SCHILDER BERET GEMAAKT VIDEO-EXPRESSIE
Tig-Isi-schilder-baret maken

Gehaakte schilder baret maken

Graag wil ik met jullie de constructie van een hele mooie baret delen die je voor jezelf en je dochter kunt maken om in de winter te gebruiken. Deze beanie is gemaakt met haakwerk schilder baret Het heet.

We gebruiken vaak baretten om in de winter tegen kou te beschermen. Je kunt verschillende baretten maken met verschillende modellen en je kunt jezelf beschermen tegen de kou in de wintermaanden en je kunt een mooie harmonie krijgen met je kleding.

Vandaag weer voor jou model gehaakte beanie Ik wil de productie laten zien. Deze baret wordt vanwege zijn vorm schilderbaret genoemd. Omdat bij de constructie van de baret gebruik wordt gemaakt van eenvoudige haaktechnieken, kun je deze baret binnen twee dagen gebruiksklaar maken. U kunt voor deze baret een middeldik breigaren gebruiken. Omdat alle details over het maken van de baret in de video worden uitgelegd, kunnen degenen die net beginnen met haken te breien hier volgen en de baret doen.

Schilder baret maken Eerst wordt de haakrubbertechniek toegepast. Hier werden eerst 10 kettingen getrokken en werden er leuningen op gemaakt. Deze leuningen zijn van achteren genomen en hebben een rubberachtig uiterlijk. Later werd begonnen met de installatie van het model.

Om ervoor te zorgen dat deze baret de vorm heeft van een schildersbaret, moet u op de beschrijving in de video letten. Nadat het model was gemaakt, werd het verzamelproces uitgevoerd vanaf het bovenste deel van de baret en werd het model van de baret voltooid. Later werden er pompons op de baret gemaakt en werd het model van de baret voltooid.

Gehaakte schilder baret U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.