makkelijk babyslofjes breien schade gebruikt kunnen het zichzelf eten en heb ik hier deze een naald met een stompe punt stalker niet met klikken die gebruik ik voor het afhechten en wegwerken van draadjes tico verhaal aan het eind voor mijn werk hier heb ik dus een sjaal sjaal hoe kom ik daar bij een schaar dichttrekt als een sjaal klaar is en ik heb een paar verschillende soorten wol hier liggen om dat over te vertellen je hebt heel verschillende soorten wil ik denk ik dat niet uit te leggen hoeft
maar een winkel in slopen en zit ontzettend veel bol deze is speciaal voor de zomer 50 gram bond 50 meter en ik noem het allemaal won maar in principe is dit meer katoen garen et cetera op zo'n kaartje hier ze staat meestal hoeveel je ongeveer nodig hebt voor een project voor een shell staat er bijvoorbeeld wel eens aangeeft als echt brol speciaal daarvoor is ik zou zeggen voor een sjaal heb je meestal 100 tot 200 gram bron nodig en die lengte die is natuurlijk afhankelijk van hoe dik de wol is op basis daarvan staat ook altijd een advies hier zo goed lukt dan wel
kanaal die het beste kunt gebruiken dus een 4 mm naald haaknaald breinaald maar het weekend pesca deze rol gebruiken je kunt natuurlijk ook een andere dikte nemen als je bijvoorbeeld wil dat is wat zakken of je los vergaard wordt en een dikkere wol zou dan natuurlijk ook een dikkere naald nodig hebben en dit is zoiets dat moet je allemaal gewoon het eventjes weten waar het staat en dan helpt het heel veel om gewoon op het advies af te gaan wat er op zo'n kaartje staat en deze zool heeft best veel op katoen en is dus wat dunner en hier in deze groene zit wat meer
bol is wat dikker en deze is bedoeld voor sjaals of mutsen en trouwe volgens mij niet hier staat specifiek op testje zo'n 120 gram nodig hebt voor een muts en dat gaat ontzettend snel als je zulke dikke worp als je ze gaat maken dan heb ik hier nog een andere soort ik weet niet of ik dit wel mag noemen na het is 80% katoen 20% polyester dit is een bol wol ik ga het alsnog ambon die speciaal zo samengesteld om een tas van te maken 250 gram strand 25 meter en dit is echt puur bedoeld om dan een tas van te maken in verschillende kleuren en de handleiding staat hier
volgens mij ook bij het ziet er heel anders uit wat er nu in achtergrond ligt dan deze twee en de vorm van zo'n bol ja dat zegt weinig ik bedoel van die achterste dinsdag gewoon omdat dat er leuk uit ziet en dit is meer soort klassiek vormpje zelf haal ik altijd wat nu heb gedaan zaad uit temidden van de bol want dan gaat hij niet alle kanten op rollen als ik wat meer te laten eruit wil trekken en bij deze bij die zonder kan dat natuurlijk ook dat is gewoon wat makkelijker dat ze niet iets is een keer van doorgaat als je aantrekt die groene saus 50 gram was 55 meter
het is wel deze hier daarbij is 50 gram 150 meter dus zijn zie je ook weer het verschil tussen hoek dikte wel eens terug ik ga zometeen deze eventjes zij leggen en dan ga ik met die groene laten zien hoe je begint met hakken ik had die ook heeft opzij leggen want die lijkt mij heel erg af ik heb al op een stukje van deze groene jaar gepakt en hier staat zes of zeven aanbevolen voor de dikte fijn naald ik ga voor zes en om te beginnen met haken neem ik zo de draad die leg ik zo op mijn hand dan wikkel ik hem om met twee vingers geen dan ga ik hier zit tussen bij zijn
middel 4 years heb je dat kruis en dan ga ik een zo de draad tussen mijn vingers door halen dan haal ik mijn vingers het en dan trek ik de boel zo nu heb ik nog een best wel grote lus ik heb er lang eind en een kort eind en als ik aan dat lange einde trek dan wordt dit zo kleine lus stad begint de haartjes dat blijft even lang dat hangt er nu zo en als ik zo ver ben ik nog eventjes groot dit gebeurt er dus als je aan begint raad trekt dan word ik dus weer grote maar als je een of zo dat kun je gaan beginnen met haken niet bij god te strak op je naald want dan wordt het lastig
ik ga nu een zo op deze manier de daad of mijn hand leggen tussen mijn pink en mijn ring in om iets te laat naar boven en dan wikkel ik hem een keer om mijn wijsvinger heen zo kan ik wat meer spanning er op zetten als dat nodig is dus het is zeg maar een beetje een controle deed je en op deze manier kan ik dan zo de daad waar ik mee werk gaan halen en nu heb ik dus al een losse gehaat spanning erop want zo de draad halen en dan heb je een losgehaakt spanning sloot het raad halen er doorheen trekken en dan heb je weer een losse is hier zo heb je dan die v-tjes die hou ik meestal vast zodat dat niet
alle kant op schiet en ik me daar geen zorgen over hoeft te maken gebruik verder gaan met haken want dat kan dus geen enkele kant opschieten en de spanning blijft dan een beetje gelijkmatig op alle stukken van het haakwerk zal ik hem nog een keer ik probeer niet te strak te haken wat anders wordt het ontzettend moeilijk om die draad hier doorheen te halen en dit ziet er ontzettend makkelijk uit toen ik begon was het opeens ontzettend moeilijk maar dit is wel iets wat je vrij snel in de vingers kunt krijgt zo een losse haken de beweging is altijd hetzelfde je moet wel opletten dat je dus spanning
op je bol een beetje hetzelfde hout en geen vertraging en drink krijgt ik heb nu al die heel stuk gehackt zoals je kunt zien en zo snel gaat dat dus als je een losse haakt ze zijn in principe de basis van vrouwen niet aan haakwerkje ja als je andere technieken gebruikt dan heb je een ander begin maar over het algemeen beginnen dan met een paar losse bij een magische ring is het een ander verhaal maar meestal als ik een sjaal begin dan zie je wel eerst een paar losse verschijnen en dat is denk ik wel genoeg een hele hoop informatie over een video en ik hoop dat deze inleiding in het
haken jullie helpt dat dat je een leuk hebben gevonden in een volgende video laat ik nog een ander soort te steken zien dus stokjes hoofdstukjes al die zaken en ik hoop dat je abonneert op dit kanaal der steeds video een like geeft hem omhoog als je abonneert op dit kanaal klik dan op het blokje naast abonneer button dan zie ik je de volgende keer weer tot dan en daag