Lente Twist Gehaakte Vlechten| sokken breien kleine hiel

wat bedoel je, nee, Anna, ze is dope zou je wat je bedoelt wat je bedoelt wat je bedoelt wat is poppin youtube welkom terug op mijn kanaal Ik zou naar de beste panda moeten gaan en vandaag doe ik een aantal lange lentewendingen op zijn wah en ik laat het ras zien dat Jim en ik omdat jullie weten dat we onlangs haar grote hak hebben gedaan en dus vond ik een hoop oude passie voor zijn haar toen ik mijn haarkast aan het opruimen was en ik besloot dat ik gewoon de look op haar, dus ik wilde dit een beetje anders maken dan mijn andere video’s en ik heb klanten gehad die me eerder vertelden dat de passie naar buiten gleed en dit en dat, dus besloot ik de rubberen band-methode op haar te proberen, die ze absoluut haatte en Ik zal daar wat later over praten, maar eigenlijk ga ik om te beginnen haar haar afsnijden, je weet dat ze haar leuk vindt, elk type racetegel of iets dergelijks, medium tot groot, dus we gaan medium tot groot doen grote dozen en ik ga dit op haar hele hoofd doen voordat ik echt ga installeren als dat allemaal klaar is om het haar te verbinden, gebruik ik eigenlijk vier stukken van het passion twist-haar en ik ga mijn haaknaald gebruiken en deze onder de rubberen band door het deel steken en aan een kant van dat haakje trekken haar door nu Bri haatte dit absoluut, ze was alsof ik zo getriggerd was omdat ze zei dat het pijn doet als je de haaknaald onder de rubberen band steekt, dus ter informatie het voelt alsof kleine haartjes trekken en dus helaas kon ik het niet repareren, maar het is super schattig geworden, dus ik heb het gevoel dat de pijn het waard was, dus voor dit specifieke haar ga ik naar rechts draaien en het is heel belangrijk wanneer je je haar krijgt dat je bij je eerste draai bepaalt welke kant het op moet worden gedraaid omdat ik heb gemerkt dat, afhankelijk van het haar dat ik heb gekocht, ze allemaal van wendingen in tegengestelde richtingen houden, dus deze kon ik voor allemaal naar rechts draaien Ik zal het haar dat ik gebruik in de beschrijving koppelen Ik geloof dit is door Sahni h lucht, wat een van mijn favoriete passie-draaihaar is op Amazon, ik heb een paar verschillende geprobeerd en deze vult me ​​nooit, dus ja, ik zal een link achterlaten in de beschrijvingssectie waar jullie dit haar kunnen kopen Ik heb er in totaal zeven gebruikt pakketten om deze look af te maken het laatste pakket Ik gebruik maar een paar stuks alsof ik niet het hele pakket heb gebruikt voor de stijl als het op passie aan ons aankomt Ik ben eigenlijk gestopt ze als service aan te bieden, alleen voor een paar Redenen nummer één als je met een korte afro werkt zoals drie of als je werkt aan iemand met rechte ins zoals steil haar, dan zal het uit de passion-twist steken en ik heb zo vaak geprobeerd om manieren te vinden om het leuk te vinden om hun haar in te stoppen of te voorkomen dat het gebeurt, maar het is onvermijdelijk het gebeurt gewoon typisch mijn natuurlijke klanten die meer van een type voor textuur of een super krullende type 3 textuur hebben het is gemakkelijker om het haar te mengen, maar het is gewoon super frustrerend omdat het haar er gewoon uit steekt ik heb ook veel problemen gehad met slippen, daarom wilde ik de rubberband-methode kort proberen en dan zeggen ook veel mensen dat het haar ook super tintelt, dus over het algemeen heb ik gewoon zin in de stijl houdt niet op voor mij dus het was iets dat ik niet meer wilde aanbieden omdat ik er veel klachten over zou krijgen en dat is letterlijk het ergste voor mij als stylist als ik een klacht krijg van de klant en Ik moet teruggaan om iets te repareren en dan ook gewoon proberen uit te leggen dat dit geen stijl is die een paar maanden zal duren, weet je, zoals als je doosvlechten of Senegalese twist zou krijgen, dus het werd na een punt gewoon frustrerend dus ik had een bericht op mijn Instagram geplaatst en als jullie me volgen, weet ik zeker dat je het had gezien waar ik het gewoon had over waarom ik ons ​​geen passie meer aanbood en ik zweer dat zoveel stylisten daar commentaar op gaven en zoiets hadden oh mijn god, ik heb hetzelfde probleem, je hebt zo gelijk, dus ik moest er niet voor betalen Ik was echt goed, want ik had zoiets van oké, je weet tenminste dat ik het niet doe als stylist, maar ja, maar ja, ik blijf deze modewendingen noemen, maar zoals ik al zei, ze zien er meer uit als lentewendingen passie voor ons ik het voelt alsof ik een beetje losser ben en een beetje zoals ja, een beetje rommeliger, maar ja, dit wordt technisch gezien passion twist hair genoemd, dus ja jongens, ik heb net mijn laatste twist afgemaakt het mooie hiervan is dat er niet veel onderhoud is als je eenmaal als je klaar bent hoef je het niet te dippen of zo, dus dit is zo’n beetje mijn voltooide look Ik ging door en ging over haar randen en ik dacht dat deze gedachte super schattig voor haar was Ik denk dat ik al snel klaar ben met Zwitsers voor haar lang geleden, maar ik dacht: ja, dit is schattig. Ik vind de manier waarop dit is geworden echt leuk, dus we zullen zien hoe lang het bij haar duurt, vooral als ze een korte afro heeft, want zoals ik al zei, soms steken die uiteinden eruit, maar als je jongens hebben genoten van deze video zorg ervoor dat jullie liken en delen en share zoals altijd zorg ervoor dat jullie op de abonneerknop drukken en op de meldingsbellen klikken, zodat jullie weten elke keer dat ik upload, dus ja, heel erg bedankt voor het afstemmen en ik zal jullie in mijn volgende video zien wat je bedoelt, jullie allemaal nee Anna ze is dope wat je bedoelt wat je bedoelt wat je eet wat je bedoelt