makkelijk breien sjaal ik jullie laten zien hoe je deze muts met pompom kunt maken hij is heel makkelijk gehakt namelijk zonder te meer de of te minderen ik heb je namelijk in rijen gehaakt en daarna aan elkaar vastgemaakt dus niet door naar boven te gaan maar eigenlijk zijwaarts te werken deze rol die ik blijkt het heeft van zichzelf al een kleurverloop terzelfder ook gebruikt voor de pom pom en die verbergt ook waar alle draadjes zitten van het af rechten en zo en deze rand kun je zo ver om vrouwen als je wilt je kan hem te met is dus ook zo lang maken als je zelf wil terug manier waarop ik dit heb gemaakt zo ziet ie eruit als je zal niet onderhoud en dat is wel makkelijk als je heel lang haar hebt en dat ze graag allemaal in wil stoppen of je maakt de rand gewoon ontzettend breed en dan past ie zo in een keer om je hoofd voelt dat gemaakt heb ga ik je nu laten zien ik ken deze lion brand bol gebruikt dat is van de scarf ideeen en die is eigenlijk bedoeld voor sjaals maar weet je ja het werkt ook gewoon prima voor andere dingen dus het is leuk en aardig met je score 4 wij gaan er een muts van maken ik heb hier zoal een meetlint en een 6-punts naald even laten zien wat voor bol dit is dit is 285 meter dan zo’n 50 gram 78% acryl en 22 central dit is dus de naald die ik gebruik en ik ga even het begin van dit uitzoeken nou zoals je kunt zien verandert de rol van kleur we hebben zwart en wit een beetje grijzer tussen dit is de cream een blog variant dus na officieel zou je dan geen wit mogen noemen is het crème en zwart maar ik vind het van zwart naar wit gaan als ik het begin van vinden het beginnetje is zwart en ik begin met een aantal hoe lossen en ik heb zo’n 35 tot 40 centimeter nodig dus afhankelijk van hoe breed je de rand heb ik denk dat ik hem zo 38 centimeter maak en daarom hoef ik dus ook niet te tellen hoeveel los ik opzet omdat dit gemeten wordt en niet geteld we beginnen de sint zwart en hij eindigt uiteindelijk ook en sprak dus gaan zwart wit en zwart komt hier al heel langzaam aan een klein beetje wit en grijs erbij ik heb een stukje even kijken hoeveel dat is dat is een 26 centimeter ik heb nog wel wat meer nodig oké en dat is toch 38 centimeter dat is wel genoeg pro 38 centimeter en dan ga ik terug haken ik neem twee losse voor de hoogte en dan steek ik nu in de derde lossen in en ik ga terug haken in halve stokjes dit neem een omslag ik steek in ik haal de draad en trek moet je alle drie de lus op mijn naald en zo ga ik helemaal terug en weer helemaal bij het begin dus ik heb hemel te ga ik een halve stokjes nu neem ik 2 losse dan zou ik de hele boel om en ik ga hier niet boven in insteken niet in lid 5 lampjes maar in de kleine boogjes team achter de v vormpjes te zien zijn ligt ongeveer achter soms eventjes groep zoeken hier zo bijvoorbeeld en ik haak ook nu weer in halve stokjes dus ik steek hier achterin dit boogje in en niet in het weet je een beetje lastig te zien ze en zwart maar als kleurverloop wat duidelijker wordt wordt het ook beetje te zien dus ik laat het zo eventjes zien als ze wat meer wit inderdaad zit zo ik ben weer aan de andere kant van mijn haakwerkje hier zie je dat de v-tjes naar voren vallen omdat we achter hebben ingestoken en nu neem ik werk twee losse voor de hoogte en dan ga ik je in steken hier zie je alle peter u dat is wat we goed dat er wat wit tussen zit dus nu kan ik laat zien hier zijn de v vormpjes daar ga ik dus niet in steken die laat ik naar voren keepen door een boogje hier zo achter de v in te steken en ik ga weer terug in halve stokjes zo ga ik weer helemaal terug en in deze rijen haak ik zo verder tot de mutsen juiste lengte heeft om om je hoofd heen te kunnen dus de mens het ongeveer 52 centimeter zo lang blijf ik doorgaan met haken tot ik die 52 centimeter en hoe lang jij doorgaat met haken ja dat is natuurlijk afhankelijk van hoe groot jouw hoofd is en hoe breed je met zo hebben dus je kan dit makkelijk aanpassen de mijne is nu een flink stuk verder je ziet hier mooi hoe die v-tjes naar voren keepen als je in de boog is er achter in steekt het kleurverloop is ook mooi duidelijk te zien van zwarte steeds een beetje dit erbij waardoor het grijs leidt en dan dat witte in midden dan wordt het weer zwart en zo gaat het heen en weer tussen zwart en wit dit is waar ik gebleven ben nog eventjes de naald en ik eventjes met of dit al genoeg is nou ik heb hier iets meer dan 50 centimeter en ik hou het daarbij want als ik hem nu nog weer wat breder gaan maken kant zijn dat die match zo los zit en dat die over je hoofd heen gaat zakken vol geeft natuurlijk een beetje mee het project iets dus je kan een beter iets aan de kleine kant houden dan om te groot maken eventjes iets opnieuw doen maar dat is niet zo goed gelukt er vuurtjes op nick en dan citeer zijn klaar en nu wordt de met gesloten de standaard het eigenlijk ja een soort colsjaal op deze meer zou je dus ook al zou kunnen maken en als dit gedaan is lijkt het bijna alle op muts tussen het nog niet helemaal deze planten haak ik aan elkaar ik leg ze zo op elkaar beide uiteinden en steek ze dit er heen en aan de andere kant steeg ook zo in en hier zit het begin laat je een mesje in de weg dus dat is een beetje gepriegel maar ik houd de draad zo dan allebei de plek waar ingeslopen dat gaat door de volgende een zo daardoor heen en de data rijn trek in steken en insteken en halen het begin gaat altijd wat moeizame omdat je nog goed moet zoeken en daarna kom je een beetje een ritme dus dan gaat het sneller en zo zit het dan aan elkaar vast en zo ga ik dus tot aan het andere eind door zo nu ben ik aan de andere kant daar nog eens eventjes dit zo aan elkaar maken goed stevig vastzetten ik ga nu de draad doorknippen maar ik laat even een hele ook over het is een flink stuk wordt zo aan het zitten want dat heb ik nodig om de bovenkant dicht te maken en dan krijgt er met slechte vorm van een muts monteur dus voor het zorgelijk genoeg bol ik heb lekker vult aan vast laten zitten ik heb hem zo even los getrokken zo ziet de mens uit meer als een colsjaal dan onze muts ik heb hier een deze naald met stompe naald en daarmee ga ik hem met sticht maken en dat ga ik op deze manier doen ik zeg hier zo in en dat hij zeg maar zigzaggend van binnen naar buiten door de goal heen zo en dan quint op deze manier aantrekken en gaat het over kant dicht deze manier wordt dan dicht op hem en zit het vast en dan steek ik zo een beetje lucht raakt er doorheen om nog even goed stevig aan te trekken zo wordt het ook wat strakker en vast getrokken en hier bovenop komt straks een pompoen dus dan valt het ook niet meer zo op dat hier zo op dates mee aan elkaar vast is gemaakt samen maakt stuk niet echt uit als niet zo netjes is geworden de komt toch een bom bom bom aan de voor en de achterkant heb je het zelfde kleur verloop en zijkant is een zwart en van de rest van de rol ga ik met dit zelfs kleurverloop een pompoen maken hier ben ik klaar maar de draad die laat ik even zitten want daarmee maak je straks die pompon vast aan de mets om een pompoen te maken heb ik dit kleine apparaatje dat kun je zo openvouwen en dan de roldeur omheen wikkelen en dat gaat ontzettend snel maar je kan dit ook gewoon doen met twee stukjes karton die in een cirkel knipt gat erin en dan op dezelfde manier als ik nu doe daar vol omheen wikkelen maar meeste ene kant hier klaar die wordt alvast weer terug klikt nu het andere kamp nog even de andere kant is ook klaar dicht klikken ze ook doet zijn allebei de kanten en dan ga ik het open knippen zo ziet het er rustig los geknipt uit komt er nog een nieuwe draad bij kan gewoon zo los knippen die komt hier zo tussen de losse geknipte delen en die maakt er dan echt een pompon van goed aantrekken en dan leggen we daar een knoopje in dan kan ik dit ding zo opa altijd even makkelijk ja dat verklaart hoop hier vast nog niet helemaal doorgeknipt zo even een beetje in model brengen en daar is is pom pom klaar misschien nog een beetje bijknippen straks terug zet je in daar nog hoop uit namelijk een cantus parten andere smeer zwart-wit dit knip ik nog even een beetje bij want hier steekt wel heel veel zo extreem uit en dat moet nog bevestigd worden aan de muts ik neem de draad zo die gaat naar de binnenkant toe korter minuten stukjes van heb er een om wij gaan ook naar de binnenkant toe kan een als weg en zo deze strak aantrekken en heb ik hier ze deze twee talen dus de draad van de muts en de taalkunde pom pom en daar leg ik een stevige knoop in dit dader wordt nog eventjes mooi weggewerkt maar van de buitenkant zie er al helemaal niks meer van jij hier zo’n nog eventjes tim te laat je niet moet nog even weg werkt worden je komt uit kompel en even kijken als het goed is het er nog een begin draadje ergens hier ja je moet het ook nog eventjes weg gewerkt worden en dan is de metselaar en de rand hier zo die kan je zover om slaan als je zelf wil je kan er dus ja mama muts van maken die perfect past of een hele grote landen mensen vooral je haar inpast dat kun je precies zo ver de heren als je zelf wilt en bovenop zit natuurlijk een mooi pom pom ik hoop dat je het leuk vond om deze video te kijken als ze is dan me dat weten tweede video en download schreef of een reactie achter te laten we ook als het heel blij van ik hoop dat je abonneert op dit kanaal en als je doet klikt dan eventjes op het klokje naast abonneer button zodat je nooit meer een video van ons mist dan zit je in de volgende video weer tot dan en daar