maak kledingstukken met een enkele naald

Amateurs Maken Kleding Met Een Enkele Naald, Maar Over Het Hoofd Deze Eenvoudige Dingen
Aandacht krijgen manieren om kleding te maken met een enkele naald
Ontdek Je Innerlijke Genie Om Kledingstukken Met Een Enkele Naald Beter Te Maken
Drastisch Verbeteren Van De Manier Waarop U Kleding Te Maken Met Een Enkele Naald Met Behulp Van Alleen Uw Verbeelding
Baanbrekende Tips Om Kleding Te Maken Met Een Enkele Naald

hallo, ik ben Alicia, als ik haak, zijn de oma’s verbaasd Ik ben een ontwerper van Nordic crochets en “Yarnbomber” in de haakwereld Ik ben bekend als Alimaravillas je kunt mijn werk vinden op mijn website alimaravillases en mijn Instagram I hou van de levensstijl, alles erover de hipsterbeweging en het nordic Ik ontwerp graag haakproducten voor mijn leven de stukken vinden inspiratie in dingen die ik leuk vind, zoals de graffiti, de muziek, het ‘slow life’ en de texturen die je kunt haken met twee naalden is niet alleen haken, je voelt, deelt en creëer ongelooflijke objecten met de hand, de mogelijkheden zijn eindeloos, als je je fantasie de vrije loop laat, volg dan de naald in deze Domestika cursus, ik laat je zien hoe je kleding maakt met een haakwerk haak als project dat je kunt maken. Maak minstens twee kledingstukken: een vest en een “kleurwerk” trui, jij beslist! je leert de nodige naaldsteken, voor een ongelooflijk ontwerp laat ik je zien hoe je patronen moet lezen en het achterpand moet haken om dan het voorpand en de mouwen te maken je leert de “kleurwerk” -techniek om uiteindelijk een plus te krijgen in moeilijkheidsgraad en originaliteit die we geven de ideale afwerking aan de zijkanten, schouders en mouwen met onzichtbare naden aan het einde we ronden het stuk af met een originele en grappige hals aan het einde van de cursus kun je de technieken die je hebt geleerd combineren om hemden, vesten, truien en ” crop tops “en wat je maar wilt om ideeën te bedenken voor deze kunst, je hebt geen kennis van haken nodig, want ik leg alles vanaf het begin uit als je haakt, maak van de gelegenheid gebruik om je garderobe te vernieuwen door originele, innovatieve en verrassende technieken te gebruiken. heb alleen garen, een haaknaald, een wolnaald nodig en wil nieuwe dingen leren creëer je eigen lingerie door te haken en ontdek een nieuwe manier om haken te begrijpen meld je aan bij Domestikaorg maak onderdelen leren