Hallo,

We kwamen met een video van een breimodel dat we al verschillende seizoenen tegenkomen en waar we allemaal dol op zijn!

We hebben dit vest met patroon gemaakt met het recept van Minervashand, dat bekend staat om het beroemde model Gigi Hadid!

Je kunt een vest in elke gewenste lengte maken met deze motieven die je gemakkelijk kunt maken.

Begin meteen met breien met onze uitgebreide uitleg en video!

Materialen

 • Sneeuwbal meer touw;
  5 stuks zwart (K940) kleur touw
  2 stuks rood (K144) kleur touw
  2 stuks Oranje (K857) kleur touw
  2 stuks Groen (K410) kleur touw
  2 stuks bruin (K890) kleur touw
  2 stuks wit (K010) kleur touw
 • Haaknaald 5-6 mm
 • Naald

Fabricage

We beginnen met de gewenste kleur en veranderen de kleur in elke rij. Omdat we onze zwarte draad gebruiken om te naaien, gebruiken we het motief niet tijdens het breien.

een) We beginnen met het trekken van 4 kettingen en zinken in de eerste ketting om een ​​ring te vormen.

2e) We gaan naar de volgende rij door aan 3 kettingen te trekken. We maken 11 dubbele leuningen in de ring, samen met de ketting die we aan het begin hebben getrokken, maken we in totaal 12 leuningen. We maken de rij af door de kleur te veranderen en te scrollen met het kleur touw dat we kiezen.

3) We gaan naar de volgende rij door aan 3 kettingen te trekken. We wikkelen het touw om de haak en zinken weg in de ruimte tussen de trapleuningen en komen uit de eerste twee touwen, dan verlaten we alle touwen. We maken een dubbel amandelmodel. We trekken aan 2 kettingen, springen over een reling en laten het touw in de ruimte ernaast zakken door het touw in het haakwerk te wikkelen, komen dan gewoon uit de eerste twee touwen en laten het touw weer zinken, en we komen eerst uit de eerste twee touwen en komen dan uit alle touwen in het haakpatroon en maken dubbele amandelen. We maken de hele rij af door dubbele amandelen te maken en dan 2 kettingen. We maken in totaal 12 dubbele amandelen. We maken de rij af door de kleur weer te veranderen en te scrollen met het kleur touw dat we kiezen.

4) We gaan naar de volgende rij door aan 3 kettingen te trekken. We wikkelen de gehaakte draad in en laten deze in de ruimte in de buurt zinken, komen uit de eerste twee touwen en houden een draad vast. We wikkelen het touw opnieuw en zinken in dezelfde ruimte, we laten de eerste twee touwen achter en wachten op het touw in het haakwerk, nogmaals wikkelen we het touw in het haakwerk en zinken in dezelfde ruimte, we komen uit slechts twee touwen en komen dan uit alle draden in het haakwerk. We maken zo’n drievoudig amandelmodel. We trekken aan 3 kettingen en gaan verder naar de volgende ruimte, hier maken we een drievoudig amandelmodel. Na het maken van een drievoudig amandelmodel in alle blanco’s en het trekken van 3 kettingen ertussen, beëindigen we de rij door het touw te wisselen en te scrollen per lus.

5) We gaan omhoog met 3 kettingen. In de nabije ruimte maken we 2 dubbele leuningen. Zonder aan de ketting te trekken gaan we naar de volgende ruimte en maken 3 dubbele leuningen. Nogmaals, zonder aan de ketting te trekken, gaan we verder naar de volgende ruimte, maken 3 dubbele leuningen, trekken 2 kettingen en maken 3 dubbele leuningen in dezelfde ruimte. Zo creëren we een hoek. Nadat we in de twee ruimtes 3 dubbele leuningen hebben gemaakt zonder er een ketting tussen te trekken, maken we een hoek in de derde ruimte. Op deze manier ronden we de bestelling af.

Ons motief is af!

Terwijl 23-27 motieven voldoende zouden zijn voor een kort vest, zouden 56-60 motieven voldoende zijn voor een lang vest. U kunt het aanpassen aan uw eigen lichaams- en armmaat.

U kunt motieven combineren door te haken of door te naaien. Om het aan elkaar te naaien, moet u de laatste rij met zwarte draad breien door in elke lus 1 dubbele leuning te maken. Als je gaat haken, breien we de laatste rij terwijl we deze combineren met zwarte draad.

Gezondheid in jouw handen!