Nieuw Hartjes Armband haken

Hartjesarmband haken Ontwerpster: 3 Korte uitleg Hartjesarmband haken: Rust haakte ik voor het eerst een klein hartje. Al snel werd het een verslaving en haakte ik er meer! Een hartje met een houten kraal maakt al snel een kleinigheidje voor aan je sleutelhanger shower haakte ik er meteen maar een bijzonder hoop. Maar na een tijdje heb ik zoveel dat ik er een nieuwe bestemming voor verzon: een hartjes armband. Graag deel ik mijn patroon met je. Magische Ring In deze ring start je met drie lossen, 3 dubbele stokjes, 3 dubbel stokje (punt van het hartje), 3 stokjes, 3 dubbele stokjes en 3 lossen die je met een vaste steek vast maakt nadat je de magische ring aan hebt getrokken je het hartje vorm geeft. Armband maken Voor de armband heb ik 5 hartjes gehaakt. Deze hartjes heb ik aan elkaar genaaid met het puntje van het ene hartje in het hart van het andere hartje. Op deze manier maak je 5 hartjes aan elkaar vast. Aan beide kanten maak je nu een vlecht: maak voor 1 vlecht aan 1 kant 3 draden van 20 centimeter en haal deze voor de helft door het waardoor je nu in totaal zes draden van 10 centimeter hebt. Pak een houten knoop en haal je draden er doorheen en leg een knoop in je draden. Deze draden ga je nu vlechten, twee draden samen tegelijk. Wanneer je vlecht de gewenste lengte heeft, is het hetzelfde aan het andere. Het meest klaar is je armbandje!