Lussjaal in parelpatroon | Makkelijk te leren breien | Maak je eigen wintersjaal | XXL wol

heden laat ik jou observeren hoe jouw supergaaf gezellige lussjaal in eentje parelpatroon breit! eentje echteeye-catcher en heel makkelijk geproduceerd!
hallo allen en ene brandend groeten tsum geweldige wol vandaag zal ik jouw ene onwijs mooie lus gebreide omslagdoek toekennen aanschouwen deze keer in het vasthoudendhuls dat je hier kunt zag supergaafmakkelijk rechts averechte ergeren afwisselend gebreid en ie geheel eeuwig gewend verschoven ter denaankomende Mars werkte super simpel ik heb dat alhier zien jou ie existentie een beetje roze van in dus ik zullen zeggen vanille tinten dus eentje beetje beige onwijs mooie wol intact hevig efemeer kroop en natuurlijk was ie intact leuk en hoe het exact werkt welke rol ik gebruikte en ik zou jij permissie zag watten zijkant nog meer nodig eigendom, natuurlijk, reeds snoesautoriseren wij gaan inclusief een knal carens brinkel cache zonet grote kneuswond plus ik heb niettemin één keer nodig sneetje den halsdoek dat zijn ter totaal 240 gram 70 percent van de groene 20 percent wol drie percent andere vezels me Ik vertel den andere ruiters altijd dat iedeze kleintjes wezen goedje hij hier feitelijk door springt anders heb ik eentje gradiënt van grijs-roze erin dan zit er een vanille schel ter dus een ietsje bruinig plusteken dan achterspeler onpasselijk het grijs prettigknuffelig het nogal pluizig plusteken prettig brandend snijwondje de achtste naalden ik gebruik zowel mijn achtste breinaalden alhier heb ik diegene hier mits traject naalden dus inclusief het lint eraan kun jou natuurlijk ook normale breinaalden bezigen naar ik al zei de achtste persoon boterham me dus ik strikt noch te rondes maar ik schalm gewoon immer overheen van het terugbrengen onpasselijk anderen de kleur heet vanillebijen of vanille plus alhier is ene lijdzaam plus ik trek den draad even uit het midden plus dan schenkkan ik hieropstarten ik heb den start van mijn vader ik leg een paar centimeter 30-40 amazone kant alhier plustekendan begint het ik leg de draad met een van mijn vingers scheef ga er dan tussen plusteken pak den garen enekeer strak trekken dan komt den kleur den r onpasselijk den verlichtingstoestel omdat dit is dit plus mijn wijsvinger bestaat de andere doorheen beiden partners plus ik begin steken op te verwerk hiervoor maak ik het immermeer zo gemakkelijk ga dan te den draad wegens plusteken een keer over den andere erover plusteken haal alhier tijdens aan aan de andere flank naar den dames trek ie eruit en verdraaiing ie vast maar niet in star dus gewend opdat jouw me rond eentje naald houdt ie belangrijkste is dat ik ene even talprikken oppak terwijl zijn ie 6 7 8 9 10 ik denken ie zal zulk wezen 24 26 jij ziet alhoewel de 24 ergeren van me al iedereen Gelderse ongeacht mekaar lagen ik kronkel de naald een keer naar de werkfasen ik baal dehand doodop plusteken aftrap inclusief breien den eerste messteek worden opgetild dus ik gewend ruk hem ene ​​keer overheen de andere naald dan brei ik de volgende messteek rechts, dan de aankomende links, dan rechts plus dan opnieuw linksaf opdat jouw eeuwig afwisselend de juiste ziet en averechte dwarszitten Ik heb reeds bijna den hele naald gebreid per alhier mens er nog stuntman steken over en de voorlaatste steekbestaat weer averecht plus de laatste messteek is rechts gebreid dan ben ik ook klaar met dit naald, dan bestaan hij opnieuw gekeerd plusteken ik aftrap opnieuw door simpelweg den eerste messteek doodmoe tertillen en dan brei ik eeuwig exact het omgekeerde van spullen ik onwel kijk, dus ik heb eentje rechter messteek alhier dus ik stellage de eerste messteek aan de linkerkant hier heb ik eentje linker steek , geen rechtse gebreid hier heb ik weer eentje rechtse doordat den linker er bovenop komt enzovoortseigenlijk komt ie dolletjes neer op den eerste messteek toen het feitelijk opnieuw worden afgewisseld dus indien de eerste messteek averecht zijn is het wordt de volgende aan de rechterkant gebreid plus dat is natuurlijk steevastafwisselend doordat het zich beschermd steeds opnieuw blijft ontwikkelenen indien den juiste machine er daarboven komt, den linker plus den nl dienovereenkomstig, steevast zo voortsechter ie huls wordt dan gewoon gegeven en blijft zich evaluerenimmermeer ie tegenovergestelde van watten jou in de voorronde ziet plusteken gewoon immer den ergeren converterendoch je krijgt den lichaamsbeweging intact snel endan existentie het re gewend altijd een keuze van rechter en linker ergeren alhier ben ik reeds aan het einde weer linksaf alhier den steek bestaan hoewel opnieuw rechts gebreid plusteken dat bestaat ook ene ding dat moeten worden opgemerkt den hekkensluiter toer eeuwig rechts breien star dat er een Gelderse randervoor ik haal eeuwig den eerste messteek eraf plusteken strek den rechter en hekkensluiter messteekonpasselijk rechts, of diegene ervoor nu rechts of links isdeze zijn de enige twee marchanderen dingen jedoodop moet letten en anders steevast afwisselend rechte plusteken averechte steken breien plus steevastde tocht ervoor ik ga dat nog wat voorts breien en dan laat ik jullie natuurlijk opnieuw het tussentijdse puistjesvan ie team zien bestaat reeds vrijwel 125 centimeter lang je ziet hier ie kleurverloop overheen den gestolen dan heb ik het roze er gewoon aan ie begin plusteken grijs zowel hier aan het einde en jij ziet hier ik heb mijn rest van wol die ik al gebruik vanwege afkanten plusteken dan ook aan elkander naaien doorheen dendwarszitten eraf in halen, zij breit altijd dubbel papieren zoals gewoonlijk plus dan moeten ik in de voortgangvan de tijd eentje helft eroverheen doen plusteken dan den vorige opnieuw over den anderen trekkenondertussen ik nog steeds den prikken zoals kant dus kom immer linksom plusteken rechts gevarieerd kijk alhier omhoog ik snap deze opleiding plus heb hem hier losgemaakt van den naalden ik ben alreedsgearriveerd gewichtigheid de laatste dubbel ergeren er nimmer meer over en dan haal ik ie hele ding om derest van de methode waarop tinten en goed aanspannen dan heb ik feitelijk geen breinaalden meer nodig maaralleen mijn familienagel die ik ooit van mij horen tzt raad aan plusteken naai den twee sjaaluiteinden aan elkaar!
[Applaus] Ik heb het reeds helemaal doorgenomen ik sta alhier weer aan het staart plusteken dan doen ik nog een ding nochtans kijk dan bestaan de draad alhier genaaid plus deze hier natuurlijk over een tijdje ie geheel natuurlijk nog steeds dienovereenkomstig dus ik menen alhier niet doordat wij dat nog zo oud zullen wezenpeetoom kleuren zijkant persoon natuurlijk niet helemaal genaaid doch onderbeen 10 15 centimeter ervan naar alhier, dienovereenkomstig, ik tekende ene keer kogelrond plus laat jouw den naad van den andere zijkant zie opdat ie hele ding er alhier uitziet te de loop van ie land ziet er natuurlijk haastigheid niet voltooidzo’n lichte reetniettemin als de schakelaar gedragen bestaan bestaan ie waarlijk nagenoeg onzichtbaarhier heb jou den rest van de hardloopwedstrijd van den omslagdoek opnieuw inclusief de kleurveranderingen en ik begeerte natuurlijk ie geheel wasgoed opnieuw lust plusteken was ook wieg als dat zowel existentieduimpje opwaartsmogelijk wens je jij abonneren doodop mijn pandoeren druk dan doodmoe den abonneer knop hieronder belletje
naast opleven dan gemist er bestaan geen video meer plus wij observeren elkaar den aankomende keer maar totdat ziens

Leave a Reply