NAADLOZE TAS BERET GEMAAKT VIDEO-EXPRESSIE
Naadloos-tas-baret maken

Tas beanie model gemaakt met naadloze demontage techniek

Vandaag wil ik je de productie laten zien van een van de zeer stijlvolle baretmodellen die jonge meisjes graag gebruiken. Ik zal de gedetailleerde constructiefase geven met een videoverslag. naadloze tas beanie model je zult het ook erg leuk vinden.

Ik heb je eerder verschillende modellen baretten laten zien. Ik heb je hele stijlvolle baretmodellen laten zien die zowel vrouwen als jonge meisjes kunnen gebruiken. Vandaag zal ik laten zien model beanie in zakken maar een model dat vooral door jonge meisjes kan worden gebruikt.

Naadloze baret maken Een model gemaakt met naaldbreien. Hier wordt een naadloze muts verkregen met behulp van een naaldnaald. Maxi verschillende garens van het merk Alize werden gebruikt voor het maken van de baret. Voor de baret werd een meer shabby look bereikt door een dikke draad te kiezen. Als spies werd darmspies nummer 5 gebruikt.

Om de baret te maken, werd begonnen met een meting van 40 cm door 66 lussen te nemen. Later werd deze maat vergroot, eerst werd het rubberen deel van de baret gemaakt en daarna werd begonnen met de modelinstallatie. Thessaloniki breitechniek wordt gebruikt in het modelgedeelte. Op deze manier is een zeer stijlvol model baret verkregen.

Tas baret model U kunt de onderstaande video volgen om te leren hoe u in korte tijd bernein kunt maken. Op deze manier wordt dit model baret een goed alternatief voor degenen die breiwerk maken en verkopen.

Naadloze tas beanie maken Je kunt de onderstaande video volgen.