makkelijk patroon babysokjes breien jullie een soort basistechniek ontwaken laten zien daarmee kun je deze spiralen maken het is heel erg makkelijk je gebruikt alleen lossen en stokjes hierbij en ja je kunt zo aan iets bevestigen met het water je overhoudt met deze stukjes bijvoorbeeld of ergens als decoratie en vastmaken in principe kan dit met iedere soort wol en iedere dikte naald en ik ga je nu laten zien hoe je precies ik heb een wat kleine naald komen vandaag omdat ik ook wat kleinere rol heb dan voor wat der lubbe doelen en om te beginnen zk zei ik
van 15 lossen op 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 14 15 zo ziet ie je het heel makkelijk zo opgezet en je kunt hem natuurlijk zo lang maken als je wilt nu neem ik nog plezier losse erbij die heb ik 6 nodig om een stukje stug te maken in deze vierde lossen ga ik na ontslag mijn naald erin steken en haal ik de draad daar doorheen en dan haar is door eerst weg nam ontslag en ik zeg nog steeds en zelfs los in dan haal ik hem blik doorheen de draad eerst er twee en dan door alle te nu ga ik naar de volgende losse een slag in steken halen per 2 trekken
en die dan door te dikte en dat druk twee keer zo dus drie keer stokjes in een losse haken omslag in steken nu 2 en door 3 ontslag in steken halen door twee checken en door jack en dan de derde keer in deze lossen en zo doe je dat hele stuk terug je ziet al hij begint hier een beetje te draaien dat wordt nog steeds meer hoe verder je komt en uiteindelijk citeer dan zo uit ik heb hier nog een paar losse te gaan ik maak me ik heb hem nu hengel af ik knip de draad lost is niet meer nodig en dan kan ik dit uitzetten aantrekken en dan knoop ik begin en
einde gewoon zo vast en zo ziet de spiraal er dan mijn trekt naar dat hij ook van zelf kon weer op en ja je kunt hem zo gebruiken als versiering je kunt u makkelijk ergens hem ophangen eraan vastmaken ik heb hem ook in schril gemaakt laat ik ze nu nog even bij zien dus ja zo kun je dit heel makkelijk haken met al een losse stokjes en ik hoop dat je deze video leuk heb gevonden assen swiss geef me dan een duim naar boven en vergeet ook niet je te abonneren op dit kanaal dan zie ik je in de volgende video weer dus hopelijk tot dan en vandaag