MAKEN VAN TI PITI ANGLED FIVE SOCKS

MAKEN VAN TI PITI ANGLED FIVE SOCKS

Klik op de link om te zien hoe je Beşşiş booties start https://m.youtube.com/watch?v=wFuONyq_dSA . . . Om te zien hoe de hielscheiding wordt gemaakt in Beşşiş-sokken …
Hallo allemaal, ladies and booties Welkom op mijn YouTube kanaal, vandaag ga ik jullie vertellen over de totstandkoming van deze mooie stijlvolle bult op Instagram. Er was veel vraag naar de video, dus ik besloot een video te schieten voor ons model, ik gebruikte spies nummer 3 in ons model, die je als normaal garen op de markt kunt vinden. Ik gebruikte een bootie-garen, deze keer deed ik het, het bleek erg zacht en mooi, soms kunnen de breisels heel mooi uitkomen, dit keer dat ik deed Het is erg leuk voor dit model Dames, ik heb 14 lussen in mij, maar alleen omdat het model op deze manier komt, slechts één naald heeft 13 lussen, al mijn andere naalden zijn 14. Er zijn veel lussen. Ik ben hiermee begonnen over de slofjes teensokken, hoe je de sokteen eerder begint en ik zal het toevoegen om het leuk te vinden Dames, ik wil je niet vervelen door steeds dezelfde video’s te maken. hiel kant deze week, hoe maak je een plank, video’s van deze en deze ook. Ik zal het toevoegen in de beschrijving sectie, ik zal het eerst plaatsen, zie vanaf daar Je kunt het gemakkelijk doen Dames, ik heb het zonder tijd te verspillen, ik wil naar de constructie van mijn hand gaan Allereerst Dames, kijk, we beginnen hier eerst. Een zeer stijlvol model, in een mooie modellering, ik zeg je heel gemakkelijk, ten eerste, dames ik heb 1 2 3 4 lussen gebreid, ik heb mijn touw een keer gewikkeld en ik wacht op een, zoals je kunt zien. Ik brei twee steken tegelijk. Ik ga vijf steken samen breien met de steek die ik scherp sneed. Ik knip een losse snede. Wat ben ik aan het doen 1234 Ik zag na Deniz zus Ik zag met het voedsel dat ik knip Laten we eens kijken samen 1 2 3 4 5 steken Ik heb mijn garen een keer gebreid en ik maak een nog een keer knippen ja ik brei weer 5 steken Met 2 steken, 1234, laten we verder gaan met de volgende, vanaf daar ga ik verder Ik brei 3 steken 4 5 steken Ik heb mijn touw een keer gebreid, ik heb het geknipt We hebben al gebreid 4 lussen en begon het patroon. Zoals je de naam kunt zien, is er geen model, we breien het goed. Trouwens, als je niet geabonneerd bent op mijn kanaal, vergeet dan niet te abonneren. Als je het opent in de damesmelding, word je meteen op de hoogte gebracht van mijn video’s, we breien de onderkant recht, er is geen proces, zelfs dames die het breien niet kennen, kunnen dit model gemakkelijk maken. Dames die geen modellen kunnen maken, kunnen dit model gemakkelijk maken, vooral de zeer stijlvolle schoenen zien er erg mooi uit. Ook, aangezien de cijfers die ik gaf een model zijn dat geschikt is voor 38 39 voet, denk niet dat 14 13 lussen minder zouden zijn. Want zoals je kunt zien, is dit een model dat opengaat. Dus daar is geen probleem in die richting, ja jongens, we kwamen naar onze tweede rij, er is geen proces in onze tweede rij, we zullen alle lussen recht breien. Het kenmerk van dit model is dat we een **** in een doen rij, we gaan recht naar je toe, er is een rij patronen, ik heb op deze manier als een lus gebreid. We zullen in een rechte rij breien Dames I Ja ik zie het I Onze hand Deze tweede rij van in heb ik me doorgegeven aan de onderkant. De onderkant is dat er veel koeien zijn op 4 procent voor een uur te vroeg. Nogmaals, er zijn vier mensen in muziekloops voor die twee rijen. Helaas in2 in deze geval, ik heb bijna tijd verloren om het model weer te vervangen. OK. Laat me het snel draaien Dames, er is hier niets te doen, recht breien, dit is het. Ja, ze ging naar de tweede rij naar de zee, vrouwen , laten we deze keer eens kijken 1 2 3 2 steken Ik zag het door de steken onmiddellijk te veranderen, let op, laat me deze steek langzaam laten zien door hem op deze manier te veranderen, ik maak een snede naar rechts, verander de steken 20 Het is belangrijk nu zul je er netjes uitzien als je hier uit de joint komt. Als je het niet zo doet, als je niets zegt, valt het model niet goed. KI maakte een snee naar rechts, spies mijn touw een keer, ik heb deze 3 lussen opnieuw gebreid, ik wikkelde mijn touw opnieuw, deze keer knipte ik naar links en naar het einde toe. vrouwen breiden twee lussen tegelijk, zoals je kunt zien, ik maakte de snede, nadat je ze allemaal hebt gemaakt. Ik ben een lus aan het breien, ik heb weer een lus gebreid, ik neem deze twee lussen, vervang de twee lussen hier, ik knip naar rechts, we knippen naar rechts. Ik wil gaan ik ben twee steken tegelijk aan het verven, we breien een steek direct na het knippen, dan neem ik deze twee steken weer samen en denk dat ik ook een snee maak, ik maak een keer een knip voor ons garen, ik heb gebreid een steek recht, ik heb het nog een keer gedraaid met de directie, ik ga plotseling dood, dat wil zeggen, naar links knip ik, er zit een rechte lus tussen, ik heb het gebreid, nu verander ik de plaatsen van de lussen op deze manier en maak een snee naar rechts, ik heb een omslag gemaakt, ik heb mijn touw één keer gewikkeld, ik ben een lus aan het breien, ik doe opnieuw een lus en ik verf twee lussen, dus ik ben ik ben hier aan het knippen, er zijn nog twee lussen over Ik ben ook aan het breien Dames, we zijn hier op de bodem van onze soep snel voorbij hier m Omdat er hier geen proces is, raad ik het model aan de dames aan die de modellen niet kunnen maken. Zoek dan een model dat je hier kunt doen, heel slecht, erg leuk, ik brei onze tweede stroom maaltijden op de basis van een model dat snel vordert en ja we zijn klaar met deze rij Ja dames We hebben een stroom gemaakt in de vorige rij, we hebben augmentatie bezuinigingen gedaan Er is geen actie gedurende deze tijd, we zullen overstuur zijn. Sterker nog, voor de zekerheid , laten we onze lussen tellen terwijl we deze rij breien Ik brei 12 lussen 3 mints Les 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ja, zoals ik al zei, er zijn 14 lussen of alleen de andere Laten we de lussen tellen 1 2 3 4 welkom 6 7 8 9 10 11 12 13 Ja, ik zei op de een of andere manier dat er 13 lussen zijn, zoals je kunt zien, er zijn 13 lussen in dit werk, laten we nu ook de lussen tellen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 zoals je kunt zien hebben we hier 14 wetenschappen, hier tellen we 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ja, we liepen in een rechte lijn, dames, kijk hier 2 Ik heb het uit 122 het bestaat van boze ogen zie 1 2 Net zoals je deed, als het opengewerkte werk klaar is, dames, we gaan rechtdoor, niet één rij, maar twee rijen, kijk, je ging recht in één rij, nu zal één rij recht zijn, ik zal de lussen in de 4 breien tekeningen zonder iets anders te doen, we gaan rechtdoor in twee rijen aan het einde van beide ashuren, kijk, we gaan twee uur rechtdoor Ik ga deze kant op Geen actie, kijk ik ga, zonder enige actie, zoals je kunt zien, zijn we op de een of andere manier aan het breien, vooral op dit moment, hij vroeg om dit model van Instagram, ik kan de naam niet herinneren, het was erg moeilijk voor hem om op dit moment te komen. Waarom doen we dit op de video, ja oke, we doen de zijkant weer Geen actie aan de onderkant ze breit platgebreide sokken aan hun plafonds, we zetten geen modellen op de zool terwijl we enkele modellen sokken aan het plafond maken Dames Omdat het natuurlijk verstoort de voetzolen, ze hebben patronen, de eisen zijn eigenlijk niet erg mooi, kijk naar alle kanten van de keel. Er zijn modellen. Ja, we gingen deze kant op, we kwamen nu. Ten tweede, kijk, we hebben hier het extreme gedaan , het is tijd dit gaat diagonaal, weet je, ik ga van hier naar hier, door het meteen uit te leggen, het is een beetje moeilijk te begrijpen, laat het me uitleggen door het meteen te doen ja dit is de definities 1234567 en ik heb zeven lussen gebreid ik brei 7 lussen Ik brei mijn touw ooit opblaasbaar Ik brei nu twee lussen samen met de lus die ik knip Ik brei in totaal 5 steken, kijk, er zijn scherpe steken hier, 1234 55 steken

Ik heb mijn garen gebreid, ik vul het een keer, zeker Reageer dit is nu geen lus meer, ik neem een ​​steek en brei vanaf nu Ja ik heb het gekocht en ik knip het af, ik tel het, ik ben 12345 garen tellend, nu verf ik deze twee lussen tegelijk, dus ik knip Ja, samen met de lus die ik al heb geknipt waren er hier 7 lussen, laten we de lussen hier tellen 1 2 3 4 5 6 en nu 7, aan de ok-kant, er is geen operatie aan de ok-kant weer, we breien recht, we breien hier snel Dames rij Ja, we kwamen in ons model Definieert een andere rij omdat we in de vorige rij ondertussen hebben verwerkt, heeft elke Han niet dit proces, weet je, als je een enkele carry maakt, kijk als je een gat maakt aan de andere kant ervan, dames, ik doe het zonder verwerking, we gaan rechtdoor, we gaan 2-3, als we een constructor maken , we gaan twee rijen Dames, ik ben deze platte plek aan het breien voor werk Ja, ik zag mijn werk Ik ging naar de tweede. Er is een lus die ik om de spoiler heb gewikkeld. Ik heb hem ook plat gebreid. We passeerden hem 3 3 ons werk en OK, kant za . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Als we 400 van onze stemmen zien, is dit een regel. Luister, we gaan het model hier plaatsen, kijk hier, ons model wordt hier langzaam gevormd Dames, we breien deze keer 1 2 3 4 5 lussen , neem de twee lussen hier en kijk, ik verwissel de lussen naar rechts. Ik knip, zoals je kunt zien, ik maakte een snee in de richting van de patasa, ik wikkelde mijn touw met een opblaasbare plant, ik breide een lus recht, ik heb de vorige rij gebreid, ik ging weer naar i5-werk, ik heb deze keer een snit naar links gemaakt, dus ik knip twee lussen tegelijk, we breien een lus recht en een recht nu ik zal het zeker geven weer naar rechts Dames, ik heb de plaatsen van de lussen veranderd en ik krimp, ik heb mijn touw een keer gewikkeld, ik heb een lus recht gebreid, ik heb mijn touw nog een keer gewikkeld, ik ging en knipte het naar links Dit is een knip naar links omdat ik hier geen kennis heb, voor de continuïteit van het model, dat is overgenomen van je andere werk, ja nu zit er een lus tussen ik ben hem aan het breien, een lus is recht, nu ik neem twee lussen en verander weer van plaats Ik heb een keer een snee in het hoofdgedeelte van ons touw gemaakt, ik heb een lus recht gebreid, ik heb hem opnieuw gemaakt, deze keer maak ik een snee naar links, zoals je kunt zien, worden de resterende lussen recht gebreid dames? Ja, we zijn weer tot op de bodem van onze ziel gekomen, zoals je ziet is er een vooruitstrevend model onder ons. Ik zit in de tweede, de laatste. Een ja dames, we hebben de vorige rij gedaan, we zijn aan het breien zonder enige bewerking in deze rij gaan we rechtdoor, dus zoals je kunt zien, is er geen operatie, we breien 34 steken recht, we breien 3 andere steken. Ik kwam nu aan de kant, omdat er geen proces hier, ik ga snel voorbij en ja, ik ben door de andere fles gegaan. O deze definities, zoals ik al eerder zei, zie 1 2 extreem of deze tweede blik, toen ik 122 energie maakte, zagen we een vraag toen we 2 rijen van zagen gewoon breien, zie ik heb een toer gebreid nu naar de tweede toer Ik ga zo plat breien als op deze kleine manier Kijk wanneer dit dubbel overdrijft en Wanneer de verandering plaatsvindt, gaan ze rechtdoor in twee rijen, laten we gaan wandelen zoals je kunt zien, we kwamen bij de tweede spies, dat wil zeggen, rechtsonder van de derde spies, ik passeer snel deze Anderen dit is OK, we zitten er nu in, dames, dit is eigenlijk ons ​​model, kijk hier nog een keer, we hebben het hier gehaald, we gaan hier nog een keer, hoe we het deden toen we hier passeerden Jemen Eerst kijken, ze breide 1 2 3 4 steken die we allebei een keer hebben gebreid en meteen knippen, we zullen zien wie het heeft gemaakt samen met de totale achtervolging, kijk wie is de kleine 12342 springkussens Ik ben een keer aan het vullen en weer knippen Ik zal zien nadat ik Sharp 12345 heb gekend Ik ben ik ga meteen naar de andere Çeşme Ik ga weer door ons touw 123455 Ik wacht weer op de boodschap van het touw Ik wil het scherp wikkelen maar kijk hier 4 steken over hier begonnen 4 dan 44 steken over nu Hierna de model zal doorgaan zoals ik in het begin liet zien We gaan recht op één rij na de eerste pijn de tweede na twee jaaruur gaan we deze kant op ons model gaat verder I De hak van dit model dit is in totaal 12 maanden Ik zet Jacob lopend zie hier 1 2 3 Ik heb op dit moment niet geteld 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Ik zal Ashura maken en ik heb een vakantie van geluk gemaakt Omdat het afhankelijk is van de frequentie van je hand, of de dikte van jullie twee ook van invloed is op de dikte van je sokken, heeft je opgeblazen aantal in de maat van de sokken ook invloed op dit. Dames, ik wil u erop wijzen dat het zo is volgens mijn hand en voet, en de dikte van mijn touw is van gemiddelde dikte. Ik bedoel, ik heb een normaal touw van gemiddelde dikte. Ja, dames, dit is hoe het model is gebouwd, zoals ik al zei in de beschrijvingssectie, hoe de laarsjes te starten, hoe te beginnen, hoe de hielscheiding te starten, hoe de hiel te maken, hoe deze sokhals te maken, en leg dan de link van alles uit van hen Ja, ik zal ze een voor een opschrijven, je kunt dit gemakkelijk doen door daar te kijken. manier, onze wijn is erg mooi, een mooie sok voor een bruidsschat zeer geschikt voor gebruik ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik Hier is dit dagelijks Heel veel van mij Dames dat u de tijd neemt om naar mij te luisteren Hartelijk dank allemaal Tot ziens in nieuwe video’s over nieuwe modellen Tot ziens voor nu en blijf veilig