik denk dat jij dit model ook leuk zult vinden.

Het koffiebonenmodel is een model dat veel is gebruikt bij het breien. Het ziet er erg stijlvol uit in het breiwerk waaraan het qua uitstraling is toegevoegd. Je kunt dit model in verschillende maten maken. Hier wordt het kleine model kleine koffiebonen gebruikt.

DE KROON VAN DE BABY MET KOFFIEBONEN
DE KROON VAN DE BABY MET KOFFIEBONEN

Koffieboon baby vest model- koffiebonen werden gebruikt op de voorkant, achterkant en armdetails van het model. Op die manier is het erg stijlvol. In dit model vest, dat in aanbouw is, wordt het Nako Elit Baby-merktouw gebruikt. Er wordt een spies van 3,75 maat gebruikt.

DE KROON VAN DE BABY MET KOFFIEBONEN
DE KROON VAN DE BABY MET KOFFIEBONEN

Het vestmodel begint vanaf de kraag. Dit model vest, geschikt voor 1 jaar oud, is begonnen met 85 lussen. Nadat de averechts was gemaakt, werd het onderscheid van roba gemaakt. Hoe je hier onderscheid kunt maken en wat de cijfers zullen zijn, staat in de video.

DE KROON VAN DE BABY MET KOFFIEBONEN
DE KROON VAN DE BABY MET KOFFIEBONEN

Bij dit model van juk zijn de armen gescheiden door de opengewerkte techniek. Als je op de uitdrukkingen en cijfers in de video let, kun je het model heel gemakkelijk leren. Je kunt gemakkelijk leren hoe je modellen moet maken, aangezien Elif Hanım in de video’s die ze vertelde de nummers geeft van wat er in elke volgorde moet worden gedaan.

Degenen die net beginnen met breien met een naald en een mooi model vest willen maken voor hun kinderen, moeten zeker de video volgen.

Babyvest met koffiebonenventilator U kunt de onderstaande video volgen voor het maken van modellen.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCdi6MIx6ZleNP88mPgtpyoA