Leuk voor kinderen die leren breien

Hier laat ik je zien hoe je prachtige koorden breit met een breikoord. Hierin wordt uitgelegd hoe u moet beginnen en hoe u moet afkanten. De breikoorden …
Hallo en welkom bij helmes kleurexplosies, vandaag zal ik je laten zien hoe je zulke mooie koorden kunt breien met dit breibrood. Je kunt dan spiraalonderzetters aan elkaar naaien van deze koorden of je kunt er gezichten van maken, ogen zijn erop of iets dergelijks er zijn geen grenzen aan de verbeelding als kind begon ik te breien met het breibrood, dus het begon allemaal met mijn passie voor breien en haken mijn moeder liet me mijn oude breibrood zien toen ik zes jaar oud was Helaas heb ik deze niet meer Ik gekocht in een handwerkwinkel die bij ons in de buurt is, goed gesorteerde winkels of handwerkwinkels zelfs meestal is er ook zo’n plastic winkel zodat het niet zo gevaarlijk is voor kinderen ik heb hier een naald uit de naald speldoos heb wild genomen en dat brengt me bij easy oh beter de plastic winkel opruimen het was nu niets voor mij nu maar ik kijk niet naar mezelf als je deze spiraal nog groter maakt je kunt de geweldige gebruiken als placemats dus er zijn echt geweldige ideeën die je kunt implementeren je kunt hiermee Trek strikt koorden aan applicaties die nu bijvoorbeeld als fantasie ergens op een tas kunnen worden gezet, of er zijn duizenden manieren waarop je er iets mee kunt verfraaien, dus genoeg van de wijnstok die je nodig hebt om deze breinaald een naald in te werken een spel met naalden of de bijbehorende aden geeft mijn metgezel naalden en wol om te breien ik heb alleen wol gebruikt ik heb mezelf geverfd, waarvan ik denk dat je moet beginnen door de draad door de naald voor de naald aan de bovenkant van je hoofd te trekken en het gewoon te laten er doorheen glippen is de draad erdoor haal de naald uit de tekst die daarom de powerman aan de kant lastert g kijk ongeveer 15 of tien centimeter onder dan heb je ook een beetje kleur om het begin te naaien dan neem je het dan altijd op dezelfde manier en nu is het begin gemaakt dus het lijkt van bovenaf leid de kleuren met je linkerhand een rond de haak dat is niet zo makkelijk je moet een beetje spanning naar beneden brengen op de paden die hieronder kijkt veel uit met mijn hand zodat de bovenkant niet uit de oogjes glijdt nu ga je in de volgende haak en leg de draad terug op zo rond trekt de aflezing gaat weer een beetje van boven naar beneden rond de haak rome er zit altijd een lus om de haak altijd in dezelfde richting van boven naar beneden er een er omheen en een mooie spanning op de paden hier trok ik er altijd aan met mijn pink een klein beetje touwtje een beetje Jackie dan wikkel ik de kleuren om mijn vinger alsof ik wil breien houd hier een beetje vast en leg de d Steek nu voor de haak uit met de naald in de onderste kleuren en dan over die over de haak hier en je kunt dan altijd een beetje trekken en de volgende aan het begin wat moeilijk te trekken omdat dat en de draad optillen dan kun je over de lus over de haak heen kijken Ik ben een beetje nerveus deze lus wordt altijd over de draad over de haak getrokken dus een pink erop dat de draad kans verschuift en blijft draaien en de volgende eerste toer is altijd een beetje moeilijk en dan gaat het weer een klein doel dan word je er een beetje spannend op maar niet te strak anders wordt het te strand je kan de draad er niet over krijgen dus het gaat maar door en je kan nu oneindig doorgaan naar kilometers dus het echte werk is achteraf als je samen een spiraal werkt dat is het echte echte werk dat is niet leuk en zo gaat het nu maar door r verder en verder kun je ook een kleurverandering aanbrengen, je kunt het gewoon hier plaatsen, dus op de een of andere manier en dan blijf je gewoon strikt bij de nieuwe korrel met de nieuwe kleur die is niet zo moeilijk een beetje nu zijn we weer naar beneden verhuisd dat mij de top ziet er weer mooi uit en nu zit er zo’n klein worstje in dat komt op een gegeven moment en alleen af ​​nu gaat het sneller eerste ronde is rome is alsof je met de hand breit er is altijd de eerste ronde of de eerste rij is altijd op de een of andere manier dom daar ben ik weer nu zie je al dat de worst onder de gebreide worst uitkomt en het is een mooie mesh foto het ziet er echt uit als gebreid en ziet er gewoon geweldig uit en je kunt dat veel, veel verder nu, ik zal laat je nu zien hoe je het geheel aan een ketting vastlegt ik pak de schaar met de hand knip een stuk af zodat ik nog genoeg heb om ongeveer 15 centimeter te naaien als w nu Elk van deze dikke veredelt van het land of gaat naar een iets dunnere naald nu hoeft niet die dikke stopnaald te zijn de draad er doorheen en ga nu in de volgende volgende steek zo een beetje vooruit dat er nu een beetje van is stroom van onder in de naald gespleten door stefan repareer het zodat de een slaapt de volgende laat in de nacht gaat ze een beetje omhoog met de naald door de naald sliep door de naald was kritisch, dat kan je ook doen met een heggenaald als we liever maar de deur is ruim voor je gesloten je hebt de naald naar de knuppel daar dus en nu gaat de draad door alle vier de slaapplaatsen nu kun je voorzichtig opstijgen want er gebeurt niets ofwel trek door de worp ofwel rond dan dat is hier beneden hier boven zo ziet het eruit als het uit de winkel komt je ziet de draad strak staan ​​en de worst is al klaar is nu een klein mini worstje je kan er niet zoveel mee begin maar om te laten zien dat het genoeg is nu kun je gewoon de draad naaien nu doe ik het altijd twee keer rijden uitgegleden tweede natuurlijk dus precies dan ga ik in de lus dus in en voor de draad van binnenuit weer door tot een bepaald punt de draad erdoor zit hier nog een beetje strak en maakt een andere lont de volgende machine na een stuk ervan dus jörg nagel heeft hier afgeknipt maar dan is het echt goed vastgezet dat kan het hele ding weer aan een klein stukje touw trekken en de worst is klaar, ja ik hoop dat je genoten hebt van mijn video en het was weer leuk Ik vond het zeker leuk om de kennis die ik ooit in mijn jeugd heb geleerd door te geven dus aan jou Ik hoop dat je het ook kunt gebruiken Reacties Ik zou heel blij zijn als je mijn kanaal aanbevelen aan anderen en ook wrijven en abonneren je kunt me volgen op facebook op instagram I’m there Ik vertegenwoordig overal onder hennes kleurexplosies, heel erg bedankt, veel plezier en blijf gezond

Leave a Reply