hallo makkelijk brei ik zwanger allemaal en welkom bij doe-het-zelf ideeën vandaag laat ik jullie zien hoe je deze kool sjaal kunt maken nu heb ik gebruik deze keer met een gerstekorrel patroon dat heb ik gemaakt door steeds afwisseling recht en averecht verdwijnen en dat laat ik zo dus nog in detail zien ik heb hier vol met knuffel lopen gebruikt een beetje grijs een restje achtige kleur zitten in en de details van die verlaat ik natuurlijk ook nog zien is een heerlijk zachte sjaal geworden en hoe ik het allemaal gedaan plek nysingh dit is de rol die ik gebruikt heb kern sprinkle cakes en steeds hele grote bol dus hier’s heb genoeg aan moeten hebben 240 lang heb ik hier zo’n zeven en zes procent acryl 20% wol en dan eens 3% andere vezels ik ga ervan uit dat die deeltjes die successen van de ander vezels zijn dat zijn dus de sprinkles en dan heb je ziet als kleurverloop het zijn of een net niet kleur geluid is niet niveaus dus net niet echt buigen is allemaal net een beetje maar grijs zullen hier geen ze 8mm naalden aan en die heb ik ook gebruikt die voor mij zitten ze aan elkaar met dit bandje dat is niet persé nodig je kunt ook gewoon een normale bijna alle nemen ik heb het liefst dat ze zo aan elkaar zitten dat vind ik het makkelijkst even kijken hoor de kleur heet hier een vernielen en hier ziet dan nog een voorbeeld van een medisch sjaal zou kunnen maken dat ga ik dus niet aan houden ik naar mijn eigen pad hem zo om te beginnen moet ik te steken op gaan zetten en hem zone 30 40 centimeter van de daad zo op zei dat gebruik ik voor het opzetten van steken ik leg hem zo op mijn vingers heen perfect er tussendoor met de naald echt settlers en en dan heb ik typ draad die naar de poll gaat om mijn wijsvinger de ander gaat om het puin op deze manier zet ik dan zullen steken op nv dan ga ik bij mijn damshire tussendoor en dan haal ik de draad die tussen mijn vingers zit verder stonden maar overheen en dan aantrekken niet de site aantrekken want dan kan je je handen na de 6 niet meer tussen krijgen en dan heb je een probleem voor dat je begonnen met ik heb een even aantal steken nodig dus ik zit nu op 7 met 7 rechts niet nee team met in zelfs wel lukt me nooit erg smal dus ik denk dat ik t er zo’n 420 neem dat dat ongeveer mooi is zo dit zijn de 24 steken dik dus op heb gezet hun zaak te nat dan heb ik die draad die naar de bal voor tom en wijsvinger en de eerste steek neem ik direct over op mijn ander maalt neem ik deze recht volgende averecht en zegt en averecht dat wordt dus steeds zo afwisselend gedaan legt aflegt recht averecht en zo door totdat je aan de andere kant vrienden ipad zo bijna heel de rij is of heb nog twee steken over de een na laatste averecht en de laatste is door zegt zo dan heb ik deze eerste wij klaar en zal en dan begin ik hier zo ver door deze over te nemen op de andere naald en dan doe ik het tegenoverstelde op in de steek van wat ik in de vorige web gedaan dus deze gaat averecht gebreid worden je hebt een averechts er komt een recht op hier is een recht dus daar wordt averecht gebreid en zo ga ik de steeds verder iemand even lessen op de eerste die je echt bereid hoe die valt en en eist steeds weer afwisselend met recht een averecht als het even niet meer weet dan kun je controleren door te kijken en naar streek die op je naald hebt dus als je een rechte steek tegenkomt dan breien averecht en kom je een averechte steek dicht dan breien en recht shirt tegenovergestelde van de rij ervoor ze patroon ontstaat doordat je dit soort afwisselt en het wordt zo wat duidelijker te zien zo ontstaat dus een gerstekorrel patroon in principe gaat dit heel snel ook als je nog maar net begint met breien want ze steeds hetzelfde scherm en leer je echt wel goed de basis ook direct mijn weer bijna het einde van deze me naald in deze wordt recht gebreid en de laatste om wordt altijd zo recht gedaan even aantrekken en dan wordt de eerste weer zo naar andere naald gedaan mooie rechte randen te behouden en dan gaan we weer verder met ons patroon steeds afwisselend recht en averecht maar uiteinde is het onrecht en overnemen om weg te verzanden te krijgen ik ben je ze een stuk verder en dan laat ik jullie het resultaat zien dus rode bol is vrijwel op ik heb 185 centimeter aan sjaal je ziet hier zodat kleurverloop al een beetje voorbij komen met verschillende grijsachtige tint eh tot een echte grijs hieraan begin en eind en dit is wat ik over heb een bol dus dat hebben we al menig voort afkanten en het aan elkaar maken zo rond afgekante neem ik deze direct over dat bericht deze steek vast patroon en dan wordt het achterste lus op deze naald over de voor stijgt drukken dan krijg ik een steek en dan wordt de achterste lus over de voor c stoppen dus ik volg gewoon het patroon en dan staan op de andere naald zitten dan doe ik dus wat anders zodat steeds maar twee zijn hier zo krijg je dan een vapor tuintje en dat vormt de afsluiting van show ik heb je laatste twee steeds wordt zo erover heen gaat en dan trek ik deze dus groot ik kan hen al doorheen trance even goed vastpakken en dan kunnen mijn opzij maar ik moet zo’n andere naald hebben maar die gebruik ik om de uiteinden aan elkaar vast zo ik heb het uiteinde op elkaar gelegd in je ze eventjes in steken en dan heb ik deze stompe naald zo maar mee deze manier zo uit en ze aan elkaar vast maar dat heb ik hier zo algemeen en heb ik je deze uiteindes nog aan dit moet nog eventjes af geknipt worden en dan moeten ze begin en eind rijtjes natuurlijk even weg gewerkt worden dus hier is alles wat ik nog over heb aan draadjes ik laat nog even naast van buitenkant zien hier zo zie je wel dat het een beetje ingedeukt is maar als je een dus om je nek krijgt dan valt dat ook niet meer zo kan zoals gezegd het huis en bijna twee meter lang dus kan dubbel om je nek doen en dan de verzorgen dat je heel die na het niet meer ziet en een met kleurverloop valt had weinig op dus ik hoop dat je deze video leuk heb gevonden als dat zo is geeft 400 ml of laat een leuke reactie achter prachtig je abonneert op dit kanaal loge het klik dan op het klokje naast abonneer button dan mis je nooit meer vier van ons dan zet je de volgende keer weer tot dan en daar