Brei ribbelsteek – leer breien – breien voor beginners

eenvoudig babyvestje breien

Brei ribbelsteek – Leer breien – Breien voor beginners #Breien #TinasCreativeArt De video is voor beginners. Hoe maak je een basispatroon – ribbelsteek rechts …
hallo jij woont daar alles is in orde met jou en het gaat vandaag en rekken zo nu en dan is er of je een video ervan kunt zien ik heb nog een paar mensen te doen in de nabije toekomst wat we zo rekken patroon en ik had vandaag gepland om je te laten zien hoe de ribbelsteek wordt uitgerekt speciaal voor beginners die nog niet zoveel hebben gebreid Ik heb al een beetje gebreid als ik het twee keer per dag kan doen dus ik doe het tot nu toe met een naald dit is dit is de grote eigenlijk heel simpel omdat hij alleen rechts voor en achter hoeft te breien Ik maak ook een video waar je nu het patroon aan de rechterkant hebt dus strikt dat betekent dan de eerste rij rechts en de achterste rij dan links maar dat komt in de volgende video nu ook ja ik denk de eerste machine met er zijn er die dat doen die alleen maar opstijgen maar ik vind trucs met steken vanaf het begin ga de draad er steeds weer door heen en weer zo was het ook e in de vloer dus zit dan opgemaakt Ik hoop dat het goud is gebleven Ik zou graag de opmerkingen willen schrijven wat hij denkt als ik nu een paar video’s heb van hase dus tutorials over stricturen en zal natuurlijk heel blij zijn met een like en een maar van natuurlijk tot de volgende video

Leave a Reply