makkelijk breipatroon baby hoe je dit patroon kunt haken dit is een putter met bubbels noem even de achterkant zoals je kunt zien is glad en dit wordt in rijen gaat de steeds in lijn met deze bubbels de leider tussen is dan gewoon vlak en dan volgt weer een rem tunnels en die bubbels die haak ik met vaste dit is de naald ik gebruikt heb en hoe ik het gemaakt heb laat ik nu zie ik begin gewoon met een rijden lossen en het aantal dat je neemt moet een even aantal zijn ik neem er 14 uur vijf zes zeven acht negen twaalf dertien veertien zo en hiermee kan ik zes bubbels maken ik sla er een over en als basis hij ging alles als vaste terug dus ik steek in ik haal de draad die twee laat ik zo loopt dan haar toe door en dat is heel erg zo dat de stam de basissen zijn 13 vasten dan neem ik een losse en ik draai de boel om en dan ga ik weer terug haken ik ga ik nu een vaste en voor de eerste wil doen nienke omslag ik steek in ik haal de draad ik heb drie dus op de had ik hou er door tweede draad en ik ga nu niet verder met onze stokje ik neem weer een omslag stickin en dan haal ik hem weer door 2 dus ik heb twee stokjes die ik niet heb afgemaakt waardoor 3 lussen op mijn eer alten en dat ik dan nog een keer en een vierde keer een halve stokje dus met vier kon afgemaakt stokjes heb ik vijf lussen op mijn naald switch kunt zien en daar haal ik dan uiteindelijk heel de datum en zo het eerste bobble head and the heart een beetje zo in elkaar gedrukt en in de volgende haak ik dan een vaste zo ontstaat dan een dubbel patroon dan ga ik verder ik heb dus een vaste gehaakt ik ga nu aan de tweede bubbel beginnen en daarvoor maak ik weer vier half afgemaakt stokjes dus ik steek nu in houder twee later op zitten een veert half stokje maakt hier en dan heb ik vijf lussen op mijn naald werkte draad doorheen haal en dan weer een vaste hier zie je de voorkant er zijn nu twee bubbels gemaakt en zo kwam er de hele tijd met vier half afgemaakt stokjes en dat doe ik tot het einde 4 of er niet afgemaakt stukje sorry en daar haal ik dan alles vrij zijn dat het dit is ons resultaat als ik alles terug hart heb en adsense is bubbels uitstaan en 100 nu allemaal niet te vol zeg maar te maken niet te druk maak ik een tussen wij met alleen maar vaste dus eerst neem ik een losse voor wat hoogte en hier ga ik ik dan een vast in daar iets groter gat wordt dat en gestoken hier weer een vaste en overal komt daar een vaste en door dit te doen zorg ervoor dat alle bubbels aan één kant kan dus ons krijg je dat zowel zeg maar links als rechts van het gehakt stukje komen en dan ben ik weer aan het eind met allemaal vast heb ik dit stuk raakt ik neem er een losse ik zou en bouillon en deze keer neem ik 2 vasten want ik doe afwisselend en zijn met 6 bubbels dan een rij met vijfde met 6 timer met vijf dollar met 6 dus in deze lijn is een bubbel minder en zorg ik ervoor dat deze bubbels zeg mijn de tussenruimtes van de vorige rij komen dus hier zo tussen in tussen die twee in komt de volgende dubbel hoe slag zo hangen door met de halve stokjes niks nu even en als ik je daar dan vier van heb vijf lussen op mijn naald en daar de draad doorheen en vast te maken en dan komt de volgende bubbel om je zo dat was de volgende ik laat eventjes de voorkant zien deze me even afgemaakt worden zo ziet het er dan uit zoals je kunt zien kan deze intussen lengte van de vorige rij ook dit doe ik natuurlijk weer tot het einde van mijn gehaakt stuk en deze wordt ook met 2 vaste afgesloten dit zijn die twee laatste vaste werkte had en zo ziet de voorkant er op dit moment hebt ik neem weer een losse en nu begin ik weer met de tussen wijn met vaste dat gaat vrij snel nu en in de volgende rij met bubbels dit is na deze met vaste komt gaan we er weer 6 maken zo dit is zij is klaar dus nu komt weer rij met 6 bubbels en dat wordt dus steeds opnieuw gedaan dit stukje het nu gedaan heb afwissen 6 w5w en de tussen wij met vaster te zien en de rij er waren vijf bubbels en zitten begint en eindigt met twee vast dat zo belangrijk om te onthouden ik maak dit stukje nog af en ik laat jullie het resultaat natuurlijk zien ze dit is dan het resultaat naar 5 rijen en daar zitten dan ook nog rijen met vaste tussen die heb ik meegedeeld zijn vijf re-ment bubbels en zo ziet het patroon er dan uit ik vind het een heel leuk patroon om te haken vooral vanwege treft is misschien ook leuk om te gebruiken voor iets als een push ofzo ik hoop in ieder geval dat je deze handleiding leuk vond misschien geheid dat dan zelf een keer maken laat me dat dan weten een reactie achterlaten of geef de video een duim omhoog ik hoop dat je je abonneert op dit kanaal als je dat doet klikt dan ook even op het klokje naast de abonneer button zodat je nooit meer een video van ons mist ja als je dat het zweet je in de volgende video weer dus hopelijk tot dan en daar