Leer breien voor beginners #2 juiste steken breien

breien voor beginners boek
sjaal breien voor beginners
recht breien
breien voor baby
breien steken
babytruitje breien voor beginners

Nodig

1,5 bol groene wol
1 bol grijze wol
Breinaald 8
Haaknaald 4
Schaar

Patroon

Zet 25 steken in groen op de breinaald.
Brei 7 naalden recht
Brei 30 naalden in tricotsteek (1 nld recht, 1 nld averecht)
Brei verder in recht tot de sjaal bijna lang genoeg is.
Eindig met 30 naalden in tricotsteek (1 nld recht, 1 nld averecht)
Brei tot slot 7 naalden recht en hecht bij de laatste naald af.

Haak nu 1 toer vasten rondom met groen.
Haak aan de lange kanten een toer vasten in het grijs.

Zakken

Maak met de grijze wol een magische ring (of haak 3 lossen en sluit met een halve vaste).
Toer 1: Haak in de magische ring 9 stokjes
Toer 2: Haak in elk stokje 2 stokjes
Toer 3: Haak in elk 2e stokjes 2 stokjes
Toer 4: Haak in elk 3e stokje 2 stokjes
Toer 5: Haak in elk 4e stokje 2 stokjes
Toer 6: Haak in elk 5e stokje 2 stokjes en hecht af.

Hallo allemaal, op de tweede dag van de breiweek. Vandaag gaan we de juiste steken breien. Ik leg uit hoe je de juiste steken breit voor beginners.
hallo ik ben storia vandaag op de tweede dag van mijn sprick week en dat zou niet gezien hebben dat we geblesseerd waren van de vorige keer in de infokaarten in de infobox want ik heb je laten zien hoe je hechtingen oppikt en leg uit waarom is deze week we leren samen breien en ik laat je raps als een sukkel zien, de individuele beginnersstappen die je moest springen vier en vandaag gaat het over de juiste steken en als je dat wilt leren kun je plezier hebben met de video dus ik Ik heb hier nu 20 steken toegevoegd om je te laten zien hoe je echt kunt beginnen met breien nu moet ik een beetje over smalle steken rijden, dus je moet de speeldatum naaien, zodat het niet te kort moet zijn, anders kan het eindigen. kleuren slecht en ook om ervoor te zorgen dat het nog zo lang is maar natuurlijk niet zo lang want we willen natuurlijk niet te veel verspillen Ik neem nu mijn luchtmassa’s die ik aan de ene kant aan mijn linkerkant heb in mijn linkerhand en ik ben zo linkshandig, maar ik brei de gebruikers Ik zou een stuk zijn achtergelaten als een rechtshandige, zodat iedereen het kan doen dat en hij hoeft niet te worden verward wees met de richting hoe ik brei of haak en ja, ik neem mijn lust maak aan de linkerkant en mijn leer-leer naald aan de rechterkant en ik neem dat zodat ik ook hier weer rond dit draadje om mijn wijsvinger Dus ik zou van voren naar achteren in mijn handpalm liggen en hem een ​​beetje naar beneden houden met mijn pink, niet te strak, natuurlijk willen we hem ruimte geven zodat we hem altijd kunnen gebruiken het omdat het nu de hele tijd in gebruik is Maar het heeft nog steeds voldoende sterkte zodat de draad niet van onze vingers of de omgeving hier valt of het is zo los dan kunnen we niet werken dus let op zodat je er een beetje spanning op hebt maar niet te veel en dan houd ik mijn naald stevig vast met mijn vinger en met de andere hand heb ik deze leraren adel en met de lege naalden prikken we nu zie je de mijne hier eerst naaien we naai van links naar rechts achter in, dus van links naar rechts, het is belangrijk niet boven de naald maar onder de naald dus van links naar rechts achter en dan doen we de draad die ik wil aan de linkerkant eromheen onze naald Dus rond ‘s nachts is niet zo dat ik dit al vaker heb gezien bij vrienden die niet hebben geleerd dat ze ons dan gewoon de kleuren aandoen of ophangen, maar dat echt proberen met de wijsvinger, het hek zal zijn veel sneller later en als je dat doet als je er eenmaal aan gewend bent dan doe je het zo en is het geen probleem dus laat gewoon de draad om je vinger en draai hem dan van boven zodat ik hem heb de val nu recht langs linksboven een keer achteruit rond andere kleuren en dan gebruik ik meestal iemand wijsvinger om een ​​beetje te helpen om de draad terug door deze berichten te trekken dus ik zal je nog even kort vertellen we doorboren hier van links naar rechts en blijven achter deze naald als en de ere-naald is nu de rechter naald zit achter onze linker naald en van boven naar achter de draad er omheen en dan zien we het hele ding terug op dezelfde manier terug door deze steek als we erop hebben Dus we willen haal deze kleuren er doorheen zodat er een kans is rond onze rechter naald en ik pak altijd mijn wijsvinger zodat deze niet wegglijdt van de mars van die van de naald want wij houden natuurlijk niet van het schoffelen van deze kleine weerhaakjes maar we zijn gewoon heel vlot dus het kan snel gebeuren dat de aanval eindigt naald glijdt daarom ben ik erg blij om mijn hulp te tonen en dan gewoon het hele ding er weer door te trekken en kan dan gewoon deze slapende laten die we op de linker naald hadden weer van de naald vallen bij de volgende machine Dat doen we nu allemaal dit zijn trouwens de zogenaamde rechter steken, dus we naaien van de linkerkant naar de rechterkant achter de linker naald ging door onze kleuren van boven een keer achteruit dit keer is het weer tegen de klok in als ik niet warm Duits ben en naast onze wijsvinger een beetje helpen om de naald weer door onze lussen te trekken en dan de slaap die we op de linkernaald hebben laten vallen en dat doen we nu voor de hele 20 steken net zoals we ervoor zorgen dat je iemand een beetje verder naar voren zodat het glijdt naar onze naaldpunt zodat het je niet helemaal in het vizier heeft kalibreer als laatste als je het altijd een beetje omhoog schuift want dan is het veel gemakkelijker om de steken over je naald te trekken maar ik denk dat je dat gemakkelijk zult merken als je dat doet dus doe het nu een paar keer samen langzaam en probeer het gaat gewoon een beetje af in het begin wordt het niet makkelijker, maar iedereen wordt een beetje strakker en losser maar dat is gewoon een kwestie van oefenen en dat het gewoon bij de oefening komt je moet het gewoon een paar keer doen dus vanaf het begin voor links naar voren zestiende achter de naald stok langs de waaier van voor naar achter ga er omheen liggen met je wijsvinger om te helpen de draad door de lus te trekken en de steek van de linker naald te laten vallen dus laten we dat nu een paar keer samen doen dat doe ik nu niet te snel zodat je het goed kunt zien als je het kan dan doe je het sneller dan natuurlijk doe ik dat hoop dat je kunt zien hoe het principe werkt je kunt nu hier zien deze juiste steken deze typische faustmann weet precies van het breipatroon dat hier is gemaakt maar natuurlijk kun je later beter zien als je wat meer hebt gebreid en hier zie je alleen de normale mensen die we hier eerder hadden zijn wat langer dus nu heb ik al mijn tassen gebreid hier en hier beneden zie je al dat deze typische boom heel klein moest zijn dus link dat waren de juiste maken het zo moeilijk dat helemaal niet of je moet het er een keer uithalen, maar dan werkt het allemaal en dat is eigenlijk allemaal een kwestie van oefenen dus blijf op de hoogte er zijn overal maar een paar rijen en eerlijk gezegd zijn mijn dingen na het begin niet echt geweldig als de beste en losse mazen en alles gelijkmatig maar het komt allemaal met de tijd dus maak je geen zorgen en morgen zal er zijn de video van hoe je er strikt meshes uit moet zien dat is ook erg belangrijk voor het begin dus rechts en links meshes dat zou je al moeten kunnen en daarom ook langskomen als het morgen de volgende video doet

Leave a Reply