makkelijk babysokjes breien het er zo uit neem jij omslag en dan pas ga ik naar de volgende lossen en ook pijn kan meer drie stokjes misschien heb je dit al eens eerder gezien dit is volgens mij niet de eerste keer dat ik dit maak maar zo krijg je
straks at en een soort boekel steeds drie stokjes in elke lossen en dan geeft hij al zo langzaam rond draaien ik ga nu zo helemaal terug haak en dan dat je natuurlijk het resultaat zien zo ik ben heel matig en nu ziet het er een beetje apart uit hij moet namelijk nog zo in model gevraagd worden en dan is het een perfecte een bok op het is ook minder stressbal hun werk ze zijn dus ook een heel snel makkelijk zelf een sleutel om te maken we natuurlijk nog wel een luchtje aan en dan is ie helemaal grillen van we gelijk al los andes zitten soms wel voor wat
grotere restje zoals echter klein beetje hebt ga je natuurlijk niet bij de zeg eventjes een knoop hier zo in en dan kan het zo direct aan je sleutels of nog even met een ring er tussen is je zelf gemaakt sleutelhanger al helemaal naar zoals tweede dit is echt voor de hele kleine restjes heb ik hier zo dit een zesje roze gepakt en die gebruik je hier zoals markering voor als je bijvoorbeeld in rondes haakt en het is makkelijk om te vergeten waar de ronde begint je hebt tegenwoordig ook van die kleine plastic haartjes paperclip achtige dingen wij ik gebruik liever geen
plastic dus vandaar zo met een rational dan voor het derde idee heb ik weer wat groter stukje res volmaakte maar even nummer daar ga ik een google zo praten is moeilijk vannacht een pompon van maken en dat kan natuurlijk ook gewoon met karton maar ik heb echt zo'n primair voor deze die moet dan aan de andere kant ook nog gevuld staat er is knippen dus helemaal rondom heeft die nog voor de volgende stap heb ik hier zult dit stuk nodig dat knap ik vast tweede knoop je erop zodat je cpet goed vast blijft zitten in dan kan ik dit ding losgehaald worden
en dan is die bijna ik zeg bijna omdat hij nog een beetje raar gevormd is het nog niet helemaal in model trokken in dit kan zo even weg we steken een paar hele lange apps die maken het nog wat korter zodat hij echt at mooie rond is hier nog wat meer en dan gaan we een mijn laatste idee ik heb hier nog een stukje daarmee ben ik van breien mest test hoe dat precies gaat wanneer je zeg maar sokken gaat breien en heb je weet ik hoeveel maal nodig heel ingewikkeld gedoe en daar wil ik niet eens echt goede rol van gebruiken mijn steeds die haal ik eventjes uit en het hele punt van deze
was om te experimenteren zijn dit soort restjes perfect ik heb die andere dus dat was een restje die heb gebruikt om te testen hoe het is werk met al die naalden breien vond mijn water 5 een stukje zoals deze hier met wat dikkere volt is perfect om een patroon een keer voor het eerst uit te proberen of als je niet zeker weet welke naald je moet hebben dan zijn dit soort restjes heel erg handig om nog eventjes bij de hand te hebben dus hiervoor zijn bolle restjes geschikt niet echt geleden als laatste heb ik hier zitten hele felle roze spul daar ga ik een armband maken
en dat wordt een hele eenvoudige armband ook voor begin is heel goed te doen zet eerst gewoon aantal los op in dat veel toch een beetje tegen onder draad dubbel te nemen we voeden even kijken of dit mensen komt het wel wat mooier uit toch soms is het ook gewoon een vervanging opstaan kijken wat het beste werk zal ik zet is een aantal losse eventueel kun je ook kralen erin mee haken dit duurt helemaal niet kan dit gaan namelijk op afknippen en even kijken of dit dan al lang genoeg is ja simpelweg gewoon eventjes zo ver de haken totdat je de juiste lengte hebt
dat hij om je pols past en dan is je armband maar dit waren mijn vijf ideeën van dingen die je kunt doen of maken met restjes wol die over hebt want weggooien is natuurlijk hartstikke zonde dat willen we niet ik hoop dat je deze video leuk hebben gevonden als is geef me een duim omhoog laat een leuke reactie achter misschien heb je zelf echt een supergoed idee iets wat je altijd met wol restjes zoek namelijk dat weten in de reacties en koop je in de volgende video weer 10 tot een en daar