Hallo daar,

Ik heb je een beschrijving gegeven van een breipatroon dat ik graag draag.

Het recept van dit vest met lange raglanmouwen is zowel heel gemakkelijk als heel plezierig!

Ik hoop dat jij ook zult sterven en het met liefde zult dragen✌🏻

Materialen

Fabricage

een) 68 lussen worden gestart vanaf het juk. Lussen; 2 lussen voor het voorste lichaam, 1 lus voor voorlijf en armlusverhoging, 3 rechte, 1 lus, 7 lus voor mouw, 1 lus voor arm en rug, lichaamslusverhoging, 3 plat, 1 lus, 38 lus voor achterlijf, rug en 1 knoop voor armlusverhoging, 3 recht, 1 knoop, 7 lus voor arm, 1 knoop voor arm en voorlijflusverhoging, 3 recht, 1 knoop voor voorlijf, 2 lus voor voorlijf.

2e) In de achterste rijen worden alle lussen omgekeerd gebreid, terwijl de omslagen achteruit worden gebreid en de lus wordt vergroot. Tegelijkertijd worden 8 steken vergroot.

3) Aan beide zijden van de 3 rechte lussen worden in totaal 40 wraps gemaakt.

4) In elke voorste rij wordt er 16 keer 1 lus vergroot vanaf het midden vooraan. In totaal zijn er 420 lussen bereikt.

5) De lussen zijn verdeeld in 58 lussen voor het voorlichaam, 93 lussen voor de mouw, 118 lussen voor de rug, 93 lussen voor de mouw, 58 lussen voor het voorlichaam.

6) Voorste en achterste lijflussen worden in dezelfde fles genomen, nadat 70 cm gewoon breien is gebreid, is 10 cm 1 + 1 elastisch breiwerk gebreid en voltooid.

7) Bij het breien van de armlussen worden van beide kanten 3 lussen in 1 rij geknipt.

8) Na 40 cm platbreien is 5 cm 1 + 1 elastisch breisel gebreid en klaar.

9) Beginnend vanaf het midden van de achterste kraag, worden de 360-lussen van de fles verwijderd uit het midden vooraan. 3 cm 1 + 1 elastische brei wordt gebreid en afgewerkt.

Gezondheid in jouw handen!