MOTIEF LOOK BLOEMEN SHAWL MODEL GEMAAKT VIDEO EXPRESSIE
Pattern-View-Flower-Sal-Pattern-Making

Motief op zoek naar bloemenpatroon omslagdoek maken

Ik blijf je nieuwe en verschillende sjaalmodellen laten zien. Vandaag wil ik je een gehaakt, zeer flitsend en stijlvol sjaalmodel laten zien. Ik zal de gedetailleerde constructiefase geven met een videoverslag. gehaakte sjaal patroon Ik vind het erg leuk, jij zult het ook leuk vinden.

Vandaag wil ik de productie van een heel mooi sjaalmodel met jullie delen. Dit sjaalmodel is een zeer flamboyant model met een dubbel patroon. Als je de sjaal voor het eerst bekijkt, denk je misschien dat deze is gemaakt van kleine bloemmotieven. Maar dit sjaalmodel is een model dat uit één stuk is verwerkt.

Motief op zoek naar bloemensjaalpatroon de constructie begon vanaf de punt van de sjaal. Nadat aan de drie zijden een bloemmotief was gemaakt, werd het als een half vol motief in de andere rijen voortbewogen. Het randgedeelte van dit sjaalmodel is gemaakt met halve motieven op de randen.

Het belangrijkste detail om op te letten bij het sjaalmodel is dat de meerderingen op de juiste plaats worden gemaakt om een ​​lijnachtig uiterlijk te creëren. Terwijl het aantal bloemmotieven in elk geheim toenam, ontstond een zeer glad uiterlijk.

Bruidsschat sjaal model U kunt de locatie van de verhogingen leren door de vertelling in de video tijdens het maken te volgen en leren hoe u de sjaal kunt voltooien door deze te vergroten.

Voor het sjaalmodel zijn hier crèmekleurige angora sjaalgaren gebruikt. Hier heeft een gewone sjaalgaren de voorkeur. U kunt desgewenst ook zilvergaren gebruiken. Dit model ziet er erg stijlvol uit als het is geborduurd met lichtgekleurde draden van verschillende kleuren.

Motief op zoek naar bloemensjaalpatroon U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.