Pluizige deken ideeën

Pluizige dekens zijn een van de meest comfortabele beddengoed die aan een baby kan worden gegeven. Het kan hem in de winter warm houden en in de zomer afkoelen. Als je je pasgeboren troost wilt geven dat hij wil, zou een deken met pluizige hoeken doen. Deze dekens zijn gemakkelijk te maken. De stappen zijn als volgt:

Krijg wat weefsel en zorg ervoor dat het apparaat wasbaar is. Maar het zou beter zijn als je het met de hand zou wassen. Plaats de stof op een vlak oppervlak zoals een tafel of een houten bord. Vergeet niet om het stuk stof te zoom.

Werk de vulling door de gaten van de stof met een haak en een naaimachine. Je zou met drie stukken tegelijk moeten werken. Naai de rand van de deken in het midden. Naai de pluimde randen samen.

Een goede afwerking naar uw deken is door een lint of een speeltje aan te bevestigen. Plak het op de deur zodat hij niet vastzit wanneer hij het huis uit gaat. Als u geen speelgoed bevestigt, kunt u het loslaten zodat hij het uithaalt wanneer hij wil spelen. Als je het leuk vindt, bevestig het aan de deur voor toegevoegde decoratie.

Je donzige deken is nu klaar voor gebruik. Laat je baby elke nacht erin slapen. Hij zal zich zo veel beter voelen als hij eindelijk kan gaan slapen zonder zich zorgen te maken over het overal te hoeven en troosten.

Als u de textuur van de stof wilt behouden, kunt u de randen strijken. Dit kan worden gedaan met een heet strijkijzer, maar het is het beste om het eerst te stomen. Als je ijzert, vergeet dan om eerst het strijkijzer uit te schakelen. Gebruik een weefselbeschermend, zodat uw naden niet worden geruïneerd. Het weefselbeschermingsmiddel houdt ook de stof van nat. Voordat je strijkt, wil je misschien eerst de stof temperen, zodat het strijkijzer geen probleem zal hebben om in de stof te zinken.

Je zou in staat moeten zijn om je deken uit te halen als je het wilt wassen. Sommige stoffen stukken zouden alleen een stomerij vereisen. Maar als je het liever met de hand was, zorg er dan voor dat je weet hoe je de detalleem moet verwijderen. Het zou het beste zijn als u de aanwijzingen zou lezen over het goedmaken van de deken voordat u probeert om detalleren te verwijderen.

Er zijn zoveel manieren om je baby gelukkig te maken. De pluizige deken is een van hen. Stel je gewoon voor dat de zachtheid het kan bieden aan je baby. Je zult je inspanningen zeker dankbaar zijn als je de glimlach op je babys-gezicht ziet. Hij zal aan je denken elke keer dat hij zijn nieuwe donzige deken draagt.

U kunt de deken verfraaien volgens uw voorkeuren. Je kunt het omringen rond de wieg of het raam inruilen. Je kunt het zelfs in het plafond ophangen als er een lege plek is. Je baby zou zeker van het gevoel houden van een zo’n grote en zachte deken om hem heen / haar.

Je baby zou zeker genieten van het gevoel om omhuld te worden met zo’n zacht materiaal. Het kan het enige zijn dat je de hele dag comfortabel voelt. De deken zal je zeker warm en comfortabel houden. Bovendien is het gemakkelijk te wassen.

De deken kan je echt goed voelen, wetende dat je baby veilig en goed is. Het is belangrijk voor u om hem / haar te beschermen tegen eventuele schade. Je kunt deze dagen nooit te voorzichtig zijn. Het internet biedt veel informatie over online veiligheid voor baby’s. Er zijn zelfs video’s beschikbaar over het maken van ouders die zich bewust maken van wat hun kinderen doen als ze op de computer spelen of wanneer ze online gaan.

Ouders moeten altijd worden herinnerd aan de dingen die ze nooit zouden moeten doen als hun kinderen plezier hebben. Het betekent niet altijd dat je een stop moet maken van alles wat ze zouden doen. Je hoeft ze gewoon een dichterbij te houden en ervoor te zorgen dat ze weg zijn van gevaar. Je kunt nooit te voorzichtig zijn.