Kleurovergang-Tig-Isi-Long-Hirka

Gehaakt lang vest maken

Vandaag wil ik je laten zien hoe je een zeer stijlvol vestmodel kunt maken voor vrouwen die zich voorbereiden op de winter. Ik vond dit vestmodel gemaakt met haakwerk erg leuk, ik denk dat jij het ook leuk zult vinden.

Lang gehaakt vest met verloop Het exportoverschot is gebruikt voor het maken van het model. Dit touw is een middeldik touw, je kunt een middeldik touw kiezen. Hier wordt een touw met kleurovergangen in blauw- en grijstinten gebruikt. Je kunt een touw als dit kiezen. Ik vind het vestmodel hier erg stijlvol met deze kleuren. Als haakpatroon heeft haken met een nummer van 4,5 de voorkeur met een geschikte dikte.

Gehaakt lang vestpatroon In feite worden er heel eenvoudige haaktechnieken gebruikt bij het maken. In het hele vest wordt hetzelfde model gebruikt. Om de randen een rubberen look te geven is hier een modelverschil gemaakt.

Hoewel de constructiefasen van het vestmodel aan het begin van de video kort worden uitgelegd, worden alle details van het maken van het vest in de hele video gegeven. Als je de vertelling in de video van begin tot eind volgt, kun je dit vest zonder problemen maken.

Iedereen die kan breien met haken, kan hier gemakkelijk het vestmodel maken. Degenen die het niet weten, kunnen dit vest maken door aandacht te schenken aan de vertelling en details in de video.

Lang gehaakt vest met verloop Je kunt hier de constructie van het model in detail leren en je kunt dit vest in elke gewenste maat maken.

Lang gehaakt vest met verloop U kunt de onderstaande video volgen voor het maken van modellen.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCLxQX7mozMhdJT0LbKhPYug