makkelijk babyjasje breien keren gehakt dus dan steek hem weer in draad hoog houden nogmaals door steken en compleet door steek en een sticker op dan zijn we nu bij deze centrale die ook aangekomen en daar doe het dus nog maar een keertje dus hier zit nog redelijk makkelijk maar hier buiten haak ik straks twee van deze porsche
zodus dan beginnen met de eerste en dan door de is nogmaals in dezelfde insteek plek zo en dan zijn we klaar en heb ik nu dus een twee drie vier vijf van deze poes in de rij en ben je dus klaar met het tweede jaar dan kun je dus nagaan hoe het verder gaat en zijn we met drie losse steek voor hoogte en wanneer ik het uit elkaar actie hier weer mooie driehoeken en daar komen de deurtjes which way in de straat hooghouden 4 6 burgers door steken en steken op en hier doe dat dus nogmaals in dezelfde driehoek en dan is hier de eerste klaar en dan komt in deze doen het nu het spelen en
in deze trailer driehoek wordt dus simpel met een poef gehaakt in de derde wordt ook met een poef gehaakt en straks in de filosofie vieren driehoek wordt ook met een proef gehakt hier zie je trouwens ook heel mooi hoe de kleur veranderd en vervolgens zijn dus bij de laatste driehoek en hier worden zeer twee proef op één plek gehakt direct weerhaken en dan ben ik hier ook slaan nu heb ik dus bij de met twee broers aan de buitenkanten en 3 plus aan de binnenkant wordt dus zeven in totaal zich zegt heb ik dus twee proefspel londen oftewel bereik bij en dit haak ik dan dat over de heleboel
bol dus dat wordt dus over 640 meter haken en natuurlijk had ik jullie straks eventjes het tussen resultaten zien zo dan heb ik hier is de beloofde update voor jullie en hier zie je dus heel mooi de driehoek vormen die we gemaakt hebben zoals je ziet heb ik ze redelijk punten gemaakt en de gehakte richtingen locatie spits en hierdoor ontstaat een slak doek en de kleuren zie je ook heel mooi de punt hier is iets breder dan 90 graden en deze punt hier ziet smaller dan 5 en 9 45 graden het mooi patroon is die hier is goed zichtbaar en proef staan in een mooie hoek op dus op elkaar waardoor een
beetje een zigzag patroon ontstaat door deze structuur lijkt het net of het patroon zo diagonaal loopt en hetzelfde geldt voor de andere kant bovendien is het patroon op mooi dicht zoals je ziet als ik mijn hand eronder stop dus het is niet echt doorzichtig maar alsnog wel lekker flexibel maar ik ben nog niet klaar ik heb nog een hele hoeveelheid war dat op zich laat wachten en maar het laatste van ivan fijnhakken dus dan ga ik nog eventjes verder ja intussen heeft het ook een mooie lengte bereikt en heb ben ik ook bijna door de bol bol heen voor een hele rij heb ik
niet genoeg maar dan ga ik hier zo simpel de draad knippen en eigenlijk kan deze losse stekker uit na het knippen wordt de draad eruit genomen en vastgemaakt en vervolgens dichtgenaaid vervolgens wat natuurlijk nog het midden als die vind je hier begin hebben we deze wordt ook voor night en dan zie je hier ook heel mooie kleuren van deze wol en en superstructuur met veel volume als ik het sociaal aanleg en om je om als het om je hals doet het doek heeft een lengte van 180 centimeter dus het is mooi lang en warm voor de winter en bovendien sterk aangaan te dragen dan
hoop ik dat jullie deze video leuk vonden zo ja laat een blauw duimpje omhoog achter wil je nou weten hoe je anderen charmant neem dan een kijkje op mijn kanaal en abonneer gratis om altijd de hoogte blijven van nieuwe video's en dan zie ik jullie tot de volgende keer tot dan