muts breien met 2 naalden

muts breien met 2 naalden Ik hoop dat het je helpt bij het oplossen van je twijfels. Laat je vragen achter. En suggesties. Beste wensen.
Voordat ik aan deze video begin, wil ik je erop wijzen dat ik altijd alle opmerkingen beantwoord die je bij mij achterlaat als je vragen achterlaat, wees je ervan bewust, want je bent er zeker van dat ik het zal beantwoorden, ik ben geïnteresseerd in het oplossen van al je twijfels zodat je je werk kunt doen en ze zijn geweldig, nou, ik ga vandaag met deze video beginnen. Ik ga met je praten over een vraag die bij ons allemaal opkomt als we met stoffen werken of een klus met de hand, hoeveel we moeten vragen voor een stof om de kosten te krijgen die we hebben. We moeten rekening houden met verschillende factoren, de belangrijkste en ik denk dat de eerste waarmee we rekening moeten houden het volgende is allereerst het aantal garenaccessoiresknopen met accessoires Ik heb het over kleine pareloogjes of gespen die ons kunnen helpen om die laatste hand te leggen. gaan ons werk noemen al deze materialen, ook hier kunnen de vullingen bij worden gedaan, deze die ons dienen voor de kussens de vrienden De poppen die ook textielverf moeten bevatten, alles wat ons helpt zodat ons werk helemaal af is en dat het ziet er geweldig uit, laten we het over deze hoed hebben, kijk eens naar deze mooie, het is een volwassen maat voor tieners en ik heb ongeveer 110 gram uitgegeven. de kost 110 gram van deze honger in dit geval goed, het heeft geen accessoires, het heeft niets, het is gewoon het garen kost 18 pesos, de 50 gram tot hier van de kosten vanaf de volgende manier het aantal gram 110 gram tussen het meten van de presentatie van het garen. Ik leg uit dat het garen dat ik gebruik in bolletjes van 50 gram zit, dus ik ga het delen door 50 gram als je bolletjes van 100 gram had dan is het simpelweg gedeeld door 100 in mijn geval is het 50 gram dan door 50 zeg dat ik gebruik 22 is bollen garen Dat wil zeggen, 2 meeldraden en een beetje meer van het volgende is gelijk aan hier ga ik 22 plaatsen, wat het resultaat is dat ik naar me gooi nu zeg ik gebruik twee punten twee Ik ga de garenbollen vermenigvuldigen met de kosten, de totale kosten per bal, dat wil zeggen, een bal komt uit 18 peso voor een bal van 50 gram Ik ga het vermenigvuldigen met 18 en hier laat het me zien dat deze klus me 39 punten 60 heeft gekost zoals in mijn geval. was geen accessoire of iets om toe te voegen ik leg gewoon 3960 keer 3 geeft me een resultaat van 118 punten 80 dit zijn de kosten die ik dit werk hier zou moeten geven we kunnen bijvoorbeeld afronden op 120 peso ook waar we rekening mee moeten houden is de tijd om dat werk af te maken als vrienden die veel details hebben die ook extra kosten met zich meebrengen, we kunnen er bijvoorbeeld rekening mee houden dit werk is een heel eenvoudige klus heel gemakkelijk te doen is mijn paardenstaarthoed die ik hier al had achtergelaten de video is zo’n eenvoudige klus dat je een standaardtarief kunt stellen voor de slipper of de zool kost 60 peso van deze honger die ik heb uitgegeven 200 gram en het heeft niet meer het heeft geen knopen het heeft niets alleen de zool en mijn garen Ik heb dan 200 gram / de maat waarin ze ons het garen geven praten over 100 gram 50 gram ik heb 50 gram dan 200 tussen 50 geeft me 4 4 ​​​​voor 18 pesos geeft me dat het 72 pesos kost wat we gaan vermenigvuldigen met 3 zal alleen de hoeveelheid garen zijn de accessoires niet de hoeveelheid garen vertelt me ​​​​dat er 72 keer drie zijn geeft me 216 pesos 216 tot dit ik ga de accessoires toevoegen dat is de juiste manier 216 + 60 pesos zijn tweehonderdzesenzeventig pesos dit is hoe we de kosten van onze banen moeten krijgen Ik ga nog een keer herhalen hoe we ze krijgen we gaan om ze allereerst de hoeveelheid garen te krijgen, de totale kosten van ons garen hier heb ik dat ik 200 moet uitgevengram en de kosten Het was 72 peso tot dit bedrag ik ga het vermenigvuldigen met 3 resulterend in dit bedrag 216 peso alle bedragen die voortkomen uit de kosten van garen gaan we het vermenigvuldigen met 3 in dit geval is dat het geval van de hoed die ik moet maken van mij garen heb ik 110 gram uitgegeven en uitgaande van het gemiddelde dat ik 39 punten 60 besteed aan deze 39 punten 60 vermenigvuldigd met 3 wat me een totaal geeft van 118 met 80 cent aangezien we deze kosten hebben, gaan we naar stel dat we een gesp kopen, een ring, een vullende ogen van textielverf. Wat het ook is, hier gaan we het toevoegen van accessoires als we al de totale kosten van garen en accessoires hebben, dat zijn de kosten die we aan onze klant mijn vrienden zijn erg arbeidsintensief ze zijn zwaar werk omdat je moe wordt het zijn langdurige banen in sommige gevallen zoals huwelijkszaken of individuele dekens, dit soort werk moet andere kosten hebben voor de tijd die we investeren om dit werk te doen, als het veel lichamelijk werk is en veel werk, ik bedoel hoe arbeidsintensief alle details die ze doen om die baan te krijgen moeten andere kosten hebben je kunt de kosten met een percentage verhogen tot wat er in je is uitgekomen of ik hoop dat mijn idee om kosten weg te nemen je goed van pas zal komen , Ik heb ze altijd zo opgevat en ik denk dat het heel goed voor mij heeft gewerkt, ik geloof ook dat het eerlijke kosten zijn en ik ga niet erg hoog omdat we allemaal die ons hieraan wijden, weten dat klanten ons vaak laag vragen kosten, maar we kunnen het ook niet en ons werk moet als ambachtelijk worden beschouwd omdat het met de hand wordt gewerkt. Ik zal je deze informatie achterlaten als je vragen hebt, laat me een reactie achter. Ik zeg dag. Fijne dag, groeten.