hallo makkelijk slofjes breien vandaag ga ik je laten zien hoe je dit patroon kunt maken of gaat ontzettend snel dit wordt met een brickstix gedaan met halve stokjes het is echt makkelijk makkelijker dan klinkt het gaat ook heel erg snel en krijg je in deze video natuurlijk zien hoe dat moet als eerste zet ik een serie inlossen ik neem een oneven aantal 6 9 10 11 12 13 14 15 en dan heb zo'n stuk dan neem ik er nog te zien bij twee te zie voor de hoogte dan meng ik het beslag en in vier de losse stick in dan trek ik de water alletwee door
hier heb ik dus twee losse voor de hoogte dan lossen sla de eentje over omslag en vierde losse steken in ik haal de draad en trek moet je alle twitter neem ik een losse omslag in steken halen en doorhalen zo zie je dat deze halve stokjes die ik ga ik heb ver uit elkaar staan dat komt omdat je steeds een losse overslaat en daardoor krijg je dus ook dat patroon in zo ga ik steeds verder haak omslag in steken draad halen alle zwart zo ziet de zijde lang uit als die kaal is die neem ik weer versie lossen precies zoals aan de andere kant dan draai ik het hele spul om
ik neem het omslag steken in in die grote dan haal ik het water heen hij komt er allegorie neem losse omslag door het grote gat de taart halen en dan dat alle drie lussen trek losse omslag in steken halen alle drie te halen het is een heel makkelijk patroon zo heel losjes te maken en ik ga nu nog weer verder met deze zijn zo zitting nu na twee ronden je ziet al het patroon de goed inkomen en ik haak nog plezier gezonde erbij zo u zijn er een paar draaien bij gekomen zo ziet hier dan uit ik vind het in ieder geval heel mooi patroon hij is ook heel erg makkelijk te
haken hij is snel behagen zoals je hebt kunnen zien en ja ik ben heel enthousiast over ik hoopte ook leuk vind aan we dat weten door een reactie achterlaten of te video een duim omhoog geef daar wordt natuurlijk altijd heel blij van en vergeet ook niet je te abonneren op dit kanaal als je dat doet zit je in de volgende video weer hopelijk tot dan en daag