Nu al voorbereiden op de winter: gebreide sokken maken

Nu al voorbereiden op de winter: gebreide sokken maken

Kwaliteit: Boho Kleurcode: 82454 Spies Aantal Gebruikt: 2,5 ▻Nako Online Bestelling: http://bit.ly/Nako-Online-Siparis​ In onze breiatelier en Nako Yarns…
en het is weer een mooie dag, hallo allemaal Ik ben Figen Ararat vandaag Ik ben hier met een geweldig breiproject we gaan een mooie sok breien die onze voeten warm zal houden. Mijn handen en voeten zijn ijskoud. Weet je wat een kenmerk van deze sok is dat hij warm blijft en op elke voet kan slapen Ja, maat 35 is geschikt voor het leven, maat 40 is ook geschikt voor voeten, ik lijk te horen wat je zegt, het is echt verrassend, is het niet het, en we breien deze sok met vijf naalden of iets dergelijks. we breien met een naald we breien een plat stuk en plotseling wordt het zo’n prachtige sok heb je je ooit afgevraagd laten we beginnen met het maken van je sok ik breid met Nako goho Er is een foto van sokken op het label waar je een ideale draad voor deze sokken kunt zien, want vijfenzeventig procent daarvan zijn dagen, ze houden de voeten warm 125 magazijnlimiet Hierdoor gaan je voeten zweten geweldig garen sokken handschoen Istiklal, het nieuwe overschot voor iedereen, is zeer waardevol. Welke kleur heb ik Noob oho Winter Garden gebreid? Als ik je de kleurcode 82 duizend 454 moet vertellen. Als je dezelfde kleur wilt zien, wat gebruik je dan het naaldnummer? Gebruik je twee en een half spies nummer 3? Ben je geweldig, geschikt voor elke voet, flexibel, perfecte sok, het is een sok met lijnpatroon. Ik heb de tweede zo gebreid, als het om de kleur ging Ik begon, ik maakte de eerste af zodat de andere op dezelfde plaats zou beginnen omdat ik automatisch met dezelfde kleuren verder ben gegaan, ik zal nooit veranderen, ik begin met 68 steken zoals deze 68 Ik heb 68 lussen gebreid voor volwassenen, Ik brei rubber om het flexibel te maken. Vergeet niet dubbele lussen te breien want ik ga dubbel elastiek breien, je doet het voor onze kinderen, je maakt het kleiner, maar ik zei toch dubbele lus. Omdat we zullen dubbele lussen maken, ik neem de eerste lus zonder te breien. Het volgende is dat ik de lus als een plat breisel brei, nu brei de andere twee steken Ik brei twee rechte en twee omgekeerde breisels. Dan brei ik twee platte breisels. We nemen deze laatste lus als een plat breisel vanaf de achterkant, en aan de andere kant breien we hetzelfde als we hebben gebreid zoals in elke band, dus wat er ook komt bij het breien neem ik de eerste lus zonder hem te breien . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ik zie het averecht breien, ik ga met twee achteruit en twee recht, ik brei mijn sokken als dubbel elastiek tot ik de gewenste lengte heb bereikt. Zo simpel is het. [Müzik] Ik heb het gebreid tot het de lengte had die ik wilde, laat me je de lengte in inches vertellen, ik heb het 30 centimeter lang gebreid, maar als je voet groter is, kun je het breien tot onze langere productlijn, als je een langere wilt product, dat wil zeggen, je kunt het breien tot de lengte die we willen. Dit is een model tot aan de pols, nu zullen we dit eindstuk een recht stuk maken we breien alleen aan het einde maken we een mindering, je hoeft niet om het te doen Maar het is netter, het maakt geen potje, het is niet moeilijk. Nu neem ik de twee lussen zonder te breien, de tweede en derde lus zijn gebreid met effen breiwerk. Daarom neem ik ze allebei als effen breien en breien op deze manier, ik reduceer weer zo, twee averecht breien. Ik brei ze samen als een averechte brei vanaf de voorkant en duw ze minus Dus we kiezen de exe volgens het breisel waarin het is. Als het effen is gebreid , ik ga naar het dubbele huis zoals breien. In het averechte breiwerk zoals het nu is, brei ik de twee samen als averecht breien en trek umşo hetzelfde af tot het einde van de rij, dus ik heb ze allemaal in deze volgorde verminderd, dus d e doe niets Vertel ze welk breiwerk ik aan het breien ben Ik zie averecht breien omgekeerd breien Ik brei als effen gebreid effen gebreid Ik brei deze toer zo tot het einde van de toer kijk naar deze baan we hebben het op een geweldige manier verkleind dit is genoeg, maar ik wil nu een beetje meer min maken 22 ik zal alle lussen minen
[Müzik] Aan de andere kant verkleinen we de lussen totdat we 5 lussen bereiken, waarvan ik een nieuwe 22 minder zal maken. [Müzik] Ik miste totdat ik 25 steken over had, nu kunnen we doorgaan naar de naaifase, dus ik laat wat ruimte over voor mijn garen om te naaien
[Müzik] Ik zet het op de naald door dit te doen, ik maak geen afwerking omdat ik niet wil dat het een kuil maakt, ik geef gewoon de lussen door aan de naald, zien er zo uit en de naald zo, wanneer we trek er twee bij elkaar, het krimpt meteen voor ons en het lijkt alsof het is gebreid met vijf geweldige vijf naalden, dus de sokken zijn goedkoop. Kijk, er is geen potje, het is zacht, het heeft een geweldige sokteen, ziet er erg mooi uit. Nu het is gewoon dat ik het aan elkaar naai door vanaf deze uiteinden te naaien, dit is op een heel mooie manier gevormd. Nu ga ik door de randen van de borden vanaf de randen en ik ga het tot het einde naaien, kijk, ik ga meteen naar de eno, gewoon de lussen goed samenvoegen, het zal geen kuilen maken, Azizi zal niet duidelijk zijn, je kunt het op deze mooie manier naaien [Müzik] We naaiden tot Buca en het was niet zo eenvoudig als ik zei onze soep is op, we hebben een recht stuk gebreid, we hebben alleen een kleine reductie gemaakt voor het teengedeelte. Nu naaien we het. Dan keer ik de naad naar binnen zodat het blijft binnen zodat er helemaal geen naad is Zoals je kunt zien zijn mijn sokken klaar, ze zijn erg goed en blijven warm heerlijk kleurrijk Mijn sokken zijn klaar vrouw Mijn sokken zijn klaar, is het niet zo makkelijk als ik zei , Ik hoop dat je het leuk vindt, ik kijk uit naar je reacties. Tot ziens in verschillende mooie breiprojecten. Tot ziens voor nu. Abonneer je