makkelijk babytruitje breien vandaag heb ik weer een haak video voor jullie ik heb deze bloemetjes gehaakt voor pasen nu dat er aan zit te komen ik heb ook in treft je bij de blauw-groene lee zeer en die zijn ontzettend makkelijk om te haken het is met wol restjes gemaakte zoals ik het over heb van een bol dan bewaar ik dat gewoon en dan mag ik dit soort deeltjes van het aantal blaadjes kun je zelf bepalen hoeveel je gebruikt deze meldt gebruikt en ik ben begonnen met een magische liep ik toen we ons zo om mijn vingers aan erdoor en de hele tijd
steek ik ook er straks in de ring in als ik een plaatje afmaken ik zit eerste zie die los op en mijn ring ben ik zo groots en kleiner maken maar ik laat hem nog even mooi groot als volgende ga ik een stokje en daarna komen weer aantal lussen dat zijn je weer te zien en dan heb je het in de magische ring vast met een halve vaste er mist eerste blaadje op klaar en op deze manier wordt ieder blaadje gemaakt dus 3 lossen en drie dan een keer stokje dan haak ik weer 3 lossen en met een halve vaste maak hem dan vast in de ring dat is het tweede en zo kun je de zorg
aan met zoveel plaatjes als je wilt ik ga gelijk de deur met 3 lossen dan haken veel stokje en gerty inlossen nu moet ik nog een derde en dan komt halve vaste weer in de zin nu zijn er al op de zien plaatjes klaar ga beginnen aan vierde de stream losse en stokje en weer 3 lossen meer in magische ring met een halve vaste en dan heb ik 3 blaadjes nummer 4 ga ik nu maken deze tijd de zelf structuur met drie losse een stukje weer 3 lossen en dan vastmaken in de ring en op deze manier kun je zo veel plaatjes maken als je het zo ik heb de
50 gemaakt en nu ga ik afhechten dus ik knip de draad los ik trek de draad zo los en schrijf alles bij elkaar de begint wat trek ik zo aan en dan komt de bloem mooi samen zo zie je alle vijf de plaatjes bij elkaar en ik zeg ze even het 7 gebruiker en achterkant knoop ik de draadjes aan elkaar en als je de bloemetjes bijvoorbeeld wilt ophangen mijn kun je decentrale zo praten en aan elkaar vast knopen zodat ze los ons lus ontstaat ik ga dat niet doen ik maak een knopje en dan knip ik het hier gewoon af en zeus dan een klein bloemetje gemaakt ik vind hem heel leuk voor bijvoorbeeld
pasen om op tafel te leggen en ze zijn ook heel makkelijk en snel te maken met restjes wol ja ik hoop dat je dit leuk vond deze video te kijken dat jullie wat hebben aan deze handleiding als dat zo is laat me het weten door een reactie achter te laten of ze video een duim omhoog te geven ik kan natuurlijk ook dat je je abonneert op dit kanaal als je doet klik dan gelijk even op het klokje naast op neer de pitten dan mis je nooit meer een video van ons dus ja ik hoop dat je dat allemaal doet dan zie ik je in de volgende video weer tot dan in daag