makkelijk patroon babydeken breien moment zou alles
begon moeten kloppen zoveel post niet gedaan neerkomt en rechten dan averecht recht averecht legt have this en zo gaat het gewoon de hele tijd door dan moet het wel goed blijft gaan dus de taak beweegt zich ook steeds van voorne afdrukte opzichte van blij werk en dat wisselt steeds om afhankelijk van soort steek dat we blij hier zie je de rechter boven elkaar en averechte die zit er tussen in kom foutje gemaakt even opnieuw en dan het laatste vers rechts ja nee klopt nu begint het een beetje duidelijker tour doe ik dat zou eruit moet gaan zien dus zo rijtjes van v-tjes boven op
elkaar en daar tussen zitten de averechte steken in tijden boren om een om verder te gaan eerst neem ik zo direct over zonder dat te doen en dan ga ik weer verder dus ik begin zoals deeltijds weer met aan rechten je wordt gevolgd door een averechtse steek rechte steek en zo ga ik dus nog een hele tijd en kijken of het klopt ja nee fout zich naar henk dus die gaan we even opnieuw doen nou ik ga nu een stuk verder breien en ik laat je natuurlijk zien hoe het er dan verder uitzetten ik ben nu een heel stukje verder zoals je kunt zien en zo ziet het patroon nu dus uit als je
wat verder komt dit gaat redelijk snel het is ook niet al te moeilijk als je je hoofd een beetje bij held en dan zie je zo eigenlijk alleen de v-tjes en als je hem uit elkaar trekt wat heel goed kan want hij lijkt mooi mee dan zie je hier de tussen in de averechte steken geappt heel mooi zo in elkaar het is ook best wel dicht en dik en aan de andere kant zit er exact hetzelfde tijd omdat je een soort steken steeds afwissen dus de rechtse steken die verstoppen de averechts eigenlijk zo ziet de sjaal uit na twee volledige bollen wol en dit is zo'n zweet u net iets meer
2 meter nog wat aan sjaal hij is heel erg elastisch hij mooi mee en hij is ook heel lekker dik en warm dan moet ik hem natuurlijk nog eventjes gaan afkanten afhechten de show is nog niet helemaal af ik heb nog wat wol overgehouden dat is misschien nog genoeg geweest voor een lijn maar liefde het zekere voor het onzekere ik maak hem die van u af even wat worden geschapen eerst een mening er over op mijn andere naald zoals ik de tijd heb gedaan dan wordt de volgende recht gebreid en dan wordt achterste over de voors tegen half en dat ziet er dan zo uit dan laat me
dicht dan wordt de volgende averechts gebreid overal op de andere naald en dan komt de achterste eroverheen je er overheen en hen die laten we dansen we vallen stan weer een rechte steek dan heb ik er twee die naald en de achterste komt over de voorste als duwen blijven zitten ja mama averechtse twee op mijn andere als en 8e komt over de vorst een is hier zo komt dan een randje met vee vormpjes dus dat wordt de laatste rij van deze sjaal en zo doet dit met alle steken die ik nog heb zo ik ben klaar met het afkanten je hebt nog een lus om in als
maar die tags oorlog had nog flink wat over zo trek hem er zo los ons even stevig vast zet hier even schuilen zijn want het soort van nog wel heel veel zo dat moet afgelegd worden weggewerkt zo zit het einde er dus uit even kijken waar het begin was ze vergelijking dus je zit eigenlijk niet echt een groot verschil der tussen ja net ietsjes anders maar dat voor ook niemand op de gebied zoals je deze sjaal draagt dus zo ziet en sociaal duur dan uit met dit afwisselend er echt een aan slechts gebreide patroon met deze filmpjes en daar tussenin a vecht steken ik hoop dat je het leuk
vond deze video te kijken als ze islam dat weten door de video een duim omhoog geven of een reactie achterlaten je kunt je ook abonneren op dit kanaal klik dan gelijk op het klokje naaste abonneer button als je doet mis je nooit meer video vond ik hoop dat je de drukte zich in de volgende video weer tot dan en daar