Hallo bij onze huidige twee-spindel babyslofjes modelserie Easy Knitting Blue babyslofjes Pasgeboren babyslofjes maken Model Easy twee-spies babyslofjes …
vindingrijkheid in deze zee, welkom op mijn YouTube-kanaal Allereerst, hoe gaat het, ik hoop dat jullie allemaal heel, heel goed zijn. Het is heel gemakkelijk om deze slofjes te maken en het ziet er heel mooi uit aan de voeten. Dit zijn de benodigde materialen, Ik heb een eenkleurige bootie-draad gebruikt. Ik heb twee spiesen van 3 mm en ik heb een naald. Laten we nu je model beginnen door lussen te maken. Ik brei door mijn nek uit mijn hand te gooien. Ik gooi zoals dit abonneer en laten we wierp in totaal 40 9 lussen. We hebben op deze manier 49 lussen op ons handwerk gegooid. Aan het begin van dit model vouwden we 3 in de vorm van veelvouden van 3, en ik zag het in veelvouden van 3, toch? laten we meer toevoegen Ik gooide hier 48 lussen als een veelvoud van 4, en ik voegde een extra toe voor grotere voetnummers of Small Foot-nummers.Ik neem het altijd zonder te breien, in de anderen ga ik door met breien, abonneer, laten we doorgaan tot er een laatste is steek, wat heb ik met de laatste steek bedacht, oprecht ik sterf altijd recht, de randen komen soepeler uit abonneren ja nu mama, eens kijken, laten we eens kijken, zoals ik al zei, altijd de eerste steek ik kocht het zonder te breien sony we brei het plat nu kochten we het zonder te breien, ik brei de anderen in omgekeerde richting inschrijven of ik brei Harosha brei lussen aan de voor- en achterkant van het breisel in omgekeerde richting en maak het op deze manier kijk, we hebben de werkvolgorde gemaakt, dus laten we de lussen breien op de voor- en achterkant van het breiwerk in omgekeerde volgorde en Laten we een rij harosha’s maken Laten we een rij van 123455 tanden breien en nu we zullen beginnen met het bouwen van ons model Ik sta voor het breiwerk Ik heb de 12345 rij haroşe gebreid ik brei twee drie drie recht brei een omgekeerde een een averecht drie brei 1 averecht 3 recht brei dus laten we naar het einde van de rij gaan Ik heb de laatste drie steken recht gebreid Ik heb er nog één over, maar de laatste steken waren altijd plat Ik heb plat gebreid over het onderwerp Ik begon bang te worden nu ga ik naar de achterkant van het breiwerk, zonder de eerste lus aan de achterkant te breien van het breiwerk, laten we alle anderen zo in omgekeerde volgorde verplaatsen, ga naar het einde van de rij en ga altijd naar de voorkant van het breiwerk. Je hebt drie rechte lussen, voordat ik ze brei, wikkelde ik mijn opblaasbare touw eromheen En kijk bij 3 van deze drie rechte lussen bij elkaar. Ik nam de naald met de naald, ik breide ze samen, omgekeerd dit En nu wikkelde ik mijn garen om en breide hier de averechte lus, kijk, ik breide drie lussen achteruit, aan het begin en aan het einde, ik een lus gewikkeld, we hebben het gemaakt om te openen, nu na het breien van een averechte lus 2- Ik heb 3 gewone garens, ik heb deze drie rechte steken gewikkeld, ik nam er 3 in omgekeerde volgorde en ik breide de volgende averechte steek. Kijk, ja , nu heb ik drie rechte steken, ik heb drie rechte steken gemaakt zonder ze te breien Ik brei 3 van onze lussen in omgekeerde volgorde aan elkaar, nu heb ik de training gedaan, ik brei de volgende averechte lus, laten we hetzelfde doen tot het einde van de rij, ja, kijk, ik heb het laatste model ervan gemaakt, Sony recht Kijk, nu zit ik op de achterkant van het breien. Ik neem het zonder te breien, dit omvat de nabootsingen het is gestopt, waarom doen Ik brei zo achteruit, hier is ons aantal steken altijd hetzelfde, het blijft hetzelfde, er is geen gevoel van toename in ons model Laten we zo naar het einde van de rij gaan. Kijk, ik ging er weer vooraan, we hebben het drie effen drie effen breipatroon opgezet, nu herhaal ik het proces dat ik deed toen ik voor het eerst opnieuw begon. Ik nam de eerste steek zonder te breien. Ik nam de eerste steek zonder te breien. Ik brei de steken weer in omgekeerde volgorde, 3 rechte steken, één achteruit drie rechte steken, één achteruit om de rij te voltooien, ik voltooide het gezicht, ik ga naar deze kant, we breien allemaal dezelfde steken aan de achterkant, ik ben aan het einde gekomen, ja, nu ben ik aan die kant van de dood gekomen, nu als het komt, nam ik de eerste steek zonder te breien ik ben als je de springkussens eruit ziet, heb je drie platte lussen. Ik neem er drie samen en brei ze omgekeerd. Op dat moment wikkel ik mijn opblaasbare draad een keer en brei ik de omgekeerde lus. Ik brei de volgende omgekeerde lus en we gaan om hetzelfde proces op dezelfde manier voort te zetten, is ons deel als volgt Kijk, de rijen zullen doorgaan in de vorm van een herhaling, er zijn delen zoals ballen, kijk tot er een, twee, drie of vier zijn, kijk zo naar boven, ik ging door met breien, en terwijl jij breit, breien we 3 van de drie lussen in omgekeerde volgorde, ze zien er zo uit, de bal ziet er zo uit, totdat er een is. Ga door, laten we eens kijken hoe ik mijn rijen heb voltooid, kijk, als deze cirkels één, twee of drie zijn, ben ik weggegaan ze hier. Nu zal ik het dominante deel later doen. Kijk, ik zal hetzelfde doen. Om die reden heb ik 9 lussen in het midden ingevoerd, als de slechte lus aan de randen zal zijn, zijn dit twintig lussen? Moet ik neem de naald, nu brei ik alle lussen achteruit. Laten we alle lussen krijgen door te breien. Laten we 20 maken. Koop ik 10-20 lussen zoals deze, nu brei ik de negen lussen in het midden? [Müzik] 12345678 Ik brei 8 stukken van negen met 10. Ik brei ze samen en keer de achterkant zo. Ik nam de eerste steek zonder te breien en brei de anderen binnenstebuiten. Ik ga verder naar de voorkant, Ik kocht die eerste steek zonder één twee drie vier vijf zes te breien Ik ben gestorven 1488, kijk, is de negende laatste steek ernaast Op dezelfde manier kun je aan deze kant tellen, nu brei ik ze samen van de laatste steek en keerde de achterkant van het breisel Ik heb de rijen voltooid, laten we tellen 12345678 Ik ben nu aan het breien Nu tel ik de steken hier 2 4 6 8 10 13 over, dit zijn 9 steken in het midden 2 4 6 8 10 13 er zijn ook 13 steken hier 13 steken hier en 9 steken hier in het midden nu hier ik ga de negende naar beneden Ik ga verder met onze andere steken een voor een tot het einde van de voorbeeldrij, is dit het probleem of heb ik de resterende 13 steken gebreid Kijk, ik heb dit op deze manier voltooid.

Laten we achteruit breien en ervoor gaan, nu ga ik alle lussen achteruit breien, zowel aan de voor- als achterkant. Killer Laten we 39 rijen voltooien. We eindigen met breien door onze lussen te sluiten terwijl we 10 breien We hebben in totaal 10 rijen breiwerk gemaakt, je kunt twaalf dertien veertien rijen doen, je kunt ook 876 doen. Je kunt dit deel aanpassen aan hoe lang en kort je wilt. Ook hier heb ik zojuist Harosha You gebreid kan het in rubber breien hetzelfde je kunt ook doorgaan met het model zodat je het op deze manier kunt verbeteren, laten we nu de rijen voltooien Ja, ik heb mijn geheimen voltooid, kijk, we zullen de rijen harosha tellen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 nu, terwijl ik tien rijen brei, zal ik deze lussen sluiten en het breien van de slofjes afmaken. Ik kocht de andere fles, breide twee van de lussen aan elkaar, ik breide de twee lussen aan elkaar, ik nam de resterende lus van de andere fles, ik breide de twee lussen aan elkaar, ik nam de resterende lus van de andere fles, ik nam alle de lussen Laten we hetzelfde proces doen, als de laatste lus over is, knip ik mijn draad iets langer, ik zal het gebruiken om te naaien, kijken of ik de lus zo trek en dan ga ik hem zo aantrekken dit en ik heb Fatih’s omslag voltooid, ik ga het zo omdraaien, ik ga mijn draad door mijn naald steken en ik kom, ja nu heb ik de twee uiteinden ervan zo gecombineerd, kijk een keer aan mijn draad, ik vul de naald hier, ik ga de maat maken Ok nu laten we het er zo uitzien, ik neem de enkele vleugels van beide kanten van hier en hier Schrijf je je zo in en laten we er net zoveel omheen gaan als deze tip en kijk, ik heb mijn slofjes genaaid en ik heb ze voltooid. Als je je niet allemaal tegelijk abonneert op mijn zeekanaal, kun je je op mijn kanaal abonneren door op de rode geschreven abonneertekst onder mijn video’s te klikken en je kunt altijd mijn breivideo’s volgen. tot ziens in mijn video’s doei [Müzik]

Leave a Reply