Pompons maken met een vork

Hallo. Pompons maken met een vork Ik zal je vertellen hoe ik het ornament maak dat ik het meest gebruik in mijn kronen, de pompon. Ik deed het met een vork voor het pompongereedschap, maar ik had een beetje moeite met knijpen, en de pompon viel uit elkaar als hij niet stevig vastzat.

Pompons maken met een vork Je kunt de video bekijken op mijn youtube-kanaal.
Dankzij deze tool kan ik heel gemakkelijk aanspannen en heb ik robuustere trekjes. Hoe dan ook, ik kan de lezing niet verlengen en laat me uitleggen hoe ik het kan maken met een pompom-tool:

Het pomponapparaat dat ik kocht werd verkocht in 4 en 4 verschillende maten. Hiermee worden trekjes van 6 – 5,5 – 4 en 3 cm verkregen. Eerst open ik de randen van het gesloten pufferapparaat en vul en sluit ik elke kant door tot 100 te tellen. Ik knip de tussenliggende delen met een schaar af en vouw deze dubbel van de touwbal en knip een stuk touw af. Ik knoop het stevig vast door het kruis en open het pomponapparaat. Het resultaat is een zeer ronde pompon. Ik heb een paar lange stukken met een schaar geknipt en rechtgetrokken. De pompon is klaar, die we gebruiken als decoratie waar je maar wilt.