thomas lang gebreid vest zara kleurtje super vet is echt heel mooi oké dit is de eerste en is een vest en hier ben ik echt super blij over nou we hebben het huis bekeken en mooi hele concept hier dit is voor dan welkom antiek en joos oh wil je nieuw dave vroeg het is vandaag maandag en jullie gewoon niks meenemen ik ga even een masker opdoen en zegt kwart over elf zo en dit marshall lekker van citroen geurtje en door maar hij is heel goed want want hier zit die mobieltjes en hier ook ik wil weer zwaargewonde hoe dus al gauw weer doen en daarna ga ik even omkleden en ik hem de greef heb een truitje aan met een
kort broekje dus ik ga dvd van den bogert je zit om en ziet je echt vies jij je periode of zo maar het is best wel fijn en van ditmar short juist genoeg achter zo’n lekker en inhoud denk gewoon even te gaan vandaag met een dekker jimmy spoed land gaat nog niet voldoen dus ja nou ik heb het masker is nu op gehad en mijn huid is wel ietsjes beetje ofzo maar het was jurk aan oké nou ik heb een rokje aan er van zara is zo’n boek rokje en ik heb gewoon weer de is trouwens avond met ook wel wat en licht 3 zoveel troepen mijn kamer want ik deze week ook een beurs en in
haar van de vriendje van mijn geest thema’s gala en ik heb een super een keertje maar die moet even nog naar de ninth eigenlijk om iets beetje veel inkijk zitten in dus die gaat iets hoger laten maken dat het is wat minder is veel fijner en mooier en ik ga nu in de weer voor de deur en eindelijk wat verlagen doen misschien wat vinden je afspreken jurgen make-up er vandaag moet ik ben helemaal geen zin in dus en hier maar gesteld dat je nooit echt helemaal dood maar ja ik ga nu even wat drinken en eten het is nu kwart over twee en ik werk nog steeds de is gedaan vandaag
ik heb het even inch u een foto gemaakt en dat was zo leuk met natuurlijke make-up programma weer afgehaald want vindt met mascara toch even wat mooier dus erg niet voldoen ik ben jij zit hier van mijn kledingkast opruimen nooit natuurlijk er zoveel dingen echt van merk en zo en dan leuke dingen houdt natuurlijk en wat ik zelf kopen ohh het is een doos wat ik allemaal om weg gedaan dat ga ik waarschijnlijk verkopen of ik ga gewoon aan vriendinnen die schepen en ik ga nu de rest even van mijn kleren uitzoeken want ik heb je dat zien dit ga ik dus nu om uitzoeken hier nog
allemaal kleuren en hier nog tops en een andere kant heb ik nu ook op die momenten en aan de andere kant heb ik nog bloesjes en zo dus dat ga ik nu even uitzoeken en geef ik het allemaal weg kan en wat ik dus niet meer draag daarom ruimte en ik ben er super blij mee echt super uw kleding maar ik heb het allemaal op kleur gangers als je een beetje ja hier zweet je jurk beetje dat wittig bruiner en hier pronomic lichtwerker manier zwart zwart en hier dan dit en dit en andere kant hebben ze nog wat klusjes maar ik ben erg blij mee dat dit is zo opgeruimd want dat is echt veel banken
komen veel klingenweg gedaan en zelf koop ik ook best hoe kleding en als je bijvoorbeeld een mega samen werken ofzo ik heen dan low zult kleding en vind het echt super leuk en duurder onthoud kleding maar geen natuurlijk gewoon zo ongeveer om de stad is er met je en nu is het al tien over half vijf en nu gaan we vaak lekker eten en behouden jens je voetbal brengen door schending van tegen meet het is dinsdag vandaag en ik heb een shirt sjaal van die kan ik en een spandoek van de werk spel en het is niveaus micro team en ik ben altijd je wakker ik heb gedoucht dus
vandaag ga ik weet het niet we vandaag gaan doen ik vind het super as moet ik jullie chef van de finish up over om een dag ga doen en zoals even kijken ik moet zo’n pakketje binnen die ik verwachtte hebben toepassingen dus laat zien dus super leuk allemaal ik ga liever lk moet nog een beetje honger want het ligt overal handdoeken en kleding ik ben heel bent met kast opgeruimd dus helemaal top en vanavond bij ons van don het park jeetje cerf je eten in de stad dus ook echt zo zou ik echt su veel zin of ik echt heel gezellig ja nummer hier snel auto opruimen
hoewel in louisville in de gaten in en dan ga ik het voor de rest hebben we misschien alleen mensen met een tuin gehuldigd allemaal van jou maar ik zit lekker hebben op de wang zelfs met om deze ontkent het licht en koud en ik ga nu even leuk op die net een beetje pinterest en zo veilig en die zullen moeten doen en ik heb het erg duur is en doet als spray de maar door een zekering en de manier van doen is ben jij maken dus er zit ook wel lekker er morgen en moet heeft nieuwe scooter gekocht en ik een nummer op mij is het roer van zin in vind je zelf ook heel erg luider en dus
gewoon op alle en dat is al yukhoe dus ik moet ook even opstaan maar ik kijk nog een weer en ik mis het gewoon heel erg en ik had ja ik had wel verwacht dat ik ook school zal wissen maar niet zo erg want ik vind het gewoon ik vind leuk om leuke dingen zijn af te spreken ze op beginnen door het gewoon samen het elke dag zo’n lange je en zo dat ik gewoon wel dat je ritme hebben en hem gewoon op stage en eigenlijk moet dat zelf ook doen het voor al vroeg opsta ja dan denk ik waar voor zo vroeg opstaan dus ik had uitsluit wel missen straks maar ik vind wel weer station en
van ritme en want dat vind ik wel heel fijn druk echo nodig en dat heb ik nu als ik lang niet dus 0 naar maar komt allemaal weer goed en ik ga even pinterest eh en dan zie ik jullie zo ar het is vandaag woensdag en echt net wakker is nu 9 uur s’ochtens en hoe mooi ze is goed je ophalen hoe moeders nieuws pierre dus super lees meer aan zich op aan hem en super vroeg ik vind het heel vroeg en ik heb net omgekleed en deze snel me schaaf kunt zien en dit heb ik aan de gewoon probeert je met een wit group topje en spijt je broek maar winter crashen leuk vindt maar in een kan denk je aan boeien
musical in dit kanaal ook je je slapen grijs dus niet genoeg te eten en dan gaan we zo wacht klinken dus nu zitten ja en daarna vandaag gaan we niet veel veel meer doen als tess gezond eten in de stad was weer denk ik probeer zeg was goed is en en en jij moet mogelijk een miljard je voor die gaan naar de naaister brengen want anders kan die niet af dus dan moet ik echt niet vergeten heb ik heb wel even omgekleed ik heb gewoon een simpel zwart shirt je aan ergens bij uw roeping en wat heb jij aan jens hoe jij ziet er zo leuk uit echt gebeurde simon murch en super vet
het nu echt heel mooi heel leuk leuk mama jody zwemfeestje en dit is zo gaaf net als ik dat heel graag maar ja een natuurlijk omdat ik sessie wel maar ik vind het echt ik hou ergens coach dit zo leuk om een garni zat op instagram facebook you go maand scooter roma dus kids trek in haar ik nu weer thuis en ik heb net en toen minste daar ook nog even schoenen gehaald laat zien want ging de vries moet je tegen naar die hebben we dus gehaald en dan 10 op dokter marlies gouden manier show zoals iemand zit in die nog in de verpakking en ik heb nu weer vormgeving en blush en
spreken boek want wij gaan even naar ja een nieuw huis kijken eigenlijk nu is best wel spannend mijn broertje als vraag opnames voor een ik zie is met vier lossen en waren had hebben oh my god een vlinder of zo jong en en wij gaan dus nu zelf een die kunnen in mijn hersenen zit op mijn oog hoogste ja dus bij de hemel schoenen en weg en dus ook een verkeken er en daar gaan we weer wat een te verschijnt in de stal ploeg dus vandaag veel heen en weer rijden in zo maar zo leuk en marge heel blij met de scooter want dat ooit het eigenlijk met je als cadeautje doen van mijn papa en jens
dit is dat is heel leuk en wij gaan het nu doen en ik het zeg plus een gids misschien mama ik ben echt helemaal vast zo ongelooflijk warm home nou we hebben het huis bekeken en dit mooi nu heb ik een pakketje wurggreep van 9 die eigenlijk alweer binnenkomen maar hij is al aj’s minder komen en ik ben gewoon moe van traplopen jim maar deze pakketjes echt supergroot kijk eens hoe groot pakket is en dan ga ik met jullie een bokser heb ook een super leuk coaching met mega veel en er zijn zo veel leuke dingen dus dat ga ik nu even doen nou ik heb even uur duren dat ik ze dan beetje laag
vergeleken dat jullie maar op mijn 5 en dit is het pakket ja het is super gaaf dus ik ga het nu hebben over hydra o mijn god ik heb dus wat items uit en ik ben zo gewoon blij over dus we gaan een paar items met jullie bespreken ook een kortingscode en ik code is 20 nina staat hier in beeld en krijgt 20% korting dus echt op alle shops mij en het is een week geld kan if you realize a precies een week daarna pensioen best snel islam en mijn 20e eeuw krijgen de school en 20 cent korting en dat is echt super film helemaal als je best wel veel hersteld en er gaat dan 20 vanaf dat is echt heel
veel ik weet nooit te pakken en ik heb ze ook alles je in tweeen der vis bestelt gewoon echt de kleinste maat je er oké dit is de eerste en is een vest en hier ben ik echt super blij over want dit is chocola over een bluecielo zo ziet het er heel wat op instagram dus ik vind ik de chocolaatjes is ben ik echt heel blij mee oké de volgende is een juf ja en is er van bloesje ja hij is bereid een is is ook heerlijk dit vind ik echt geweldig toen alles met je eigenlijk aan elke weer een monkey’s stellen en zelf erg als van de skinny clean maar ik vond dat je er vrolijk uit ziet
dat ik dacht ik van deze ook bestellen ik ben hoe dit zit hij is wel aardig great ziet nu maar ik ben heel benieuwd wat je zo met je lippen strak zitten voor wij willen en dan die rest wij die hebben nog iets gewit ook is een die heel schattig jeugd uniek want gezien en ik heb dus die beurs je dingen ik heb er dan beter toch maar ik vind dit jurkje ook heel leuk dus misschien moet ik nog even ga switchen naar dejah kijk maar ik mis iets wanneer deze binnengekomen en ook dit aan zijkant is toch zo mega few is maar ik heb ik wel marge coaching on the job xs grapje ik
had hij dus geen keus maar je redding aantrekking tot vind het wel leuk om te zien dus de volgende is deze en ik ben helemaal niet van de printjes maar dit vond ik zo leuk kijk hoe schattig jurkje dit is en is zo ja zo’n wikkeling word je dan zo dat heeft geen een want hoewel en wees niet maar dat zag er zo leuk uit dit is ook een heel schattig jurkje kijk deze mouwtjes twee toch hebben en dit is zo leuk met een riep hij is wel vrij kort je maar weer leuk in zomershow hier een leuk spelletje van de huizen winter in dus ik dacht veel te snel gelijk in sweater aard en ik vind ik wens je er
heel leuk zijn al een beetje kort en daar hou ik wel van ik daag arm is broek in want ze dat je er kijk dit ziet er nu zo uit en jij als je man show doet dus huwelijk in brute en dan ouders mijn knie maar het vind ik echt geweldig en ik ook kom je je hand in je kunt ook lekker nu show ik vind je leuk oké dit seizoen dit is de jas die ik heb besteld in deze kwaliteiten van vroeger en ik heb trouwens in maat 32 besteld ik weet nie figuren in shows was maar ga ik heb de binnenkant heb je dit en dan de bijt dan heb je liever dus gaan het even aanduwen ik denk toch dat het echt zo leuk jury
noemde het rijden onder en dan de nodige pond een jaar of gewoon los heel leuk zie ik echt heel erg leuk en dit is gewoon nep bont en ik vind het zo leuk kijk hoe leuk dit staat wat ik denk echt heel leuk ja dit is het publiek oké even kijken wat we nog meer hebben dit is ook een jasje business en gewoon eigenlijk het leren jasje maar dan in zeg maar doei graffiti dus al is eigenlijk een veel johnny scherp veel oversized er volgens mij dankjewel dit is gewoon echt een oversize weer jasje dat zou heel erg leuk uit dus hier ook besteld en ik heb hier en nou ik een
video gaan vier ik een jeansbroek in deze shop the sheets is toch zullen jongens het wiel te dienen en robeer ik vind ik echt heel leuk want video bezig vanavond sponsoring is maar ik speel zeg maar leningen die ik zelf echt heel erg leuk vind en dat is echt netjes er is er één van want ik vind hem gewoon allemaal erg serieus heel erg leuk en je kwaliteits ook echt serieus goed en gewoon was om een doen de show lieve zus echt zijn ook zo lieve mensen waar ik mee tot het milieu naar mijn moeder dan maar het is echt geweldig dh goede top en ik vind vind patiënt ik
vind het best veel want als je bijvoorbeeld echt iets megaveel koop winterjas van 50 euro nou gaat ie m even vooraf waarmee gewoon wezen af te wegen lopen we weer gaan de stuk minder kwijt en dat vind ik kon viewer over je is een super leuk oké ik echt superveel play u laat zien aan jullie en nu echt nog super veel in de tas ik denk 10 items dus het is echt mega veel marconi’s dus 20 nina en ik krijg juiste present op een weken lang en zijn erg leuk item ze item staan hieronder even in een linkje hier is hoe ik gewoon alle items die ik heb gehaald naar dus best veel en ik ben echt mega
blame ik ben mega weet ik jullie deze cursus koning geven dus geniet heerlijk van en ga lekker shoppen aan een uitpakken vond het echt leuk vindt en dat is een blauwe toe ik ben echt benieuwd om alle spar aan doen oké dit zou door deze week al deze heerlijke mouwen is zo leuk kijk hier is de top en hij zit dan lucht maar gewoon strak en je mouwen heb je dan zo’n hoe zoals je aanraad vind ik gewoon chill schat en ik heb niks pluisjes is vind ik ook zo leuk oké genoeg over mij gaat ga verder met week vlog mijn broers moet zwemmen voetbal en ik ga lekker niks zien maar
de koning altijd in de beschrijving dus moeten maar gewoon even kijken ik ga deze zo even opruimen en even alles uitpakken en gewoon cash en ik ben er heel blij mee dus dit is nu mijn auto vision kantlijn shirtje met deze ene trainingsbroek recap van denken er zit superlekker en het is nu half acht dus ja hoor je opgeven wacht ik gaan dit goed uitzien is echt heel goed oké wacht hij moet niet had liggen hier beetje want ook hier dit is cool met het indisch gadverdamme geld dan aantikken mijn telefoon ga niet dood vink zielig maar zijn er is een peter genoemd jos heel breed niet dat u met mij liegt
niet ohh het is een dag zaten nog eens je ergens super uit in mijn echt niet zo lang wakker begin share hebben de rivière gehad met de jurk en zullen sommigen stelden dan heb ik een manier laten zien maar zag mijn foto’s hem instagram ik niet meer toeristische kun je gaan eens kijken in je niet gefilmd ik had zoveel stress in haast dus ik heb echt meeste films zo wie er vooraf omega ik deze week nog op afsluiten ik ga proberen denk je elke week kwam er weer veel te maken als je dat leuk zouden vinden ik doe hierin een rol nu zat hij weer of je lever hem elke week
zal er zijn regels mijn zien en dan ga proberen om er soms ook tussendoor video’s inplannen dus als efeze en dan 6 uur per week van deze video doe een dikke wij allemaal al je mijn youtube kanaal en dan zie ik je de volgende keer doei