makkelijk baby vest breien pluizig jaren haken dat kan een hele opdracht zijn ken heel wat mensen die er bloed zweet en tranen aan verloren zijn en nog veel meer mensen die er zelfs nooit durven aan machine maar er is het ultieme truc om jouw steak allemaal te markeren zodanig dat je exact weet waar je moet insteken en ik ik ga jou daar leren ik ben elke van het haak wist en dit is de ultieme tip om het pluizig jaren te haken als je start met pluizig jaren dan kan een magische ring soms heel lastig zijn om dicht te trekken gemakkelijker is om te starten met 2 losse en je eerste tour te maken in de eerste
losse die je gemaakt hebt dus de tweede lossen vanaf de naald tussen lozen vlak bij het knopje dus wat gaan we doen wanneer we gaan haken met pluizig garen en we haak een vaste dan zie je al niet meer waar de volgens of waar de steegjes wanneer je de volgende doormaakt dus wat gaan we doen voordat we beginnen aan onze steak dat is een steek markeer verpakken en die volledige rond het los je dat op je naald is dus niet door het plusje maar er echt helemaal rondom rond gaan rond zitten kijk op deze manier is volledig rond het lusje zo en wanneer ik nu mens die ik ga maken
dan zul je zien dat het stekenmarkeerders je eigenlijk perfect in de steek ziet die ik nu net gemaakt heb kijk dus ik maak nu mijn vaste en dan zie je dat die steken markeerder in de steek zit diep gemaakt heb en op die manier kun je straks bij je volgende door kraakt weten waar je in moet steken voordat ik mijn volgende steek maak ga ik weer hetzelfde doen dus ik ga de steek markeerder rond mijn volledige rug steken en vastzetten en pas nu ga ik mijn steekt maken u ziet hier roze dus in mijn tweede steek en zo kun je dus alle steken gaan maken een van je wat bedrijven bent kun
je de steken bij zo'n pluizig jaren ook voelen maar in begin en zeker die eerste 2 3 toeren kan behoorlijk lastig zijn en om dan gestart te geraken is niet echt ideaal kijkt dus nu zit die ook weer in die volgende steek met plaatscharen ziet het er zo uit dus je ziet nu wapen stekenmarkeerders zitten is mijn volgende steek je sarah echt nooit gezien hebben wanneer je die markeert ze zijn houd ziet te hebben wanneer ik nu met mijn vinger gaan voelen dan voel ik daar waren stekenmarkeerders dit echt goed een opening en die opening is dus de volgende steek waar ik in moet steken
wat ga ik nu door mijn lab laten garen net hetzelfde als de juist ga ook weer rond deze lus en steekmarkeerders zitten en ook weer volledig een rommel rond zodanig dat ik weer mijn volgende steek je markeert op en dan is het gemakkelijkste om de steken maakt eerder pas te verwijderen wanneer je de steek gemaakt hebt want anders weet ik het nog niet natuurlijk dus voel leven met je vinger je gaat daar dus waar die markeerder zit een opening voelen en daar ga je in steken en dan ga je uw volgende was te maken en dan kan je deze steken markeerder de raad halen en heb je dus je volgende
steek gemaakt en tegelijkertijd die stick gemarkeerd stel dan je zit met een werkje waar je nu dus moet meerdere dan kan je die steken markeerder nog laten zitten tot aan je er twee gedaan hebt maar je zal merken in leiden waar enige maakte kan jij je het gaatje aan de stijl voelen en kun je die twee de deur en steken en op die manier kun je dus heel gemakkelijk de volgende steek in jouw pluizig jaren ontdekken en jezelf op die manier aanleren om met dit garen te werken succes