SCHEDE GEBREID VEST MODEL GEMAAKT MET KONIJNENVEER LIP VIDEO EXPRESSIE
Tavsan-Tuyu-Fog-Knit-Sweater-Made

Een stijlvol en flitsend vestmodel gemaakt met touw van konijnenveren

Ik heb je al eerder laten zien hoe je verschillende vestmodellen kunt maken. Vandaag zullen degenen die heel stijlvol en flitsend zien, zich omdraaien en opnieuw kijken naar een zeer stijlvolle gebreid vest patroon Ik wil de productie laten zien. Ik hou erg van dit model vest en ik denk dat jij het ook leuk zult vinden. Daarom zal ik je ook de video laten zien met de gedetailleerde constructiefase van dit vest.

Ik ben dol op het breien van banen op het YouTube-kanaal van Hobbyimmodam breien. Zeer stijlvolle en flitsende modellen worden uitgelegd. Ik probeer ook de modellen die ik hier vaak zie met jullie te delen. Hoewel het vestmodel dat ik je vandaag laat zien eigenlijk een eenvoudig model is gemaakt met naaldbreien, is het een zeer flamboyant model gevormd door het gebruik van verschillende kleuren samen en dankzij het gebruikte touw.

Patroon vest met konijnenveren Er worden gekleurde breigaren gebruikt. Omdat de hier gebruikte draden van konijnenhaar dun zijn, werden angoradraden van dezelfde kleur genomen en deze draden werden in twee lagen gebruikt en een dikkere, getextureerde zachte draad werd verkregen. Een spies van 6 mm werd gebruikt als spies.

De constructie van het vest is begonnen vanaf de zoom aan de achterkant, met behulp van 4 verschillende kleuren, en de achterkant is gemaakt door 40 rijen van elke kleur te breien. Later zijn de voorpanden en mouwen van het vest gemaakt. Op deze manier is het vestmodel compleet.

Konijnenveren naald gebreid vest maken Je kunt de onderstaande video volgen.