hallo makkelijk brei patroon allemaal en welkom bij doe-het-zelf ideeën vandaag heb ik weer een handleiding voorbereiden voor jullie ik ga jullie laten zien hoe je kunt leren rondbreien ik heb dit gewoon een simpel onrecht gebreid en hoe dat dan precies moet ga ik je nu natuurlijk laten zien ga als eerst het materiaal eventjes laten zien ik heb hier verschillende soorten naalden dus dit zijn korte langere van alles en wat hier ligt het verbindingsstuk heb ook nog een heel lang verbindingsstuk dit is anderhalve meter iets wat groots wat ik vandaag laten zien maar wel een optie dit zijn de wat kortere en deze kun je zo aan de naalden vast maken dat is een soort schroefmechanisme ik heb het systeem in hun onder video een keer laat zien als je daar geïnteresseerd bent zo 10 en eventjes op ik laat het nu ook even put signatuur dus een soort schroefmechanisme met een gat erin daar komt het staafje in zodat je het goed stevig aan kunt draaien en ik heb dus verschillende lengtes hiervoor ik ben hier het kleintje ik draai de maand erop dan pak ik het staafje erbij en die zich hier zo in en daarmee zorg ik ervoor dat het écht goed stevig vastzit aan andere kant ook natuurlijk precies zelf op oké even in steken en aan die verschil tussen als gebruik van korte en lange naalden ik heb hier dus lange en korte schild maar een paar centimeter maar goed met de lange komt er meer dat je meer in je handen hebt dus dat is misschien het makkelijk moment beet houden maar met de korte we begint hier het flexibele deel eerder dus dat is wat flexibel en met breien dit is gewoon eigenlijk persoonlijke voorkeur wat je het prettig zit maar ik vind we zo met kleine naalden wat prettiger ik met even op hoeveel centimeter ik nu heb van een een punt van nel van anderen is bij elkaar 40 centimeter 40 en een half en met dit flesje won ga ik laten zien hoe je dus ondergrond moet breien als eerst ga ik natuurlijk steken opzetten zet het heel losjes op niet te vast want dan wordt het in steken heel moeilijk wij zijn als die later god zo daar liggen en ik zit zo vol los lossen geef ze zoveel steken op dat dit hele stuk gevuld is ik ben aan de andere kant aangekomen zoals je ziet hem voelt ik kan zo gaan beginnen met breien nog even opletten dat er niks verdraaid is als verluidt zou zijn dan ziet het er zo uit ik samen gaan werkte op deze manier moet uitzien zonder verdraaiingen neem de raad ze op mijn hand schrijf het even iets naar voren steek hier zou in de eerste help dan ga ik zo gewoon en meest simpele manier blijken insteken draad halen en af laten gaan zit schot en richt bij je en na een om zonde ziet dat er zo uit ik ben nu bij overgang en daar doe ik in principe exact hetzelfde je kunt eventueel een markeer dingetje zijn hier zitten zodat je weet in hoef lus gezonder je bent en hoe ver je nog moet maar eigenlijk doe je gewoon de hele tijd hetzelfde als bij de overgang komt ga je gewoon door alsof er niks aan de hand is is eigenlijk hoef je ook nergens op te letten je kunt gewoon lekker door blijft gaan totdat je denkt dit is wel lang genoeg en dan ben je klaar je hebt ook geen moeilijk gedoe met de randen je hoeft niet ergens nog een ander soort steek te doen het is overal exact hetzelfde ik ga zo een stukje verder en dan laat ik jullie zien putten uit ziet als een stukje we op is ik heb geen rol meer over zijn visie kunt zien dus dit is wel zo’n beetje klaar aan de binnenkant zie je deze bobbeltjes 8 kan natuurlijk en de buitenkant is gewoon mooi recht gebreid afkanten gaat gewoon op dezelfde manier als altijd daarom heb ik ook nog een video om uit te leggen hoe dat moet maar ik hoop dat je deze vier ook leuk en leerzaam heb gewonnen als zo islam dat weten geef de video een duim omhoog of laat een reactie achter ik hoop dat je je abonneert op dit kanaal en als je wel dat klik dan gelijk even op het krukje naast abonneer button afstand het mis je nooit meer een video van ons dus ik hoop dat je dat doet dan zie ik je in de volgende video weer hopelijk tot dan en daar