makkelijk babyvestje breien zelf kunt maken en ik doe dat helemaal in hun rug te steken in één van mijn eerste video's heb ik al uitgelegd hoe je rechte steken bedrijf ik gebruik daarvoor de zelf snel dat ze een deze hier nummer 10 zitten aan elkaar vast je kunt ook voor normaal naalden gebruiken die niet aan elkaar vast zitten ik heb dan hier nog deze naald om na afzuigen en een meetlint om de juiste maat op te kunnen nemen dit is de rol die ik gebruikte als van urban reeds collection zijn 9 cent
roadtrip simpel je midden en 50 gram is zo'n 60 meter dat is geschikt voor de naalden die ik hier heb en ik heb hier voor iets minder dan de volledige bol wol gebruikt dat is natuurlijk afhankelijk van hoe groot je hoofd is en hoeveel je dus moet blij naalden die kan alleen met wat geduld aangeraden en dit is kleur nummer 69 en dan kom ik aan machine zo ik heb hier het begin van de daad en ik moet als eerst we steken opzetten daarvoor neem ik zo'n 30 centimeter vol zo vanaf begin van het raad ik leg een lus om mijn vingers op deze manier dan halen we daad er zo doorheen en trek
ik typ losjes niet te strak want anders kan ik straks niet goed in steken en dan ga ik de rest van mijn steken opzetten dat ook zo met een vijver en dan haal ik de draad zorgen dat zijn twee steken te zien 4 9 en nummer 10 dus ik heb hier 10 steken zo op mijn naald dat vind ik wel mooi breedte dan draai ik dit zo om zowel de draad in mijn linkerhand hierzo hebben en dan kan ik gaan beginnen met breien ik steek hier voorin dan haal ik de draad en dan laat ik de steek van de naald af zodat die op de andere treft dan komt de volgende de derde dus hier de nummer vijf 6 7 wacht
9 en nummer zo alle steken zijn nu op de andere naald terecht gekomen en dan draai ik de boel weer op en ga ik weer verder op dezelfde manier als met ik steek steeds in haal de draad en laten steekt dan zou afgaan in steken halen afloopt in steken halen af laten gaan en tot drugs 6 alle steek ik weer op de andere naald zijn ik rij al een rechte steken en daardoor krijg je een patroon dat nu de langzaamaan zichtbaar begint te worden zo nu kun je het iets beter zien hier zie je deze soort golfjes en aan de andere kant 5 vormpjes te in elkaar haken
het is de andere kant van de golfjes en dat wisselt elkaar zo steeds af budget twee vormpjes dan golfjes weer v vormpjes weer golfjes en zowel de voorkant als aan de achterkant van het bij werk zie dat het ziet dat er hetzelfde uit ik laat het nog even en verder zien met nog een rij is in steken het gaat niet altijd even makkelijk het water halen en dan steek af laten gaan en nu ziet het er zo uit naar nog een rij zeer zie al twee keer de v-tjes en de golfjes 10 pers wel afwisselen en aan de andere kant scherm precies hetzelfde hofjes en feitjes
en zo breed natuurlijk verder totdat dit om mijn hoofd heen past en de lengte die je nodig hebt dat is natuurlijk moet helemaal om je hoofd heen passen maar neem niet exact die lengte hadden er 2 centimeter vanaf voor mij is mijn onttrek van hoofd 52 centimeter maar met 50 centimeter aan hoofdband heb ik genoeg want dan blijft hij echt goed om je hoofd zit als een precies 52 zou maken dan geleid eerder af of hij rekt uit dus ik ga zo tot 50 centimeter zoals je hier kunt zien breien ze hoofdband is nu af ik ga dit even gaf kanten zo dit is afgekante krijg je dit v
patroontje bovenaan check deze even los ik neem een flink stuk bol zo nog wat heb ik nodig om de hoofdband aan een paar te maken ik heb hem hier pas af dat trek ik dan zo los even een mooi goed terecht trekken en deze twee uiteinden worden aan elkaar vastgemaakt daarvoor leg ik zullen uiteindelijk precies op elkaar ik heb de draad in de naald gedaan ik steek hier zo in en door de andere kant op er kijk je een beetje moeten steken liggen en dan ga ik zo steeds van ene naar de andere kant om deze twee uiteinden aan elkaar vast te maken ga steeds een steek verder
daar is het volgende ik ben nu een andere kant aangekomen wat betekent dat je in principe aan elkaar vast zit zo ziet het er aan de buitenkant uit dus dat valt niet op dat het zo niet verder gebreid is maar dat ze aan elkaar is gemaakt dat is wel het voordeel aan dit patroon zo en hier aan de zijkant hij wil ik het even extra stevig aan elkaar zien te krijgen door versterk hem hier zo in en dat er ook een paar keer opnieuw hier zo komt het dan goed strak aan elkaar vast zitten als ik dus een paadje zo die uiteinden aan elkaar heb gemaakt ga ik weer terug
dus hier ga ik weer per steek heen en weer en hier aan de andere kant ook natuurlijk ook nog een paar keer wat extra's ik zou nu in principe nog een keer terug kunnen en zijkant nog keer kunnen verstevigen maar ik denk eerlijk gezegd dat dit zo wel goed genoeg is dus ik steek neer nog even een keer door en dan trek ik de zaak door de lus dan zit dit goed stevig vast dat kan niet nul schuim en dan hoef ik alleen nog maar deze twee draadjes weg te werken zo ziet mijn hoofd pand er dan uit heel makkelijk te maken patroontje en ik hoop dat jullie deze video leuk vonden
als dat zo is laat me dat weten door de video een duim omhoog te geven of een reactie achter te laten als je abonneert op dit kanaal klik dan gelijk op het klokje naast op neer bits zodat je nooit meer video missen zie ik je de volgende keer weer tot dan daar