LAMMEN DEKENMODEL DAT KAN WORDEN GESTAPELD GEMAAKT VIDEO-EXPRESSIE
Inbakeren-mogelijk-lam-deken-model

Lamsdeken model gemaakt met naaldbreien

Voor degenen die babyvoorbereidingen treffen, wil ik vandaag een zeer stijlvol en flitsend dekenmodel laten zien. Dit is anders dan de gebruikelijke modellen babydeken lam deken patroon je zult het ook erg leuk vinden. Je moet zeker eens kijken naar dit breibedrijf, dat ik de gedetailleerde constructiefase zal geven met videoverhalen.

Ik blijf nieuwe breiwerken laten zien voor degenen die babyvoorbereidingen treffen. Vandaag laat ik een zeer stijlvol dekenmodel zien. Dit dekenmodel, in de vorm van een lammetje, is een model dat kan worden ingebakerd. In dit opzicht zal deze deken erg handig zijn voor moeders.

Model lamsdeken Voor de constructie van de poten en andere delen van het lam werd de bruine kleur gebruikt van touw van het merk Nako Elit Baby. Als crèmekleurig touw wordt touw van het merk Alize Baby gebruikt. Afgezien daarvan werd de gekozen hoofdkleur voor de deken gebruikt van garen van het merk Kuzum. Van dit touw zijn ongeveer 5 ballen gebruikt. Afgezien hiervan werden 5 cijfer-, 4 cijfer- en 3,5 cijferpennen gebruikt.

Gemaakt met naaldbreien Inbakerdeken model lam Eerst werd een effen breiwerk gemaakt en het grootste deel van de deken werd gemaakt. Nadat een bepaalde lengte was gemaakt, werd dit keer begonnen met andere details van de deken. In de video geef ik het gedetailleerde constructieproces hieronder, mevrouw Işıl legde de constructie van de deken in detail uit.

Model lamsdeken U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.